Tesekkur ederim canim benim ince düsüncen icin;cok naziksin.Bazen bazi sözlerde tuhaf hissederim acaba derim ama su an cuk oturuyor; "Beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir" : )Arkadaş banlanmış ama yine de belki okur diye yazıyorum.Burada hiç kimse bu kufurleri haketmiyor ama buttrfly hiç hiç haketmiyor. Bu topic cok samimi niyetli insanlarin bulunduğu cok guzel bir topic.Eger işinize yarar bir şey bulamıyorsaniz bile lütfen bunu kufurle belirtmeyin.
Biz seni ve senin bize kattığın güzel şeyleri çok iyi biliyoruz canim:)Tesekkur ederim canim benim ince düsüncen icin;cok naziksin.Bazen bazi sözlerde tuhaf hissederim acaba derim ama su an cuk oturuyor; "Beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir" : )
Bence insanlar birbirini yargılamamali samimi bi şekilde yaptım. Olmuyor demiş...haddimize değil olmuyorsa onun olmuyor...ben kk bi kez bi gruplaşmanın içine düştüm bi daha düşünmüyorum.bu benim düşüncem. Olmuyor teşvik ederim.devam ederse uğraşmam.cezaların vicdanlı olmasından yanayım.burada özür dilenerek çözülebilir bi konu...Onca sayfayi,paylasimi hic edip ben yaptim olmuyor diyen ve sonrasinda küfürleri basabilecegini tahmin ettigim birisi icin pozitifligi tesvik etmek...Bir de burdan bak...Hadsiz filan demek bu da cok düşündürücü
Allah razi olsun canim o güzellikler zaten icinizde,icimizde.Azicik da olsa ışıldattiysam ne mutlu bana.Bugun aldigim cok guzel ikinci iltifat,cok tesekkur ederim.Her serde bir hayır var iste : )Biz seni ve senin bize kattığın güzel şeyleri çok iyi biliyoruz canim:)
Ben de gayet samimi bir sekilde yorum yaptim halbuki.Uzman olmadigimi her zaman soyluyorum,para filan da almiyorum ki tesvik etmek icin sorumluluk hissedeyim birilerini.Icimden geldigi gibi yorum yapiyorum saygi cercevesinde.Surekli b.kun icindeyim demis,ben de ona dedim ki;boyle dusundugun surece boyle olmaya devam edeceksin.Hala art niyet ya da dalga gormuyorum ben.Ortada gruplasma filan da yok;kendinizi grubun disinda gormeyin lutfen.Hepimizin boyle bir deneyime ihtiyaci varmis demek ki.Bu topik harika bir topiktir;cok guzel enerjiler var burda,yazilar,anilar,duygular...O yuzden bence disinda durmayin icine girin demek ki bizim de sizden alacaklarimi var,tesaduf degil burda olmaniz :) Tabi sahsi dusuncem,siz bilirsiniz.Bence insanlar birbirini yargılamamali samimi bi şekilde yaptım. Olmuyor demiş...haddimize değil olmuyorsa onun olmuyor...ben kk bi kez bi gruplaşmanın içine düştüm bi daha düşünmüyorum.bu benim düşüncem. Olmuyor teşvik ederim.devam ederse uğraşmam.cezaların vicdanlı olmasından yanayım.burada özür dilenerek çözülebilir bi konu...
ah o kurban modunda olmak batirdi zaten. bundan sonra hic birsey eskisi gibi olmayacak insallah hep daha guzelini daha iyisini dusunmeye ve yapmaya devam gerisini allaha birakiyorum. tesekkur ederim cok motive ettiniz beni bugun :)Biyografileri okudugumda en anlamli zirve yapan,kendini gerceklestiren insanlar cok cok cok zor hayat yasamis.Yasadigi kotu olaylari,deneyimleri kendine merdiven yapmislar.Isin en guzel ve en ince yönü olaylara da insanlara da kin besleyip kendilerini kurban rolune sokmamis olamalaridir.Aksine iyiki oyle olmus ki bugunku ben cikmis,ben olmusum diye seviniyorlar.Siz de gecmisten cok guzel ders cikarmissiniz ve yeni sizi insaa ediyorsunuz.Yolunuz acik ve aydinlik olsun :)
son zamanlarda buna kendim de sahit oldugum icin artik daha dikkatli dusunuyorum. biseyin olmasindan korktugum zaman hemen kafamdaki sohbeti degistiriyorum butun gun kendimle bir savas halindeyim :)dediğim gibi:
ettiğiniz duaya
söylediğiniz sözlere
istediğiniz hayata
düşlediğiniz hayalleri çok dikkat edin
eninde sonunda gelip sizi buluyor
tecrübeyle sabit :)
Allah'a bıraktiktan sonra isini olmus bil derler ya aynen oyle.ah o kurban modunda olmak batirdi zaten. bundan sonra hic birsey eskisi gibi olmayacak insallah hep daha guzelini daha iyisini dusunmeye ve yapmaya devam gerisini allaha birakiyorum. tesekkur ederim cok motive ettiniz beni bugun :)
Bende dikkatle tekrar okuyup dahil olucam konulara...kendi deneyimlerimi yazıyorum ara sıra....güzel düşünen güzel görür güzel gören hayatından lezzet alır ayeti ile yaşıyorum...adını koymadığım bu halin adının pozitif dusunce olduğunu yeni deneyimliyorum...Allah a emanet olun ....bugünde de vardır bir hayır diyelimBen de gayet samimi bir sekilde yorum yaptim halbuki.Uzman olmadigimi her zaman soyluyorum,para filan da almiyorum ki tesvik etmek icin sorumluluk hissedeyim birilerini.Icimden geldigi gibi yorum yapiyorum saygi cercevesinde.Surekli b.kun icindeyim demis,ben de ona dedim ki;boyle dusundugun surece boyle olmaya devam edeceksin.Hala art niyet ya da dalga gormuyorum ben.Ortada gruplasma filan da yok;kendinizi grubun disinda gormeyin lutfen.Hepimizin boyle bir deneyime ihtiyaci varmis demek ki.Bu topik harika bir topiktir;cok guzel enerjiler var burda,yazilar,anilar,duygular...O yuzden bence disinda durmayin icine girin demek ki bizim de sizden alacaklarimi var,tesaduf degil burda olmaniz :) Tabi sahsi dusuncem,siz bilirsiniz.
Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatında lezzet alırBende dikkatle tekrar okuyup dahil olucam konulara...kendi deneyimlerimi yazıyorum ara sıra....güzel goren güzel düşünür güzel dusunen hayatından lezzet alır ayeti ile yaşıyorum...adını koymadığım bu halin adının pozitif dusunce olduğunu yeni deneyimliyorum...Allah a emanet olun ....bugünde de vardır bir hayır diyelim
Oncelikle istediklerinin oncelik sirasini belirle.Bunu belirlerken kendine zaman ayir,mesai yap.Isteginin icinde bir seyleri titretiyor mu,cosku veriyor mu ne hissediyorsun.Oldugunda hissedecegin mutlulugu pesin pesin yasayabiliyor musun simdiden.Bunlari hissediyorsan o isteginden basla.Kızlar biraz da beni motive edin yaa enerjim cok yüksek ama isteklerimd odaklanamıyorum
yok cnm ne kusuru..sen yazmazsan , ben yazmazsam kim yol göstericek :)Uzun süre yazmadim yazamadim;bugün de yazdikca yazasim,paylastikca paylasasim var.pofu kusura bakma canim ya, cok seviyorum topigini :)
“Her problemin arkasında kendini sordurmaya çalışan bir soru vardır. Ve her sorunun ardında kendini göstermeyi bekleyen bir cevap vardır. Her cevabın ardında, hayata geçmeyi arzulayan bir hareket vardır. Ve her hareketin ardında doğmayı bekleyen, bunu çok isteyen yeni bir yaşam vardır.”
Alintidir.
burası bir gruplaşma değil ki..tamamen farklı bir sayfa..biraz bizi tanısan ne kadar güzel olduğumuzu anlayacaksın...burda çok kişiye kendi içindeki yönü buldu.buna ben de dahilim.kesinlikle uzak durma derim tabiki seçim senin...Bence insanlar birbirini yargılamamali samimi bi şekilde yaptım. Olmuyor demiş...haddimize değil olmuyorsa onun olmuyor...ben kk bi kez bi gruplaşmanın içine düştüm bi daha düşünmüyorum.bu benim düşüncem. Olmuyor teşvik ederim.devam ederse uğraşmam.cezaların vicdanlı olmasından yanayım.burada özür dilenerek çözülebilir bi konu...
anladım canım cok teşekkür ederim dün gece bolbol hayal kurarak yattım o anın içinde gibi imgeledim kendimi :)Oncelikle istediklerinin oncelik sirasini belirle.Bunu belirlerken kendine zaman ayir,mesai yap.Isteginin icinde bir seyleri titretiyor mu,cosku veriyor mu ne hissediyorsun.Oldugunda hissedecegin mutlulugu pesin pesin yasayabiliyor musun simdiden.Bunlari hissediyorsan o isteginden basla.
Ama yok icinde acabalar varsa,endise duyuyorsan,ya olmazsa filan gibi korku hissediyorsan ona hazir degilsen hic bulasma simdilik.
Madem enerjin yüksek besle o zaman hayallerini,yukselt titresimini ve cek kendine :)
oooww çok hoş oluyor gerçek gibi yaşamak :) bir de bazen öyle gerçek oluyor ki sıçrıyorsun yerinden :)anladım canım cok teşekkür ederim dün gece bolbol hayal kurarak yattım o anın içinde gibi imgeledim kendimi :)
oooww çok hoş oluyor gerçek gibi yaşamak :) bir de bazen öyle gerçek oluyor ki sıçrıyorsun yerinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?