• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

sevgili pofu pofu

bu kadar kişi bu konuda başarılı olmuş olması beni çok mutlu etti ve heyecanlandırdi :KK68:
benimde yardımına ihtiyacım var ..
ben daha yüksek gelir ve kendime ait bi eve ihtiyacım var bunun için bana olumlama cümlelerinde fikir verir misin yardımların için şimdiden teşekkürler :KK3:

herkese merhaba
uzun zamandır maalesef giremiyorum aslında hala yoğunum ama bu aralar (eskiden yaptığım ve sonucunu aldığım ) ''evrene mesaj yolla '' deneyimime tekrar başladım :) yapılması gerek tek şey,istediğiniz şey her ne ise,onu evrene bırakmak ve sabırlı olup beklemek :) eğer gerçekten isteyerek içten yapıyor iseniz o zaman o sizi bi yerlerde beklemediğiniz bi anda bulacak :)

evrene mesaj yollamaya devam :)
her kelimenin belirli bi açısı ve titreşimi mevcut
siz kelimeleri sarf ederken,Allah'ın da izni ile,o kelimeler titreşim yoluyla,enerjisiyle,mesajınızı en güzel şekilde bulup getirecektir..
bu teknikler için en önemli iki unsur : inanmak ve içten istemek
eğer bunları yapamıyorsanız hiç bir teknik size yardımcı olamaz unutmayın :)

[QUOTlütfen u, post: 46621605, member: 191350"]evrene mesaj yollamaya devam :)
her kelimenin belirli bi açısı ve titreşimi mevcut
siz kelimeleri sarf ederken,Allah'ın da izni ile,o kelimeler titreşim yoluyla,enerjisiyle,mesajınızı en güzel şekilde bulup getirecektir..
bu teknikler için en önemli iki unsur : inanmak ve içten istemek
eğer bunları yapamıyorsanız hiç bir teknik size yardımcı olamaz unutmayın :)[/QUOTE]
Pofu lutfen cevapla cennete gittiğini imgelemek doğru olur mu yoksa ömrümüz uzunsa kısalmasına mi sebep olur

E ebisa
konunun içeriği dini olduğu için ve bu konunun özü beni aştığı için cvp vermem doğru değil bu bir
ben burada ''dünyaevi olayları güzelleştirmek ''adına yardım etmeye çalışıyorum bu iki
''pofu cevapla'' diyerek emri vaki yapman ayrıca tuıhaf bu üç
dini konuların bu topiğe taşınması etik değil bu da dört
lütfen konunun içeriğini ve mantığını anlayıp ona göre sorular yöneltin
biz yaradan değiliz.

E ebisa
konunun içeriği dini olduğu için ve bu konunun özü beni aştığı için cvp vermem doğru değil bu bir
ben burada ''dünyaevi olayları güzelleştirmek ''adına yardım etmeye çalışıyorum bu iki
biz yaradan değiliz.
Pardon yalnız pofu cevapla nın arasinda lütfen de vardı .tekrardan özür yoğun olduğunuzu belirttiğiniz için ısrarlı Rica da bulunmuştum sadece . dini sakınca olacağını da dusunemedim çünkü dine dair birşey sormadim aslında .

Pardon yalnız pofu cevapla nın arasinda lütfen de vardı .tekrardan özür yoğun olduğunuzu belirttiğiniz için ısrarlı Rica da bulunmuştum sadece . dini sakınca olacağını da dusunemedim çünkü dine dair birşey sormadim aslında .

Sevgili E ebisa iyi niyetinden kuşkum yok, ancak öyle bir soru sormuşsun ki bunu cevaplayabilmek için bizzat tecrübe etmiş veya tecrübe eden birinden, yani bu olumlamaları uygulayıp, ömrüne etkisini ve cennete gitme durumunu deneyimlemiş birinden bilgi almak gerekir. Dilersen önce sonucunu kısa vadede görebileceğin konularda olumlama çalışmaları yaparak sonucunu, etkisini kendin değerlendir.

Çok OTE="bilhassa, post: 46662895, member: 696994"]Sevgili E ebisa iyi niyetinden kuşkum yok, ancak öyle bir soru sormuşsun ki bunu cevaplayabilmek için bizzat tecrübe etmiş veya tecrübe eden birinden, yani bu olumlamaları uygulayıp, ömrüne etkisini ve cennete gitme durumunu deneyimlemiş birinden bilgi almak gerekir. Dilersen önce sonucunu kısa vadede görebileceğin konularda olumlama çalışmaları yaparak sonucunu, etkisini kendin değerlendir.[/QUOTE]
Cok tatlısınız çok detaylı bilgileri var bu konuda da fikre sahiptir diye düşünüp bu yüzden sordum sağolsun güzel cevapladı mantığım bozuk galiba zira arkadaşı yaradan sanmisim

ya galiba olumlama yapmayı beceremiyorum ben biri bana örnek verebilirmi ?

Merhaba kızlar. Topiği dün keşfettim ve bayıldım. Okurken bile içimi huzur kapladı. Tamamını okuyamadım henüz yarıladım sayılır. Bende kaygı bozukluğu ve panik bozukluk var. Zihnimden sürekli olumsuz düşünceler geçiyor. Yaşadığım her dakikayı resmen kendime zehir ediyorum. Terapi görüyorum ancak iç sesimi susturamıyorum. Ama burada yaptıklarınızı okudukça inanılmaz umutlandım. Evet ben de eski sağlığıma kavuşacağım dedim. Eskisi gibi hayatın bir anlamı olacak, ben yine huzurlu olacağım dedim. Sizlerden tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum. Uzun bir aradan sonra bunların geçeceğine inanmak bile beni aşırı mutlu etti. :KK45:

pofu pofu selam cnm. bu topiği uzun zamandır takip ediyorum, hatta senle de daha önce paylaşımlarımız olmuştu. iş ve özel hayatla ilgili olumlamalar yaptım şuana kadar. işle ilgili olanlar gerçekleşti. fakat özel hayatla ilgili olanla ne yaparsam yapayım, ne kadar odaklanırsam odaklanıyım hiçbir sonuç alamıyorum. yani o kişiyle ilgili ufak tefek gelişmeler oluyo fakat sonuç sıfır. artık pes etmek üzereyim ama olur gibi olupta olmaması da beni sinir ediyor umutlanıyorum falan. çok zor bişey istiyorum sanırım:KK43:

pofu pofu selam cnm. bu topiği uzun zamandır takip ediyorum, hatta senle de daha önce paylaşımlarımız olmuştu. iş ve özel hayatla ilgili olumlamalar yaptım şuana kadar. işle ilgili olanlar gerçekleşti. fakat özel hayatla ilgili olanla ne yaparsam yapayım, ne kadar odaklanırsam odaklanıyım hiçbir sonuç alamıyorum. yani o kişiyle ilgili ufak tefek gelişmeler oluyo fakat sonuç sıfır. artık pes etmek üzereyim ama olur gibi olupta olmaması da beni sinir ediyor umutlanıyorum falan. çok zor bişey istiyorum sanırım:KK43:
işle ilgili olumlamalarınızı örnekleyebilir misiniz? Ben beceremedim bir türlü :D

işle ilgili olumlamalarınızı örnekleyebilir misiniz? Ben beceremedim bir türlü :KK70:
iş görüşmesine gitmiştim. Oradan cevap gelene kadar yaklaşık 3-4 gün falan olumlama yaptım. Yani şöyle "oradan beni görüşmemin olumlu geçtiğini, işe kabul edildiğimi söylemek için şu kişi arıyor." gibi cümleleri devamlı gün içerisinde tekrarladım.Bir yandan esmalardan da okudum ve o işe girdim:) şuan aklıma gelenler bunlar, baya oldu çünkü:) ama aşk olmuyo işte, odun kafalı gelmiyo bir türlü uyuz:kızgın:

iş görüşmesine gitmiştim. Oradan cevap gelene kadar yaklaşık 3-4 gün falan olumlama yaptım. Yani şöyle "oradan beni görüşmemin olumlu geçtiğini, işe kabul edildiğimi söylemek için şu kişi arıyor." gibi cümleleri devamlı gün içerisinde tekrarladım.Bir yandan esmalardan da okudum ve o işe girdim:) şuan aklıma gelenler bunlar, baya oldu çünkü:) ama aşk olmuyo işte, odun kafalı gelmiyo bir türlü uyuz:kızgın:
İnş Sevdiceğin konusunda da herşey gönlünce olur.
İş için zikrettiğin esmalarıda paylaşırsan memnun olurum.

E ebisa
biz yaradan değiliz.
postu bugun gordum ve 15.ncı sayfaya kadar okudum notlar aldım bıraz ara vereyım dedım son sayfaya goz attım sızı gorunce yazmak ıstedım :D oncekı sayfalarda benım gıbı hısseden olmus mudur bılmem sızı tanımasam da guclu bır sarılma ıstegı hıssettım :21:
bu arada gecen yıldan bu yana en guclu degısımlerınızı kısaca yazabılır mısınız ?? yanı bu olumlamaların sızı en cok sasırrttıgı yada sevındırdıgı ne oldu ?

Back
X