Çok teşekkürler not alıyorum hemen.
Hangi çakram düzensiz bilemiyorum sırayla hepsini mi yapsam farklı zamanlarda mı?
kür
Teşekkür ederim ben seni seviyorum diyorum durmadan bunu Ho'oponopono yöntemini duymadan öncede yapıyordum bir süredir farklı farklı okuduğum kitaplarda anlatılan bir yöntem di sorun şu ki ben niyet kısmını yapamıyorum bi türlü sorunum hakkında tam anlamıyla içime sinene cümleler oluşturamıyorum bir de siz sıralamayı farklı yazmışsınız seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim şeklinde de oluyormu acaba ?farkeden bir şey olurmu ?
kür
Teşekkür ederim ben seni seviyorum diyorum durmadan bunu Ho'oponopono yöntemini duymadan öncede yapıyordum bir süredir farklı farklı okuduğum kitaplarda anlatılan bir yöntem di sorun şu ki ben niyet kısmını yapamıyorum bi türlü sorunum hakkında tam anlamıyla içime sinene cümleler oluşturamıyorum bir de siz sıralamayı farklı yazmışsınız seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim şeklinde de oluyormu acaba ?farkeden bir şey olurmu ?
Çok teşekkürler not alıyorum hemen.
Hangi çakram düzensiz bilemiyorum sırayla hepsini mi yapsam farklı zamanlarda mı?
Bilinçli hiçbir çalışmam olmadı. Kendi kendime Yapılabilir bir durum olabileceğini düşündüm aslında..Reikiye uyumlandınız mı ? genelde uygulama yaparken el ya soğuyor ya da fazla ısınıyor reiki ye uyumlandıysanız hemen anlarsınız diğer durumda bilmiyorum cidden ama hocama sorayım
Aslında taşları çok seviyordum. Özellikle yanımda mavi akik taşıdığımda enerjisini hissediyorum olumlu etkileniyorum. Taşım kırıldı bende gömdüm bir daha doğal satan yerlerden emin olamadım tekrar almak için. Hatırlatmış oldunuz bana teşekkür ederim.Doğal kristal taşlardan yapılan sarkaç(pandül) alıp onlarla açık olup olmadığını tespit edebilirsiniz.
Benim şöyle bir iki problemim var:
* Kendimi ikili ilişkileri mutlu bir şekilde yaşayacak özgüvene ve özgürlüğe sahip olmadığıma inanıyorum.
* Hayatıma alacağım insanı kaybetmekten korktuğum için korktuklarımı yaşamamak için hayatıma birisini alma aşamasında sıkıntı yaşıyorum. Ya o kişiden uzaklaşıyorum, ya kendimi uzaklaştırıyorum.
* İkili ilişkilerde her şeyden çok fazla utanıyorum. Güzel söz söylemekten, o sözü duymaktan, her türlü şeyden ötürü çok fazla utanç duyuyorum; öyle ki bir kabuğa sığınmış gibi şekle giriyorum. Kendim olamıyorum.
Benim ne gibi olumlama cümleleri kurmam gerek, bir iki örnek ile beyin fırtınası yapalım mı? Ama en önemlisi bunları İNANARAK nasıl söyleyebileceğimi bilmiyorum.[/QUOTE
Önce bilinçaltı çalışma yapmalısınız. Olumsuz inançlarınızı temizlemeniz için. Sonra olumlamaları tekrarlamalısınız.
Bu sahip olduğunuz inanç kalıplarını bina olarak düşünürsek. Sahip olduğunuz bina baraka. Siz olumlama yaparak barakanın üzerine güzel bir daire inşa etmeye çalışıyorsunuz. Ettiğinizi düşündüğümüzde o zaman en ufak Sarsıntıda yeni yaptığınız daire yıkılır. Onun yerine bilinçaltı çalışma yaptığınızda bu barakayı yıkıp yerine sağlam temelli güzel hak ettiğiniz binayı yaparsınız.
EFT kişinin kendi kendine yapacağı bir çalışma. Cavit Çağ'ın internet sitesi olan sonsuz şifada önceden günlük maile gönderilen ücretsiz bir çalışma vardı. Orayı araştırabilirsiniz.
Aslında taşları çok seviyordum. Özellikle yanımda mavi akik taşıdığımda enerjisini hissediyorum olumlu etkileniyorum. Taşım kırıldı bende gömdüm bir daha doğal satan yerlerden emin olamadım tekrar almak için. Hatırlatmış oldunuz bana teşekkür ederim.
Sarkaçın özel bir şekli var mı? ve Özellikle olması gereken bir taş?
Ank dayım ama ist a giderim ara ara gittiğimde temin edeceğim. Peki bu sarkacı nasıl kullanacağım?Sarkaçlar aşağı doğru üçgen seklinde. Kuvars yapıda olanlar daha uygun. Kristal kuvars, pembe kuvars, dumanlı kuvars. Taşı elinize aldığınızda onun enerjisini hissediyorsanız. O sizin için doğrudur. İstanbul'da yaşıyorsanız Eminönü'nde mısır çarşısının arkasında Ali Baba var ben oradan alırım genelde.
Ank dayım ama ist a giderim ara ara gittiğimde temin edeceğim. Peki bu sarkacı nasıl kullanacağım?
Bir sorun daha olacak taşımı arındırma kısmında şüphem yok toprak tuzlu ya da sirkeli, su akan su bir şekilde arındırdığıma inanıyorum ama bazı yerlerde yükleme işlemini duydum. Taşı ilk sahiplenince yükleme yapmak yeterli mi her arınmadan sonra yükleme yapılmalı mı?
Teşekkür ederim tekrarHer arındırmadan sonra yükleme yapmanıza gerek yok. Sarkaç kodlama ve kullanımı ile ilgili internetten bilgi bulabilirsiniz. Bulamazsanız yazarsanız cevaplarım.
hocam da benim söylediğim gibi yazmış sorun olan çakra da sıcaklık yada soğukluk hissedebilirsinBilinçli hiçbir çalışmam olmadı. Kendi kendime Yapılabilir bir durum olabileceğini düşündüm aslında..
Ben ilk baştan beri böyle yapıyorum. Şu an için en öncelikli değiştirmek istediğiniz durumla ilgili dilerseniz mesajla ya da burada yazarak nasıl bir niyet cümlesi söyleyebileceğinizi belirleyebiliriz. Her birimiz içsel olarak bir bilgeliğe sahibiz. Yazılan bütün kitap ve yazılar tek kaynaktan alınıyor. Bir bilgi varsa o bilgiyi içsel olarak herkes farkında olmadan açığa çıkarıyor.
Aslında taşları çok seviyordum. Özellikle yanımda mavi akik taşıdığımda enerjisini hissediyorum olumlu etkileniyorum. Taşım kırıldı bende gömdüm bir daha doğal satan yerlerden emin olamadım tekrar almak için. Hatırlatmış oldunuz bana teşekkür ederim.
Sarkaçın özel bir şekli var mı? ve Özellikle olması gereken bir taş?
Benim yaptığım gibi devam etmem de sorun olurmu öyle o kadar çok söyledim ki o şekilde alıştım da benim tek istediğim eski sevgilimin uğrattığı hayalkırıklığını yenerek tekrar neşeli huzurlu halime geri dönebilmek
kova burcuyum ametist taşlı bir yüzüğüm var arındırıyorum da 2 haftada bir ama değişik bir etkisi olmadı bende
Rica ederimTeşekkür ederim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?