- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
cok guzel gercekten cok da anlamlı.. tesekkur ederım paylastıgınız ıcın..bu posta gırınce ıcım hep kıpır kıpırTabi ki biraz uzun ama sabah ve akşam iki kere okuyorum sesli okunması daha etkili.
ANLAYIŞIM AÇIK, BERRAK VE BEN ZAMANLA DEĞİŞMEYE, DÖNÜŞMEYE HAZIRIM. EMİN ELLERDEYİM. GÜVENLE VE RAHATÇA İLERLİYORUM. YAŞAM SÜRECİNE GÜVENİYORUM VE KENDİM BU SÜRECİN AKIŞINA BIRAKIYORUM. ZEKA VE CESARETE SAHİBİM, DEĞERLİYİM. YAŞAMAK GÜVENLİ BİR ŞEY. KENDİM NEŞE VE HUZUR DÜŞÜNCELERİYLE KORUYORUM. GEÇMİŞİMİ KABULLENİYOR VE GELECEĞİMİ ŞEKİLLENDİREBİLMEMİN ŞİMDİ ATACAĞIM ADIMLARDAN MÜMKÜN OLDUĞU BİLİNCİNDE YAŞIYORUM VE HAYATA SEVGİYLE BAKIYORUM. AFFEDİLMESİ GEREKEN OLAY VE KİŞİLERİ AFFEDYORUM. HAYAT BANA COŞKU VERİYOR. İSTEK VE ENERJİ DOLUYUM. HAYATTAKİ TÜM DURUMLARLA BAŞA ÇIKABİLİRİM VE NE YAPACAĞIMI BİLİRİM. İSTEDİKLERİM VE HAYAL ETTİKLERİM GERÇEKLEŞTİREBİLECEK GÜCE VE İNANCA SAHİBİM VE İSTEDİKLERİM GERÇEKLEŞTİREBİLMEK İÇİN ŞU AN HAREKETE GEÇMEYİ SEÇİYORUM.
rica ederim umarım iyi gelir herkesecok guzel gercekten cok da anlamlı.. tesekkur ederım paylastıgınız ıcın..bu posta gırınce ıcım hep kıpır kıpır
Merhaba arkadaşlar,
Çocukluğumuzda bizi olumsuz yönde etkileyen hatıraları pozitife çevirmenin yöntemini bilenleriniz var mı acaba?
Belki bizim de ofisine uğramamızı istiyordur sayın Tan:)Ben bu konuyla ilgili bir kitap aldım dün geldi ve hemen okudum bitirdim Yazarı Güneş TAN kitabın adı KADERİNİ DEĞİŞTİR Akaşik kayıtları dönüştürme tekniği mucizesi ARTT diye geçiyor yolu kitaptan geçen herkesle ofisimde buluşuruz gibi bişey :) yani gel parayı bayıl diyor :) köşeyi dönen dönene ama teknik doğru ve mümkün onu söyleyebilirim ama kitapta yazdığına göre kendimize uygulamamız mümkün değil :) neden acaba ?
Belki bizim de ofisine uğramamızı istiyordur sayın Tan:)
Sizce de teknikleri kendimize uygulamamız mümkün değil mi?
Yazarın şifacılık iddiasını inandırıcı bulmasam da diğer tespitlerine katılıyorum.hayır yazarın anlattığına göre mümkün değil çok zor kendisine bu bilgiler şifacı olan anane ve dedesinden geliyormuş sanırım elverme olayı gibi bir şey bir kaç egzersiz var kitap ta ama illaki uzman biri tarafından uygulanması gerekiyor benim anladığım bu olayın özü şu ki atalarımızın hatıraları bile genetik olarak bize geçebiliyormuş bilinçaltımız bize hükmediyor ve biz farkında bile olmuyoruz o yüzden bilinçaltındaki olumsuz düşünceleri nötrelize etmek olumluya çevirmek gerekiyor
Yazarın şifacılık iddiasını inandırıcı bulmasam da diğer tespitlerine katılıyorum.
Peki sizce bu kitabı almalı mıyım?
Selamlar topikcanlar :)
Topigi güncelleyeyim hemen.Her duygu yüklü düşünce bir seçimdir.Seçimlerimiz de gelecegimize ışık tutar,yön verir.İste bu yüzden şu andan itibaren coskuya,mutluluga odaklanalim.Icimizi şükürlerle dolduralim.Hayalimizi,hedefimizi imgeleyip olmus gibi,yasiyor gibi şükran duygulariyla uçuralım sevgiyle,umutla.
Dua dolu,mutluluk dolu Ramazanlar diliyorum.Bu mubarek gunleri cok guzel degerlendirmek nasip olsun diyorum,öyle de zaten
canıımmm hoş geldinnn :) nasılsın??bayadır konuşamıyoruz ama biz özledim seni :)Selamlar topikcanlar :)
Topigi güncelleyeyim hemen.Her duygu yüklü düşünce bir seçimdir.Seçimlerimiz de gelecegimize ışık tutar,yön verir.İste bu yüzden şu andan itibaren coskuya,mutluluga odaklanalim.Icimizi şükürlerle dolduralim.Hayalimizi,hedefimizi imgeleyip olmus gibi,yasiyor gibi şükran duygulariyla uçuralım sevgiyle,umutla.
Dua dolu,mutluluk dolu Ramazanlar diliyorum.Bu mubarek gunleri cok guzel degerlendirmek nasip olsun diyorum,öyle de zaten
herşey düzelir tatlım hiç mrk etme sen :)Kızlar selaaam. Nasılsınız? Uzun süredir ihmal etmişim burayı. Oysa ne çok severdim yazmayı, okumayı. Her günüme artık sabitlediğim esmalar var. Şu zamana kadar faydalarını da çok gördüm. Ama bazen bişeylerin de olması gerekiyor ki rabbim görsün ve yol göstersin. Ben eski ilişkimi atamamıştım ve bu yüzden gönlümde ağırlık vardı. Ne mi oldu? Atmaz dediğim kalbimle Bi daha bi başkasına aşık oldum, bi daha sevdim. İmkansızdı ama bi araya geldik. Git-gelli bi ilişkimiz oldu.Cuma günü ayrıldık. Canım yanıyor üzülüyorum ama Allah'ım bana en doğru yolu göstersin diye hızlıca yardım istiyorum. Sığınabileceğim başka kimsem yok zira. Hepiniz şükrünüzü edin, dualarınızı edin, ben de öyle yapıyorum. Öpüyorum sizleri
*Düşüncelerinizi veya isteklerinizi hayal olarak tanımlamaktan vazgeçin. "Hayal kuruyorum" ya da" Şunu hayal ediyorum" demek isteğinize hayal damgası vurmak demektir. Bu da istediğiniz şey hayal olarak kalmaya mahkum demektir. Bunun yerine her zaman öğrencilerime "Yaşamım için bir seçim yapıyorum" demelerini öneririm"
*Evrende her şey enerjidir. Bir tabak yemek de, son model arabada. Eğer yemek bulmak kolay ama araba zor derseniz isteyişi algılamadınız demektir. İstediğiniz arabada olsa yemekte ikisini de elde etmeniz ayni mekanizma ile çalışır. Oysa yemeği her gün buluyorsunuz, çünkü bulacağınızı biliyorsunuz, buna inancınız tam. Oysa son model arabayı bulacağınıza inancınız yok. Eğer doğru şekilde istemeyi bilirseniz, yemek de araba da ayni şekilde size gelecektir. Ancak arabayı da bulacağınıza, yemeği bulacağınız kadar emin olmanız yada arabayı da açken yemek ister gibi istemeniz gereklidir. İkisine sahip olmanın en önemli farkı budur. Bu yüzden büyük düşünün ve isteklerinize sınır koymayın. Sonuçta ne isterseniz elde etmenizin koşulları aynıdır.
*Küçük bahşişler, küçük hediyeler ve arkadaşlarınıza yemek ısmarlamalar. Bunların hepsi aldıklarınızı paylaşmanız için önemlidir. Unutmayın evrene ne gönderirseniz size 10 katı geri gelir. Evrene bolluk içinde olduğunuzun mesajını gönderin. Vermeyi bilin ki alasınız. Şükretmeyi ve diğer insanları da düşünmeyi unutmayın.
*Evren boşluk sevmez ve mutlaka doldurur. Eğer eviniz tıka basa eşya dolu ise ve eşyaları yenileme k istiyorsanız paranızın olmasını beklemeyin. Eşyaları daha en başından atin (tabi yasamak için gerekenleri değil) Bir sure sonra yeni eşyalar bir şekilde gelecek. Yeni elbiseler istiyorsanız eskileri fakirlere verin. Eğer yaşamınızda yeterince bolluk ve bereket yoksa bunun için yer açıp açmadığınıza bakin. Yaşamınızda yeniliklere ve bolluğa yer açın ki gelsin. Bunun için önce evde kullanmadığınız eşyalarla, eskimiş elbiselerle, uzun suredir birikmiş ıvır zıvır la başlayın. Siz eskiyi bıraktıkça yeni gelecek. Unutmayın evren boşluk sevmez.
aynen kuzum yaB A Y I L D I M
Canım benim ne kadar güzel bir yazı vee beni en çok da mutlu eden benim yaşam tarzımın böyle oluşu..
Gerçekten ama gerçekten vermeyi çok seven biriyim hem de hiç bir karşılık beklemeden..
Yaşadıklarımı düşününce Rabbimin verdiklerini gördükçe doğru yolda olduğumu biliyordum ama bu yazı da cuk diye oturdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?