Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu arada yeni işin hayırlı ve bereketli olsun inş.
tesekkur ederim:) ya latif'i okuyabilirsin. ilk önce olumlama cümlelerini oluşturmalısın, bu cümlelerde şimdiki zaman kullanmalısın. sabah akşam sürekli esmalarla birlikte tekrarla cümlelerini ama içten gelerek inanarak yapman lazım bol şans:)

tşkler cnm inşallah :)

ya galiba olumlama yapmayı beceremiyorum ben biri bana örnek verebilirmi ?

tatlım konunun başından itibaren çok fazla örnek var aslında
azıcık karıştırsan,sana yarayan bi kaç tane bulacağına eminim
slm
evet cnm hatırlıyorum..
neler yaptığını bi kağıda yazıp sonra incelemeni ve duyguların içine karışıp karışmadığını kontrol eder misin?
işe giriş sürecinde yaptıkların gibi mi yapıyorsun?
anı yaşıyor musun?
yaşarken hissediyor musun?
bi kontrol et lütfen

:) hoş geldin o zaman sayfamıza
ben ara ara duraksadığım için sürekli bi değşiim yok
ama değişimler tabiki var ufak çaplı falan :)
bu ara tekrar evrene mesaj yollama tekniği ile uğraşıyorum
olursa ,sonuçlarını alırsam yazarım size de :)

Selamlar ben yaptığım olumlamayı yazayım en iyisi doğrumu yapıyorum siz söyleyin bana .Her sabah uyanır uyanmaz x kişinin beni aramasını engelleyen bendeki hatalı duygu ve düşünceler için özür dilerim lütfen beni affet sonra gün içinde sürekli seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim diyorum doğrumudur ?

Çok emin değilim ama bence şu şekide yapsan daha çok çözüm odaklı olabilir.
'' x ile aramızdaki engellere sebep olan içimdeki herşey için özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum''

bana göre de ıcerısındekı affet ve ozur dılerım kelımelerı yanlıs geldı.daha farklı bır sekılde soylenebılır adı uzerınde olumlama.bana gore soyle bıse de soylenebılır.soran arkadasa kalmıs tabı
ben ıyıyım guzelım degerlıyım x kısısı de benım ıcın ıyıdır degerlıdır bırbırımızın kıymetını bılırız ve ben onu sevıyorum onun da benı sevdıgını bılıyorum..

Bu hopnono yontemi (yazılışını unuttum gerçi). burada ki dört cümle karşı tarafa değil Yaradana söyleniyor.
Aslında dinimizin hep söylediği şey: Tevbe,Şükür, Allah Sevgisi, Tevekkül. Bize yabancı olan birşey değil.

evet bu hopnono yöntemi daha önce ben de çok işe yaramıştı bu yeni durum için de yapmak istiyorum

ben yanlış yazdım aslında bu hopnono yöntemi ile ilgili cümle kurumuydu

dogrudur o zmaan ben adını yazdıgınız yontemı bılmıyordum arastıracagım tesekkur ederım

Ahh canim ben de cok isterim ama ulkeyle olan saat farkından ve de cocuklardan dolayi aktif katilim yapamiyorum.Hatta birkac defa yazdim uzun uzun tamamlayadim.Umarim bunu tamamlayabilirim :)
Cok guzel,cok ilginc yasanmisliklarim oldu yazamadigim surede.Imgelemeleri,olumlamalari tam bir guvenle yapildigi zaman herkesin yasayacagina eminim.Cunku cekim yasasi herkes icin gecerli.Ama iste daha onceden ikna olup tekrar gercekleseceginden emin olmak gerek.
Olumlamalara,pozitif yasama ara vermeden devam ediyorum tabiki.Her gun 1 saat spor yapiyorum salonda.O bir saat benim meditasyon saatim gibi.Kafamda bir imajinasyon yapmistim ilk geldigimde Amerika'ya; ilham olarak gelmisti :) Imajinasyonumu yaptigim yerin tam karsisi spor yaparken tam karsimda duran manzaram su an.Karsisinda spor salonu oldugunu bile bilmiyordum oranin.Imajinasyonum resmen katmerlendi :) Yeter ki inanin güvenin, serbest birakin.Olacak mi ne oldu demeyin; o oldu zaten.Sadece zamanini bekliyor,emin olun.Her zaman pozitif enerjiyle,sevgiyle,umutla

sızın bu topıgın baslarında da yazdıklarınız vardı degıl mı ? sıze de bı an boyle sarılasım geldı

Çok teşekkür ederim.
Sizin anlattığınız bilgileri pek çoğumuz kitaplarda okuduk.Masal gibi geliyordu insana.Ama şimdi karşımızda kanlı, canlı örnek olunca inancımız daha da kuvvetleniyor. O yüzden katılımınıza kendi adıma çok önem veriyorum.İnşallah çok daha fazla aramızda olursunuz.:)

Merhaba . Adindan bahsettiğiniz yöntemi yeniden denediniz mi ? Yukarda yazdığınız yorumlar üzerine ogrenmistim böyle bir yöntemin olduğunu.

Günaydın evet bir haftadır yine yapıyorum aynı zaman da esmalar da okuyorum reiki hocamın hazırladığı bir olumlamam var her sabah ve akşam 2 kere onu okuyorum haziranın ilk haftasından sonra onunla blokaj çalışması yapıcaz bakalım şimdilik ruh halim düzeldi en azından :)

cok ozel degılse eger reıkı hocanızın verdıgı olumlamayı yazabılır mısınız yada orenklendırebılır mısınız ? ınsallah butun cabalarınız sonuc verır olumlu olarak:)

Tabi ki biraz uzun ama sabah ve akşam iki kere okuyorum sesli okunması daha etkili.

ANLAYIŞIM AÇIK, BERRAK VE BEN ZAMANLA DEĞİŞMEYE, DÖNÜŞMEYE HAZIRIM. EMİN ELLERDEYİM. GÜVENLE VE RAHATÇA İLERLİYORUM. YAŞAM SÜRECİNE GÜVENİYORUM VE KENDİM BU SÜRECİN AKIŞINA BIRAKIYORUM. ZEKA VE CESARETE SAHİBİM, DEĞERLİYİM. YAŞAMAK GÜVENLİ BİR ŞEY. KENDİM NEŞE VE HUZUR DÜŞÜNCELERİYLE KORUYORUM. GEÇMİŞİMİ KABULLENİYOR VE GELECEĞİMİ ŞEKİLLENDİREBİLMEMİN ŞİMDİ ATACAĞIM ADIMLARDAN MÜMKÜN OLDUĞU BİLİNCİNDE YAŞIYORUM VE HAYATA SEVGİYLE BAKIYORUM. AFFEDİLMESİ GEREKEN OLAY VE KİŞİLERİ AFFEDYORUM. HAYAT BANA COŞKU VERİYOR. İSTEK VE ENERJİ DOLUYUM. HAYATTAKİ TÜM DURUMLARLA BAŞA ÇIKABİLİRİM VE NE YAPACAĞIMI BİLİRİM. İSTEDİKLERİM VE HAYAL ETTİKLERİM GERÇEKLEŞTİREBİLECEK GÜCE VE İNANCA SAHİBİM VE İSTEDİKLERİM GERÇEKLEŞTİREBİLMEK İÇİN ŞU AN HAREKETE GEÇMEYİ SEÇİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…