Ahh canim ben de cok isterim ama ulkeyle olan saat farkından ve de cocuklardan dolayi aktif katilim yapamiyorum.Hatta birkac defa yazdim uzun uzun tamamlayadim.Umarim bunu tamamlayabilirim :)
Cok guzel,cok ilginc yasanmisliklarim oldu yazamadigim surede.Imgelemeleri,olumlamalari tam bir guvenle yapildigi zaman herkesin yasayacagina eminim.Cunku cekim yasasi herkes icin gecerli.Ama iste daha onceden ikna olup tekrar gercekleseceginden emin olmak gerek.
Olumlamalara,pozitif yasama ara vermeden devam ediyorum tabiki.Her gun 1 saat spor yapiyorum salonda.O bir saat benim meditasyon saatim gibi.Kafamda bir imajinasyon yapmistim ilk geldigimde Amerika'ya; ilham olarak gelmisti :) Imajinasyonumu yaptigim yerin tam karsisi spor yaparken tam karsimda duran manzaram su an.Karsisinda spor salonu oldugunu bile bilmiyordum oranin.Imajinasyonum resmen katmerlendi :) Yeter ki inanin güvenin, serbest birakin.Olacak mi ne oldu demeyin; o oldu zaten.Sadece zamanini bekliyor,emin olun.Her zaman pozitif enerjiyle,sevgiyle,umutla