- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
tesekkur ederim:) ya latif'i okuyabilirsin. ilk önce olumlama cümlelerini oluşturmalısın, bu cümlelerde şimdiki zaman kullanmalısın. sabah akşam sürekli esmalarla birlikte tekrarla cümlelerini ama içten gelerek inanarak yapman lazım bol şans:)Bu arada yeni işin hayırlı ve bereketli olsun inş.
ya galiba olumlama yapmayı beceremiyorum ben biri bana örnek verebilirmi ?
slmpofu selam cnm. bu topiği uzun zamandır takip ediyorum, hatta senle de daha önce paylaşımlarımız olmuştu. iş ve özel hayatla ilgili olumlamalar yaptım şuana kadar. işle ilgili olanlar gerçekleşti. fakat özel hayatla ilgili olanla ne yaparsam yapayım, ne kadar odaklanırsam odaklanıyım hiçbir sonuç alamıyorum. yani o kişiyle ilgili ufak tefek gelişmeler oluyo fakat sonuç sıfır. artık pes etmek üzereyim ama olur gibi olupta olmaması da beni sinir ediyor umutlanıyorum falan. çok zor bişey istiyorum sanırım
postu bugun gordum ve 15.ncı sayfaya kadar okudum notlar aldım bıraz ara vereyım dedım son sayfaya goz attım sızı gorunce yazmak ıstedımoncekı sayfalarda benım gıbı hısseden olmus mudur bılmem sızı tanımasam da guclu bır sarılma ıstegı hıssettım
bu arada gecen yıldan bu yana en guclu degısımlerınızı kısaca yazabılır mısınız ?? yanı bu olumlamaların sızı en cok sasırrttıgı yada sevındırdıgı ne oldu ?
günaydınnnnnnnnnnn :)günaydıınnnn
Çok emin değilim ama bence şu şekide yapsan daha çok çözüm odaklı olabilir.Selamlar ben yaptığım olumlamayı yazayım en iyisi doğrumu yapıyorum siz söyleyin bana .Her sabah uyanır uyanmaz x kişinin beni aramasını engelleyen bendeki hatalı duygu ve düşünceler için özür dilerim lütfen beni affet sonra gün içinde sürekli seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim diyorum doğrumudur ?
bana göre de ıcerısındekı affet ve ozur dılerım kelımelerı yanlıs geldı.daha farklı bır sekılde soylenebılır adı uzerınde olumlama.bana gore soyle bıse de soylenebılır.soran arkadasa kalmıs tabıÇok emin değilim ama bence şu şekide yapsan daha çok çözüm odaklı olabilir.
'' x ile aramızdaki engellere sebep olan içimdeki herşey için özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum''
Bu hopnono yontemi (yazılışını unuttum gerçi). burada ki dört cümle karşı tarafa değil Yaradana söyleniyor.bana göre de ıcerısındekı affet ve ozur dılerım kelımelerı yanlıs geldı.daha farklı bır sekılde soylenebılır adı uzerınde olumlama.bana gore soyle bıse de soylenebılır.soran arkadasa kalmıs tabı
ben ıyıyım guzelım degerlıyım x kısısı de benım ıcın ıyıdır degerlıdır bırbırımızın kıymetını bılırız ve ben onu sevıyorum onun da benı sevdıgını bılıyorum..
Çok emin değilim ama bence şu şekide yapsan daha çok çözüm odaklı olabilir.
'' x ile aramızdaki engellere sebep olan içimdeki herşey için özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum''[/QUOTE
böyle yapayım o zaman emin olamadım çünkü kendi cümlelerimden teşekkür ederim
Bu hopnono yontemi (yazılışını unuttum gerçi). burada ki dört cümle karşı tarafa değil Yaradana söyleniyor.
Aslında dinimizin hep söylediği şey: Tevbe,Şükür, Allah Sevgisi, Tevekkül. Bize yabancı olan birşey değil.
ben yanlış yazdım aslında bu hopnono yöntemi ile ilgili cümle kurumuydubana göre de ıcerısındekı affet ve ozur dılerım kelımelerı yanlıs geldı.daha farklı bır sekılde soylenebılır adı uzerınde olumlama.bana gore soyle bıse de soylenebılır.soran arkadasa kalmıs tabı
ben ıyıyım guzelım degerlıyım x kısısı de benım ıcın ıyıdır degerlıdır bırbırımızın kıymetını bılırız ve ben onu sevıyorum onun da benı sevdıgını bılıyorum..
dogrudur o zmaan ben adını yazdıgınız yontemı bılmıyordum arastıracagım tesekkur ederımBu hopnono yontemi (yazılışını unuttum gerçi). burada ki dört cümle karşı tarafa değil Yaradana söyleniyor.
Aslında dinimizin hep söylediği şey: Tevbe,Şükür, Allah Sevgisi, Tevekkül. Bize yabancı olan birşey değil.
Ahh canim ben de cok isterim ama ulkeyle olan saat farkından ve de cocuklardan dolayi aktif katilim yapamiyorum.Hatta birkac defa yazdim uzun uzun tamamlayadim.Umarim bunu tamamlayabilirim :)
sızın bu topıgın baslarında da yazdıklarınız vardı degıl mı ? sıze de bı an boyle sarılasım geldıAhh canim ben de cok isterim ama ulkeyle olan saat farkından ve de cocuklardan dolayi aktif katilim yapamiyorum.Hatta birkac defa yazdim uzun uzun tamamlayadim.Umarim bunu tamamlayabilirim :)
Cok guzel,cok ilginc yasanmisliklarim oldu yazamadigim surede.Imgelemeleri,olumlamalari tam bir guvenle yapildigi zaman herkesin yasayacagina eminim.Cunku cekim yasasi herkes icin gecerli.Ama iste daha onceden ikna olup tekrar gercekleseceginden emin olmak gerek.
Olumlamalara,pozitif yasama ara vermeden devam ediyorum tabiki.Her gun 1 saat spor yapiyorum salonda.O bir saat benim meditasyon saatim gibi.Kafamda bir imajinasyon yapmistim ilk geldigimde Amerika'ya; ilham olarak gelmisti :) Imajinasyonumu yaptigim yerin tam karsisi spor yaparken tam karsimda duran manzaram su an.Karsisinda spor salonu oldugunu bile bilmiyordum oranin.Imajinasyonum resmen katmerlendi :) Yeter ki inanin güvenin, serbest birakin.Olacak mi ne oldu demeyin; o oldu zaten.Sadece zamanini bekliyor,emin olun.Her zaman pozitif enerjiyle,sevgiyle,umutla
Çok teşekkür ederim.Ahh canim ben de cok isterim ama ulkeyle olan saat farkından ve de cocuklardan dolayi aktif katilim yapamiyorum.Hatta birkac defa yazdim uzun uzun tamamlayadim.Umarim bunu tamamlayabilirim :)
Cok guzel,cok ilginc yasanmisliklarim oldu yazamadigim surede.Imgelemeleri,olumlamalari tam bir guvenle yapildigi zaman herkesin yasayacagina eminim.Cunku cekim yasasi herkes icin gecerli.Ama iste daha onceden ikna olup tekrar gercekleseceginden emin olmak gerek.
Olumlamalara,pozitif yasama ara vermeden devam ediyorum tabiki.Her gun 1 saat spor yapiyorum salonda.O bir saat benim meditasyon saatim gibi.Kafamda bir imajinasyon yapmistim ilk geldigimde Amerika'ya; ilham olarak gelmisti :) Imajinasyonumu yaptigim yerin tam karsisi spor yaparken tam karsimda duran manzaram su an.Karsisinda spor salonu oldugunu bile bilmiyordum oranin.Imajinasyonum resmen katmerlendi :) Yeter ki inanin güvenin, serbest birakin.Olacak mi ne oldu demeyin; o oldu zaten.Sadece zamanini bekliyor,emin olun.Her zaman pozitif enerjiyle,sevgiyle,umutla
Merhaba . Adindan bahsettiğiniz yöntemi yeniden denediniz mi ? Yukarda yazdığınız yorumlar üzerine ogrenmistim böyle bir yöntemin olduğunu.evet bu hopnono yöntemi daha önce ben de çok işe yaramıştı bu yeni durum için de yapmak istiyorum
Merhaba . Adindan bahsettiğiniz yöntemi yeniden denediniz mi ? Yukarda yazdığınız yorumlar üzerine ogrenmistim böyle bir yöntemin olduğunu.
cok ozel degılse eger reıkı hocanızın verdıgı olumlamayı yazabılır mısınız yada orenklendırebılır mısınız ? ınsallah butun cabalarınız sonuc verır olumlu olarak:)Günaydın evet bir haftadır yine yapıyorum aynı zaman da esmalar da okuyorum reiki hocamın hazırladığı bir olumlamam var her sabah ve akşam 2 kere onu okuyorum haziranın ilk haftasından sonra onunla blokaj çalışması yapıcaz bakalım şimdilik ruh halim düzeldi en azından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?