- 9 Eylül 2014
- 548
- 520
- 103
Kızlar selamlar,
Burada bilen bilir az olumlama sonucu almamışımdır allahıma bin şükür hep gördü hep yukarıdan başımı okşadı :) ( Hatta en son çalıştığım işte yönetici olmayı istemiştim, hoop 3 gün sonra normalinde 2 ay sonra gelmesi gereken terfi geldi:)) )
Ama sanırım insanoğlu olarak nerede umutsuzluğa kapılıp inancı bıraksak, orada bişeyler kesiliyor, çünkü sinyali kesiyoruz. Çook sevdiğim ve 2ay boyunca ses çıkmayan ama daha sonra doğru olumlamalarla tekrar barıştığım bir süre çok iyi giden adam vardı.
Dün tekrar yolları ayırdık ve bu gerçektne geri dönünlmez bir şekilde ayrılık gibi görünüyor. Yani bunu sadece Allah bilebilir tabii ki, 1 ol deyişiyle dağlar yerinden oynar o ayrı.. Ama bana öyle büyük öfkeyle öyle büyük sinirle ve kırılma noktalarıyla bıraktı ve ayrılk konuşmasnı yaptı ki, en son dediği şey "beni öyle kırdın ki şuan sana insani değerden dolayı belkide çok ağladığın için sarılmam gerekiyor ama sarılsam sanki kendme saygmı kaybedicem" gibi falan filan. Neyse çok özele girmeyeyim.
Çok çok ağladım çok üzüldüm, belki de nefret etmem çok daha iyi diye düşündüm. O da dedi zaten birbirimizden nefret edelim ki geri dönüşü olmasın diye..Sevgi bitmiş yani içinde öyle anlaşılıyor. Ya da öfkeden bilemiyorum.
Bunu sizi düşürmek için paylaşmadım. Bugün kalktım, gözlerim şipşiş tabi. Yeni olumlamaya başlamıştım aslında 2 gün önce, "ilişkimizn en güzel zamanlarını yaşıyoruz birbirimizi sonsuz sevig aşk ve destekle kuşatıyoruz. aşkla sevgiyle bütünleşip en yakınım olmasına güvenmeye ve güvenilmeye niyet ediyorum" diye..Benimsizlere danışmak istediğim konu şu, sizce bu olumlamayı yarım mı bırakayım yoksa ne olursa olsun 21 gün devam mı etmeliyim? İşin kötüsü hem tamamen bittiğine inanıyorum, hem tamamen bitmediğine..Belki de şuan daha çok taze olduğu için karar veremiyorum bitip bitmediğine içimde..
Ve sanırım bunun bi etkisi de daha önce yine böyle "bu böyle bitmez illa ki bişey olur" dediğim insanla hiçbişey olmadan 1 yıl boyunca beklentiyle geçmişti ve o hayatına başka biriyle devam etmişti korkusu var, yine bundada öyle olacak diye.
Bir yandan diyorum olumlamam devam etsin, en kötü ne olabilir ki rabbimin isimlerini anarım, huzur bulurum. Bi yandan da diyorum ki boşa umut etmek olacak, başka olumlamaya geç mesela kendini ve onu affet ya da onun içinde seni affetmesi için olumlama yap ki, en azından medeni seviyede birbirinizin hatrında güzel kalın.
Bilmiyorum, ne önerirsiniz? Olumlamadan vazgeçmeyeceğim kesin, ama siz olsanız nasıl bir olumlama yapardınız? Onu geri ister miyim? Evet onu hayatımda tabii ki isterim ama şuan ikimizde çok kırgın ve kızgınız.Ve sanırım onun için tamamen bitti.O sebeple şuan ne doğru ne değil kestiremiyorum.
Heeelp..
Musait oldugum bir zaman yazayim @vilgate ama daha onceki ayrilmalarindan pek farkli degil gibi.Yine ayni seyleri yazarim gibi :) Ayni seyleri düşünüp,ayni seyleri yasayarak farkli sonuclar bekleme canim benim ya
Kesinlikle katiliyorum :)Bu konuda üstadlar daha güzel yorum yapar ama benim tavsiyem yapacağınız olumlamada sadece o kişiye odaklanıp kalmak değil de hakkınızda hayırlı olan ve sizi mutlu edecek kişinin hayatınızda yer alması için olumlama yapmanızdır
Eğer doğru kişi o ise zaten gelir, değilse de doğru kişiyi hayatınıza çağırmış olursunuz diye düşünüyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun:)
bence gayet yerinde ve doğru bi yorum canım :) hata zaten orda..o kişinin hayırlı mı hayırsız mı olduğunu bilmeden tüm enerjimizi ona vermemiz ve aslında bizim için daha güzel olanı görmezden gelmemiz...Bu konuda üstadlar daha güzel yorum yapar ama benim tavsiyem yapacağınız olumlamada sadece o kişiye odaklanıp kalmak değil de hakkınızda hayırlı olan ve sizi mutlu edecek kişinin hayatınızda yer alması için olumlama yapmanızdır
Eğer doğru kişi o ise zaten gelir, değilse de doğru kişiyi hayatınıza çağırmış olursunuz diye düşünüyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun:)
Sagol canim benim, bu aralar sessizligimi dinliyorum.Ic sesime yöneldim resmen, yazsam bile cok tutarli olmayabilir;kendimi degisim icerisinde hissediyorum.Farkli ama güzel.Sanki yeni bir dönemece giriyor gibiyim;tuhaf bir his yani kuzum.Sende de var mi oyle bir seyler;akrepsin ya sen de.Degisim donusum bizim isimiz : ))))bence gayet yerinde ve doğru bi yorum canım :) hata zaten orda..o kişinin hayırlı mı hayırsız mı olduğunu bilmeden tüm enerjimizi ona vermemiz ve aslında bizim için daha güzel olanı görmezden gelmemiz...
buttrfly nerelerdesin kuzum sen bayadır görünmüyorsun, iyi olmanı dilerim..
O Kadar genel düşünüyorum ki artik cünkü hissediyorum;her büyük olay oncesi inanin dua ediyorum Allahim korusun,kollasin diye.Ve sonra bir bakiyorum,bir seyler olmus.Belki daha büyügü olacakti Rabbim engelledi, eger dualarim bir yerlerde birilerine ulasiyorsa ne mutlu bana,cunku oyle enerjilerle doluyum ki icim dolup dolup cosuyor resmen.Allahim her seye Kadir...Ulkemizde dunyada cok cok cok tuhaf seyler oluyor.Ama hic hos degil,korkutucu,ürkütücü,sinirleri bozan...Ama icimde oyle hisler var ki...Cok umutluyum,bunlar hep sönme patlamasi sanki...Nefret ve kötülügun sonu gelecek...Umut dolu,mutluluk dolu yarinlar olacak.Bunlarda da bir hayir olacak Rabbiminin izniyle.Sanki bambaska bir dünyaya uyanacagiz,imajinasyonlar gercek oluyorsa,imajinasyonlarim gercek olacaksa olacak,dualarim dileklerim kabul olsun insallah Ya Mucib Ya Kadir Ya Hayy Ya Kayyum adiyla Rabbimin...
Inaniyorum ben baska bir dünya mümkün sadece ol demesi ile Rabbimin Kün Fe Yekun
Merhabalar,İyi akşamlar ,ben de bir süredir bu tür uygulamalarla ilgileniyorum.beni kıran biri oldu,görüşmüyoruz iki aydır.affetme çalışması yapıyorum.oldukça da yol aldım.bazen bir yüzleşme isteği geliyor,ona artık kırgın kızgın olmadığını söylemek istiyorum.ama emin değilim buna gerek var mı diye.ne dersiniz ?
Kurgu dünyasinda yaşıyormuşuz gibi geliyor bazen.Istemedigimiz seyle ne kadar cok kafa yorar,konusursak onlari resmen olusturup hayatimiza koyuyoruz.Su hayallerimizi,umutlarimizi endiselerimizden daha cok konusup,onlari beslemedikce daha iyisi olmayacak.Bugub durduk yere ben de daha iyisini düsünecegim yere sanki elimden gidecek bir sey gibi dusundum resmen o an enerjimin dustugunu hissettim.Hemen bilincli olarak daha iyisine yoneldim,resmen yapay heyecan yaptim : ))) Cok keyiflendim devaminda.Tavsiye ederim,bilincli secim yapmayi.Bu aralar herşey üst üste geliyor bunaldım cidden. Evde oturuyorum ev üstüme geliyor kafamda milyon tane kurgu endişe. Bunu atlatmam lazım. Her ne olursa olsun hiçbir şey kalıcı değil. Umarım atlatırım bugünleri de. Her şey hepimiz için en güzel şekilde olsun.
Kurgu dünyasinda yaşıyormuşuz gibi geliyor bazen.Istemedigimiz seyle ne kadar cok kafa yorar,konusursak onlari resmen olusturup hayatimiza koyuyoruz.Su hayallerimizi,umutlarimizi endiselerimizden daha cok konusup,onlari beslemedikce daha iyisi olmayacak.Bugub durduk yere ben de daha iyisini düsünecegim yere sanki elimden gidecek bir sey gibi dusundum resmen o an enerjimin dustugunu hissettim.Hemen bilincli olarak daha iyisine yoneldim,resmen yapay heyecan yaptim : ))) Cok keyiflendim devaminda.Tavsiye ederim,bilincli secim yapmayi.
Olumlu düşünceler,dualar enerjiyi güzellestirip pozitiflestiriyor sonrasinda da gelsin ayni enerjili olaylar ve insanlar :) Hic duymayacagimiz sozleri duyuyoruz hic soylemeyecek insanlardan :)))Tam o gün ve öncesindeki hafta olaylar yaşamıştım o gece buraya yazarken kafamda senaryolar hep en kötü haliyle ama nasıl bir gündüDün çözüldü büyük oranda ve hiçte o kurguladıgım endişelendiğim şeyler olmadı hallettim üstesinden geldim karşımda mobbing yapan ama farkında olmayan bir amir bir de ben. Bugün çok rahatım şükür demek ki olumlu düşüneceğiz. Olumsuz düşünceler sadece enerjimizi düşürüyor bir de çok dua ettim en güzel olumlama yolu bu sanırım. Namazlar kıldım ve hallolunca şükür secdemi yaptım
hadi hayırlısı kuzum :)merhabalar herkese,
bugün ben de ilişki için 21 günlük olumlama çalışmasına başlıyorum.pofu birçok sorumu yanıtladı, kendisine tekrar çok teşekkürler. çok yorulmuş ve umutsuz hissediyordum, başlama kararım bile kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.
herkese çok güzel günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?