Ben de o kitabı okumuştum, o kitapta bahsedilen u harfi birleştirmesini ben de deniyordum ancak sonra baktım internette herkes "ya cami ya vedud" yapıyor, ben de bu şekilde devam etmeye karar verdim. Senin kalbinden nasıl geçiyorsa, yüreğinden ne geliyorsa. Ben açıkçası Rabbin Nefesi kitabından sadece esmaların anlamlarına göz atmak istediğimde faydalanıyorum. Esmaların anlamları ve özellikle hangi konulara iyi gelecekleri çok güzel anlatılmış orada.
Ya Cami ne güzel bir esmadır.
canım beğendiklerinden buraya da yazar mısın, merak ettim.Evet öyle kitap o konuda çok iyi bütün isimlerin anlamları var hepside çok güzel herkesin kendisine özel bir esması varmış onu hissedermişsin ben hepsini okudum içimden sürekli bütün isimleri zikretmek geliyor hepsini okumak istiyorum seçim yapamadım çok kararsız kaldımbide çok komik bişey anlatayım ilk ya cami ya vedud esmasını okumaya başlamıştım o kadar çok okudum ki sonra birden bire bişey farkettim ben ya cami diye okumuyordum ya kami yani İngilizce ce yi k olarak okuduğumu farkettim kendi kendime gül Allah gül töbe töbe :))))))))))
Şöyleki anladığım kadarıyla 'yalnızlık' duygusu veya 'ihanet' duygusuyla ilgili olabilir bunlar. Bu korkunun yansıması. Ya da sizdeki çekirdek inanç.. Bunlar hepimizin zaman zaman yaşadığı korkular. Bu durumda bizim karşı tarafa müdahale etme karşımızdaki insanı değiştirme gibi şeyler söz konusu olamaz. Ancak kendimizi değiştirebiliriz.
Olumlamalarla başlayabilirsiniz. Sevmek ve sevilmek olumlamaları. ÖRN:
Ben kendimi seviyorum. Ben sevilmeye layığım. Özgüvenim tam.. Ben kendimle barışığım.Bu geliştirilebilir. İnternette çok daha güzel olumlamalar mevcut. Sevmek sevilmekle ilgili.
Veya ya Vedud esması var. Bunu okuyabilirsiniz. Faydası olur. Ben esmaların çok faydasını gördüm.
canım beğendiklerinden buraya da yazar mısın, merak ettim.
ben de bu sayfayı okuyorum kaç gündür de, bana da iyi geliyor.
ama kitap olarak çok fazla isim verilmiş malum. Ben Muhammed Bozdağ ın kitaplarından almıştım, özellikle İstemenin Esrarı çok hoşuma gitti, bir de Düşün ve Başar ı okudum, Ruhsal Zeka var elimde, nasipse onu okuyacağım.
Tamam canım, sevinirim.Tabi kitap yanımda hep zaten tarayıp resim olarak koyabilirim ben zero limit kitabını indirdim netten onu okuycam
canım zaten ben kitaptan örnekler istedim ki, kitaptan bilgi edineyim, ona göre alıp-almamaya karar vereyim, yoksa dediğin gibi kitabın tamamını paylaşacak hali yok arkadaşımızın. bu konuda sana katılıyorum, sonuçta o kitaba nice emek veriliyor yani.Bence herkesin esma'sı kendine has, hepimizin ihtiyacı ve yüreği çok farklı çünkü. Kimileri rüyasında görüyormuş hangi esma'yı okumaları gerektiğini. Benim içimde özellikle bir esma var, içim daha çok ısınıyor sanki, anlamlarını okuyunca zaten "işte bu" diyorsun.
Bir de maalesef internette esmalar çok kısıtlı anlatılmış. Yani her bir esmanın anlamı tek kelimeyle yazılmış. Bence bu büyük bir haksızlık. Rabbin Nefesi isimli kitapta çok güzel anlatılmış uzun uzun. Bence burada paylaşacaksanız bile emeğe haksızlık olmasın, hak yenilmesin, kitabı da alın derim. Zaten başucunda durması gereken bir kitap.
Ben şuan İstemenin Esrarı isimli kitabı okuyorum, birçok kişiden o kitaptaki yaparak dileklerinin gerçekleştiğini duydum ama okuduğum kısma kadar değerlendirmem gerekirse zaten bildiğimiz ve olması gereken şeyler paylaşılmış. Dua ederken samimi ol, net ol, yürekten iste ve yılma. Belki sonlara doğru özel bir formül verilmiştir, bilemeyeceğim.
evet o kitapta çok güzeldi, genelde notlar alarak, mesela ne yapacaksak günü planlayarak, yazarak, yapacağımız işleri sürekli yazarak yapmamız gerektiği yazıyordu. ben severek okumuştum canım 2 kitabını da, ama Ruhsal Zeka onlara göre biraz daha ağır sanırım, çünkü akıcı bir şekilde okuyamadım. Kitap elimde ama sakin kafayla okumak lazım sanırım.Ben Muhammed Bozdağ'ın Düşün ve Başar kitabını merak ediyorum, bu kitabını okuduktan sonra onu alacağım sanırım. O kitaptan faydalanabildiniz mi motivasyon konusunda?
canım yaaa, inan üzüldüm yaşadıklarına, ama hayatta senden kıymetli hiçbişey yok, bunu unutma ve lütfen ümidini kesme, zaten kesmemişsin, sanırım daha gençsin, yaşayacak çok güzel günlerin olsun inşallah. Rabbim güzel bir hayat nasip etsin sana, bugünleri unutturacak, boşuna kendimi üzmüşüm diyecek bir insanla tanıştırsın seni. emin ol gerçekten o zaman ben ne yapmışım kendine diyeceksin.Ya ben bir sürü şey yapıyorum bu aralar mesela ilk reikiye uyumlandım sonra telkin cd si yaptırdım kendime onu dinliyorum sürekli ama dini inancım hep ağır basıyor yılladır dualrın gücüyle atlattım bir çok zorluğu daha önceki konulaımda da anlattım evliliğe giden ilişkimde eski sevgilim beni terketti sebebi benim Müslüman olmamdan dolayı ailesi istemedi 6 ay oldu 2 aydır yine barışmak istiyor ama ben benllikten çıktım başka biri oldum pskologlar hastaneler ilaçlar aşk acısı değildi büyük bir şok yaşadım sonra ilaçları reddettim yine dualara sarıldım bana daha iyi geldi şimdi ona karşı sevgim hiç bir şey yok içimde ama yaşama sevincimi kaybettim ben en kötüsüde bu zaten 2 sene önceki halime dönmek için tüm çabam yaptığım hiç birşeyden zevk alamıyorum kendimi zorluyorum ama kapatmıyorum insanlara sürekli beni yeniden heyecanlandıracak güzellikler peşindeyim zaten çok kitap okurdum bu aralar 2 katına çıktı ilk evrenden torpilim var kitabını okudum bu süreçte o kitaptan aldığım tek şey sabah akşam şükretme egzerzisi beni okurken umutlandırdı telkin cd si işe yarıyormu henüz bilmiyorum ama rabbin nefesi kitabında yedi gün yapılacak bir uygulama var o beni mutlu ediyor onu size yazıcam yapmakla ne kaybederiz ki :)
canım yaaa, inan üzüldüm yaşadıklarına, ama hayatta senden kıymetli hiçbişey yok, bunu unutma ve lütfen ümidini kesme, zaten kesmemişsin, sanırım daha gençsin, yaşayacak çok güzel günlerin olsun inşallah. Rabbim güzel bir hayat nasip etsin sana, bugünleri unutturacak, boşuna kendimi üzmüşüm diyecek bir insanla tanıştırsın seni. emin ol gerçekten o zaman ben ne yapmışım kendine diyeceksin.
herames aynı ruh halindeyiz canım. Benzer yaşlardayız zaten. Seni çok iyi anlıyorum. Ben hatta artık bu hayatı sonlandırmayı bile düşünüyordum. Karşıma çok farklı kaynaklar çıktı, her birini deneyip hayatımda mucizeler yaratmak istedim. En sonunda düşünce gücü ve duaların gücünü birleştirerek ilerlemenin bana daha faydası olduğunu gördüm. ho'oponopono da içinde tabii. Bir de KK'nın Dualarımız Sizinle başlığında kendime uygun olanlara katılmaya çalışıyorum, o da çok iyi geliyor.
Ve bir de şuradaki başlıktan çok şey öğrendim, ne zaman kendimi mutsuz hissetsem, bu başlıkta yazılanları okuyorum. Birçok insanın duasının kabul olduğunu görünce benimki neden olmasın diyorum, tavsiye ederim. http://www.estanbul.com/dilegi-kabul-olanlarin-paylasim-alani-39941.html
Mantık konusunda haklısın, ben de mantığıma uymayan şeyleri yapamıyorum.
ho'oponopono'da inanmasanız da yapın diyorlar, ki ben buna inanmıyorum mesela ama inanmadan yapanlar bile faydasını gördüğüne göre vardır bir hikmet.
Ya da en basitinden bu egzersizi yaptıktan sonra sen de benim gibi ağlamışsın, ilk gün kötü olmuşsun, etki olmuş ki tepki olmuş.
ho'oponopono'yu özellikle affetme konusunda faydalı buluyorum. Belki de senin de başkalarından ziyade kendini affetmen gerek? Ben şu aralar bazen öyle hissediyorum kendim için. Cümleleri kendin için de uygulayabilirsin canım.
Her ne yaparsan yap, şifa olsun inşallah.
Kuzum, Müslümanım diyorsun da, Müslüman bir kadının gayrimüslimle evlenemeyeceğini bilmiyor musun?Ya ben bir sürü şey yapıyorum bu aralar mesela ilk reikiye uyumlandım sonra telkin cd si yaptırdım kendime onu dinliyorum sürekli ama dini inancım hep ağır basıyor yılladır dualrın gücüyle atlattım bir çok zorluğu daha önceki konulaımda da anlattım evliliğe giden ilişkimde eski sevgilim beni terketti sebebi benim Müslüman olmamdan dolayı ailesi istemedi 6 ay oldu 2 aydır yine barışmak istiyor ama ben benllikten çıktım başka biri oldum pskologlar hastaneler ilaçlar aşk acısı değildi büyük bir şok yaşadım sonra ilaçları reddettim yine dualara sarıldım bana daha iyi geldi şimdi ona karşı sevgim hiç bir şey yok içimde ama yaşama sevincimi kaybettim ben en kötüsüde bu zaten 2 sene önceki halime dönmek için tüm çabam yaptığım hiç birşeyden zevk alamıyorum kendimi zorluyorum ama kapatmıyorum insanlara sürekli beni yeniden heyecanlandıracak güzellikler peşindeyim zaten çok kitap okurdum bu aralar 2 katına çıktı ilk evrenden torpilim var kitabını okudum bu süreçte o kitaptan aldığım tek şey sabah akşam şükretme egzerzisi beni okurken umutlandırdı telkin cd si işe yarıyormu henüz bilmiyorum ama rabbin nefesi kitabında yedi gün yapılacak bir uygulama var o beni mutlu ediyor onu size yazıcam yapmakla ne kaybederiz ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?