Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

aynen kuzum ya
hani hep diyoruz ya ''verdikçe daha fazlasını alıyoruz '' diye,nedeni buymuş meğer :)
ben evreni her zaman Allah olarak yorumluyorum..evren değil bunu yapan,evren sadece bi araç :)

Tabii tabii canım evren , kainat dediğimiz Allah
Sadece ona ulaşmak için doğru yol bulmak önemli...
Şu mıknatıs olayı da doğru neyi nasıl düşünüp yorumluyorsak o bize geliyor...
Öyle özden, içten kalpten düşünmek gerekiyor tabii kii...

Nefs cok tesekkur ederim canim ilgine,bebegim 5. ayini doldurmak üzere cok cabuk geciyor zaman.Cok olumlama yapmistim,dua etmistim( gece uyuyan,gazsiz);aynen oyle bir bebegim oldu sukurler olsun ki.
pofu ahhh canim cok ozledim sohbetlerimizi,paylasimlarimizi.Ama iste daha basinda diyorlardi ilk 6 ay inanilmaz yogun gececek;enerjiler gezegenlerin isareti olarak.Oyleydi de gercekten.Su an boyle bir rahatlama hissediyorum mesela :)
Insallah daha cok paylasim yapariz artik.

Lutfen olumlu düşünün,her daim pozitif olun.Mucizelere acik olun,hatta su an bile mucizelerin gerceklestigine emin olun.Hayalinizi imgeledikten sonra,olmus gibi şükredin.O zaten var deyin.Arabami hayal ettiniz.Rengini gorun,kokusunu alin.Sanki arabayi su an bir yerde birakmissiniz da gidip alacakmissiniz gibi hissedin.Varligina şukredin,o zaten sizin.Sadece ilahi zamanlamayi bekleyin ve oldu mu olmadi mi demeyin,kontrol etmeyin.Bırakın altin tepsiyle size sunulsun;Kolaylikla,neseyle,coskuyla,sevincle.
Hani diyoruz ya cok sey mi istiyoruz.Allahin katinda asil boyle sey dusunmek bence cok sacma.Cunku biz bu sonsuz guzelligi hak ettigimiz icin mi yasiyoruz; muazzam doga,muhtesem yiyecekler hele o tarifi imkansiz hisler,duygular(ask,evlat sevgisi,...).Hayir tabiki,Rabbin kereminden,lütfundan,merhametinden,sefkatinden hepsi...Iste bizler de bunlara sükredip daha da sükredecek seyleri istiyoru.Zaten ne kadar sukredersek Rabb de yagdiriyor bizlere.Cok sükür bin şükür Eş Şekur,Ya Latif...

Maşallah bebegine canım gerçekten zaman nasıl hızlı akıp gitmiş....
Yaaa inanılmaz iyi geliyor senin yazıların enerjin müthiş geliyor...

Vee yine inandığım bir sonuç " Hiç kimse birbirinin karşısına boşuna çıkmaz mutlaka bir sebep vardır... Yaradan bir sebep kılar"

Kendimce yaşadığım sıkıntılarımı atlatirken KK'nin çok çok faydasını gördüm...
İşte senin yazdıkların pofu nun yazdıkları...
Duâ topikleri..
Fal topikleri....
Her yerden biraz aldım harmanlandim duygularım düşüncelerim değişti gelişti...

Teslimiyeti , tevekkülü öğrendim...
Yaşatan Rabbime binlerce kezz hamdolsun.
Sizleri vesile kılarak O'na ulasmami nasip etti...
Ben kulun Rabbim deyip duâ edebilmesinin bile çok özel bir durum olduğunu düşünüyorum...

Bak canım benim,önce aşkla ilgili kalıplarını degistir.Kaliplar sabit oldugu sürece hep ayni kisiler girecek hayatina ve benzer duygulari yasayacaksin cekim yasasina gore.Ask kaliplarinda imkansizlik var,aci var,ayrilik var sanki.Mutluluk,huzur demek olmali ask bence.Asik oldugun insan sana deger vermeli,seni sadece sen oldugun icin sevmeli,seni el üstunde tutmali.Bak benim kaliplarim bunlar mesela :) Kaliplarini degistirdikce aska bakis acin da degisecek tabiki hayatina giren insanlar da tabi.Bence degismeye baslamis bile,ama gelistirmelisin.Onemli bir is gibi uzerinde calis bu kalip icin,meditasyon yap.Ask senin icin ne ifade ediyor;kagida dok kelimelerle.Olumsuzlari karala,yerine olumlularini yaz.Ve en onemlisi kendi degerini bil ki senin degerini bilecek kisileri cek.Ne diyorlar;" Ne istersen degil neysen onu cekersin "

Coook tesekkur ederim tatlim tekrar,ne mutlu bana yansitabiliyorsam enerjimi.Cunku yansitilmaya,kanalize edilmeye ihtiyaci var enerjimin.Yansitabileyim ki bu guzelligi sizler de hissedin,paylastikca cogalsin insallah.Rabbimmmm...Oyle seyleri oyle seylerle vesile kiliyor ki inanilmaz derecede.Bizim burada yazismamiz da onlardan biri tabiki :) Ol diyor ve oluyor,bu kadar basit O' nun icin.

Aynen canım benim aynen
Çokkkk iyi geldi yazdıkların yinee.

Merhaba kızlar. öncelikle sayfa sahibine @pofu ya sonsuz teşekkürler.
Sonra da tüm yazanlara teşekkür ederim.aranıza yeni katıldım.
Sayfaları okumaya başlayacağım .
çok zaman alacak çünkü hepiniz çok ama çok güzel şeyler yazmışsınız.
Sadece okumuş olmak değil okuyup anlamak istiyorum
Bana da yarar bir şeyler olur İNŞALLAH .
Yazdıklarım ilk evet olumsuz olabilir kendimi ifade için yazıyorum.
Öyle ama öyle bir haldeyim anlatamam acilen değişim yaşamam lazım.
Dudak uçuklatır cinsten şeyler yaşadım yaşıyorum.
Yazsam şok üstüne şok yaşarsınız.Son çare bunu deneyeceğim.
Bana yardımcı olursunuz artık.Şimdiden teşekkürler.
DUA ,SEVGİ, IŞIKLA YOLA BAŞLADIM

"Ne istersen değil, neysen onu çekersin. "

Sevgili buttrfly,
Bazen öyle sözler ediyorsunuz ki,kafamda cevabını bulamadığım sorulara bir anda cevap buluyorum.Şu alıntıladığım sözünüz de aynen bir soruma cevap niteliğindeydi. Lütfen sizi daha çok görelim aramızda.Ben bu forumda sadece buraya yorum yazarım,genelde sessiz takipçiyim. Buranın enerjisi gerçekten çok güzel, sessiz kalmak pek mümkün olmuyor.:) Topiği tekrar tekrar okuyorum.Şu an üçüncü tekrardayım.Her tekrar okuyuşumda sanki yeni bir şey ler öğreniyorum. Neden bilmiyorum ama sizi görmek de bana iyi geliyor.

merhaba ben 20-25 gundur nerdeyse hergun bu topıge gırıp bakıyordum yenı bırsey yazılmıs mı dıye...o kadar uzuluyordum kı aktıf oldugu gunlerı goremedıgım ıcın..
bu topık ve sızler sayesınde olumlamalara baslamıstım ustlerde de yazdıgım gıbı.
bugun 20.ncı gunum ve yarın da son gün..burda yazıldıgı gıbı bır hafta ara verıp yenı bır olumlamaya baslayacagım...Duanın gucune her zaman ınandım ve ınanıyorum..Rabbım nıyetlerımızı hayırlıysa kabul eylesın...olumlamaların etkısınden olsa gerek
içsel olarak kendı huzurlu hıssedıyorum..
olumlamalarımın da bana cok guzel bır sekılde donecegıne ınanıyorum.. sevgıyle kalın.. buralarda olalım hep...
Ya Cami Ya Vedud....

inşallah guzel degısımlerı anlatırız burda zamanla:) ben de yalnızım sanıyordum degılmısım:)

ayy sormaaa nasıl yoğundum nasıılll nefes alamadım uzun bi süre bi ara artık uyumuyordum o derece :) neyse bu aralar biraz hafifledim ama yine yoğunluğa girebilirim :)
inşallah canım yapmaya çalışıcam elimden geldiğince
ben bu aralar evrene mesaj yollama ile meşgulum :)

aynen kuzum katılıyorum sana kesinlikle insan burda bi nebze rahat ediyor :)

ve diğer arkadaşlar :
L Live_Your_Life
Chemistcan
gulhilal
BLUEGREENBLUE

hepiniz de hoş geldiniz :)

Hemen paylasayim girmisken;
Dün bir dolunay gerceklesti.Dolunay' da denilirki atamadiklarinizi, vedalasmaniz gerekenleri hayatinizdan cikarin.Iste dun benimde yine bilinclaltimda duzeltme yapmam gereken insanlarla ilgili- ki boyle kisiler beni taaa okyanus otesinden bile buldu- yogun bir gun yasadim.En yogun oldugu anda meksikali bir grup onumde giderken birinim tshirtunun arkasinda benim olumlamam yaziyordu.Icim titredi,gozlerim doldu,evrenden bana mesaj gelmisti :) Yaziyi soyleyemem cunku benim imajinasyonumu,hedefimin birebir kendisi.Insallah gerceklestigi zaman mujde olarak sizle paylasacagim emin olun.Coooktan gerceklesti bile,ama sadece ilahi zamanlamasini bekliyor canlar.Kiii o zaman su ana kadar biriktirdigim tum anilarimi paylasacagim.
Sevgiyle,umut dolu,pozitif,mucize dolu harika günler diliyorum güzel insanlar

HOŞBULDUM

yine harikasın tatlım yaaa

benim de bi kaçtır nedense içimde bi yerde hata yapıyorsun lafı dolanıp duruyor..ama nerde çözemiyorum..aslında tam da eskisi gibi yapıyorum..dün evet dolunay vardı ve çok güzeldi..hava da bi tane bile bulut yoktu..sanki bulut olunca mesajlar takılıyormuş gibi geliyor bana
her neyse..biraz daha dikkat edip sakin ve yavaş yapmaya çalışacağım ama nerde hata yapıyorum acaba diyorum kendime bulamadım bi türlü...görselliği o anı hissetmeyi ve tabiki inanmayı unutmamak gerekiyor :)

hoşbuldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…