aynen kuzum ya
hani hep diyoruz ya ''verdikçe daha fazlasını alıyoruz '' diye,nedeni buymuş meğer :)
ben evreni her zaman Allah olarak yorumluyorum..evren değil bunu yapan,evren sadece bi araç :)
Nefs cok tesekkur ederim canim ilgine,bebegim 5. ayini doldurmak üzere cok cabuk geciyor zaman.Cok olumlama yapmistim,dua etmistim( gece uyuyan,gazsiz);aynen oyle bir bebegim oldu sukurler olsun ki.
pofu ahhh canim cok ozledim sohbetlerimizi,paylasimlarimizi.Ama iste daha basinda diyorlardi ilk 6 ay inanilmaz yogun gececek;enerjiler gezegenlerin isareti olarak.Oyleydi de gercekten.Su an boyle bir rahatlama hissediyorum mesela :)
Insallah daha cok paylasim yapariz artik.
Bak canım benim,önce aşkla ilgili kalıplarını degistir.Kaliplar sabit oldugu sürece hep ayni kisiler girecek hayatina ve benzer duygulari yasayacaksin cekim yasasina gore.Ask kaliplarinda imkansizlik var,aci var,ayrilik var sanki.Mutluluk,huzur demek olmali ask bence.Asik oldugun insan sana deger vermeli,seni sadece sen oldugun icin sevmeli,seni el üstunde tutmali.Bak benim kaliplarim bunlar mesela :) Kaliplarini degistirdikce aska bakis acin da degisecek tabiki hayatina giren insanlar da tabi.Bence degismeye baslamis bile,ama gelistirmelisin.Onemli bir is gibi uzerinde calis bu kalip icin,meditasyon yap.Ask senin icin ne ifade ediyor;kagida dok kelimelerle.Olumsuzlari karala,yerine olumlularini yaz.Ve en onemlisi kendi degerini bil ki senin degerini bilecek kisileri cek.Ne diyorlar;" Ne istersen degil neysen onu cekersin "Kızlar selaaam. Nasılsınız? Uzun süredir ihmal etmişim burayı. Oysa ne çok severdim yazmayı, okumayı. Her günüme artık sabitlediğim esmalar var. Şu zamana kadar faydalarını da çok gördüm. Ama bazen bişeylerin de olması gerekiyor ki rabbim görsün ve yol göstersin. Ben eski ilişkimi atamamıştım ve bu yüzden gönlümde ağırlık vardı. Ne mi oldu? Atmaz dediğim kalbimle Bi daha bi başkasına aşık oldum, bi daha sevdim. İmkansızdı ama bi araya geldik. Git-gelli bi ilişkimiz oldu.Cuma günü ayrıldık. Canım yanıyor üzülüyorum ama Allah'ım bana en doğru yolu göstersin diye hızlıca yardım istiyorum. Sığınabileceğim başka kimsem yok zira. Hepiniz şükrünüzü edin, dualarınızı edin, ben de öyle yapıyorum. Öpüyorum sizleri
Maşallah bebegine canım gerçekten zaman nasıl hızlı akıp gitmiş....
Yaaa inanılmaz iyi geliyor senin yazıların enerjin müthiş geliyor...
Vee yine inandığım bir sonuç " Hiç kimse birbirinin karşısına boşuna çıkmaz mutlaka bir sebep vardır... Yaradan bir sebep kılar"
Kendimce yaşadığım sıkıntılarımı atlatirken KK'nin çok çok faydasını gördüm...
İşte senin yazdıklarınpofu nun yazdıkları...
Duâ topikleri..
Fal topikleri....
Her yerden biraz aldım harmanlandim duygularım düşüncelerim değişti gelişti...
Teslimiyeti , tevekkülü öğrendim...
Yaşatan Rabbime binlerce kezz hamdolsun.
Sizleri vesile kılarak O'na ulasmami nasip etti...
Ben kulun Rabbim deyip duâ edebilmesinin bile çok özel bir durum olduğunu düşünüyorum...
Coook tesekkur ederim tatlim tekrar,ne mutlu bana yansitabiliyorsam enerjimi.Cunku yansitilmaya,kanalize edilmeye ihtiyaci var enerjimin.Yansitabileyim ki bu guzelligi sizler de hissedin,paylastikca cogalsin insallah.Rabbimmmm...Oyle seyleri oyle seylerle vesile kiliyor ki inanilmaz derecede.Bizim burada yazismamiz da onlardan biri tabiki :) Ol diyor ve oluyor,bu kadar basit O' nun icin.
"Ne istersen değil, neysen onu çekersin. "Bak canım benim,önce aşkla ilgili kalıplarını degistir.Kaliplar sabit oldugu sürece hep ayni kisiler girecek hayatina ve benzer duygulari yasayacaksin cekim yasasina gore.Ask kaliplarinda imkansizlik var,aci var,ayrilik var sanki.Mutluluk,huzur demek olmali ask bence.Asik oldugun insan sana deger vermeli,seni sadece sen oldugun icin sevmeli,seni el üstunde tutmali.Bak benim kaliplarim bunlar mesela :) Kaliplarini degistirdikce aska bakis acin da degisecek tabiki hayatina giren insanlar da tabi.Bence degismeye baslamis bile,ama gelistirmelisin.Onemli bir is gibi uzerinde calis bu kalip icin,meditasyon yap.Ask senin icin ne ifade ediyor;kagida dok kelimelerle.Olumsuzlari karala,yerine olumlularini yaz.Ve en onemlisi kendi degerini bil ki senin degerini bilecek kisileri cek.Ne diyorlar;" Ne istersen degil neysen onu cekersin "
inşallah guzel degısımlerı anlatırız burda zamanla:) ben de yalnızım sanıyordum degılmısım:)Bende sürekli sessiz takip edip uygulamaya çalışıyorum,henüz istediğim değişimler yaşanmasada inanıyorum herşey güzel olacak,birbirimize destek olup hergün yaşayacağımız güzel olayları paylaşalım
Nefs cok tesekkur ederim canim ilgine,bebegim 5. ayini doldurmak üzere cok cabuk geciyor zaman.Cok olumlama yapmistim,dua etmistim( gece uyuyan,gazsiz);aynen oyle bir bebegim oldu sukurler olsun ki.
pofu ahhh canim cok ozledim sohbetlerimizi,paylasimlarimizi.Ama iste daha basinda diyorlardi ilk 6 ay inanilmaz yogun gececek;enerjiler gezegenlerin isareti olarak.Oyleydi de gercekten.Su an boyle bir rahatlama hissediyorum mesela :)
Insallah daha cok paylasim yapariz artik.
aynen kuzum katılıyorum sana kesinlikle insan burda bi nebze rahat ediyor :)Maşallah bebegine canım gerçekten zaman nasıl hızlı akıp gitmiş....
Yaaa inanılmaz iyi geliyor senin yazıların enerjin müthiş geliyor...
Vee yine inandığım bir sonuç " Hiç kimse birbirinin karşısına boşuna çıkmaz mutlaka bir sebep vardır... Yaradan bir sebep kılar"
Kendimce yaşadığım sıkıntılarımı atlatirken KK'nin çok çok faydasını gördüm...
İşte senin yazdıklarınpofu nun yazdıkları...
Duâ topikleri..
Fal topikleri....
Her yerden biraz aldım harmanlandim duygularım düşüncelerim değişti gelişti...
Teslimiyeti , tevekkülü öğrendim...
Yaşatan Rabbime binlerce kezz hamdolsun.
Sizleri vesile kılarak O'na ulasmami nasip etti...
Ben kulun Rabbim deyip duâ edebilmesinin bile çok özel bir durum olduğunu düşünüyorum...
HOŞBULDUMayy sormaaa nasıl yoğundum nasıılll nefes alamadım uzun bi süre bi ara artık uyumuyordum o derece :) neyse bu aralar biraz hafifledim ama yine yoğunluğa girebilirim :)
inşallah canım yapmaya çalışıcam elimden geldiğince
ben bu aralar evrene mesaj yollama ile meşgulum :)
aynen kuzum katılıyorum sana kesinlikle insan burda bi nebze rahat ediyor :)
ve diğer arkadaşlar :
L Live_Your_Life
Chemistcan
gulhilal
BLUEGREENBLUE
hepiniz de hoş geldiniz :)
yine harikasın tatlım yaaaHemen paylasayim girmisken;
Dün bir dolunay gerceklesti.Dolunay' da denilirki atamadiklarinizi, vedalasmaniz gerekenleri hayatinizdan cikarin.Iste dun benimde yine bilinclaltimda duzeltme yapmam gereken insanlarla ilgili- ki boyle kisiler beni taaa okyanus otesinden bile buldu- yogun bir gun yasadim.En yogun oldugu anda meksikali bir grup onumde giderken birinim tshirtunun arkasinda benim olumlamam yaziyordu.Icim titredi,gozlerim doldu,evrenden bana mesaj gelmisti :) Yaziyi soyleyemem cunku benim imajinasyonumu,hedefimin birebir kendisi.Insallah gerceklestigi zaman mujde olarak sizle paylasacagim emin olun.Coooktan gerceklesti bile,ama sadece ilahi zamanlamasini bekliyor canlar.Kiii o zaman su ana kadar biriktirdigim tum anilarimi paylasacagim.
Sevgiyle,umut dolu,pozitif,mucize dolu harika günler diliyorum güzel insanlar
hoşbuldum:)ayy sormaaa nasıl yoğundum nasıılll nefes alamadım uzun bi süre bi ara artık uyumuyordum o derece :) neyse bu aralar biraz hafifledim ama yine yoğunluğa girebilirim :)
inşallah canım yapmaya çalışıcam elimden geldiğince
ben bu aralar evrene mesaj yollama ile meşgulum :)
aynen kuzum katılıyorum sana kesinlikle insan burda bi nebze rahat ediyor :)
ve diğer arkadaşlar :
L Live_Your_Life
Chemistcan
gulhilal
BLUEGREENBLUE
hepiniz de hoş geldiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?