Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Coook guzel demis bayildim,sagol canim paylasimin icin

Aynen benimkine benzer bir durum olmuş,ne bileyim sabah Bi Mutlu olmuştum yazarken saçma geldi ,istenmeden ikram edilen su zemzem niyeti olurmuş canoş

Ah bayıldım.
Bugün ki zikrim olsun Ya Kuddüs Ya Kerim. :)

Duygusal açıdan olgunlaşın ve diğer insanların sizden farklı olmasına izin verin. Onların sizinle aynı fikirdeyim olmamaya Hakkı var. Sizin de onlarla aynı fikirdeyim olmama özgürlüğünüz var. Hıysuzlaşmadan,aynı fikirde olmadığınızı gösterebilirsiniz.
Sizin düşünce ve duygularınızı temsil eden sessiz iç konuşmanız,başkalarının size yönelik konuşmalarında kendini gösterir.

Ozellikle mor kisma katiliyorum.Bilincaltilarimiz birbirimizden haberdar.Baskalarinin size yonelik konusmasinda kendini gosteriyor diyor ya iste orda kendini gostermesi kisinin bilincalti ve egosuyla harmanlanip kendini gosteriyor.Ayni frekanstaysak cok olumlu bir sekilde cikiyor,degilse bir bakiyosunuz savunma mekanizmasi ve kalkanlar ortaya cikmis yanlis anlamis hissediliyoruz kendimizi.Aslinda elestirdikleri biz degil kendi icindekiler oluyor.O yuzden birine kizmadan once kendi icimize donmeliyiz,hemen onu bulmaliyiz.Ayni sekilde biri bize hak etmedigimizi dusundugumuz cumleler sarfettiginde hemen parlamaya,alinmaya gerek egolari konusuyordur:)

İnsanlar olumsuz fikirlere sahip oldukça bilinçaltlarından otomatikman olumsuz tepkiler alırlar. Onlar aslında kendilerini cezalandırdıklarını anlamazlar. Gerçeği görmeleri,kendileri dışımdaki herhangi bir kişiyi ya da gücü suçlamaktan vaz geçmeliler. öfkeden ve kinden vaz geçmeliler. Aksi halde sağlıklı,mutlu ve olumlu düşünemezler.
Allah kin duymaz,bizi her zaman affeder. Eğer doğayla uyum içinde düşünerek onunla iş birliği yaparsanız sağlığı,canlılığı,uyumu ve Huzuru size geri getirir. Olumsuzluklar ve acı veren anılar ise hayat prensibinin içinizdeki serbestçe akışını engeller
(Kitaptan benim anladığım ve derlediğim bir kaç cümle)

Yeahhh aynennn oylee:) Yukarida kastettigim aynen bu.Elestirdikleri,sucladiklari aslinda kendileri farkinda bile degiller

Ben nu yapamıyorum işte,kimse Hakkı'nda haset,fesat düşünmem hep maşallah derim,Allah daha çok versin derim saf saf Mutlu olurum
Ama bana bir saldırı olduğu Zaman da kendimi engelleyemiyorum,öfkelenmeden geçemiyorum,sakin kalamıyorum,ben kimseye karşı böyle düşünmüyorum bana neden böyle tepki geliyor diye karşıdakine çemkiriyorum veya küsüyorum. Hak etmediğim halde neden böyle dedi diye kendimi yiyorum. Tıkanıyorum

Ben de oyleydim canim ama inceledikce,olaylari ve kisileri degerlendirince kisinin yaptigini,dedigini normal buluyorsun.Cunku o an sana saldirarak kendini korumaya calisiyor.Kurumumda karsimda oturup benim hakkimda konusuyorlar mesela artik sinirlari asip,gulup geciyordum...Aciyordum onlara cunku elestirdikleri ben degilim ki kendileri aslinda,bunu yaparak onlarin kotu enerjileri beni yukseltirken onlari dibe vurduruyordu.Tabi baska ornekler de var.Aklima geldi.Ben sevgiyle serbest birakiyordum,kendilerini carpiyordu.Hani beddua sahibine geri doner aynen oyle,aciklamasi da bu :)

Olumsuz dusunce kemirir beyni. Kemirdikce de tükenir insan. Tükendiğini görmez bu yüzden. Bir an gelir öyle bir rüzgar eser ki yüzüne sanki kendine gel der gibi. Aslinda tutunacak dali da kalmamistir iste bunu Farkettigi an aslinda degisim anidir ancak o zaman da oyle yorgundur ki artik bosvermistir herseyi. Olsa da olur olmasa da.

Bana da öyle gibi bişey oldu,benim değil çevremin olumsuz düşünceleri beni yedi ama bitiremedi,ben kendi içimde buna DUR dedim,ve dışarıda da olumsuzluklar azalmaya başladı,yakında çok minik kalacaklar Allah'ın izini ve ya kuddüs adıyla

Acaba kitabin ismi nedir

Merhaba,
İyi ki uyardin canim benim, görüntülerin net olmadigini pek farkedememisim, tekrar paylasiyorum:) Cok guzel ozetlemissin konuyu, nefsi yenme konusunda kendi kendime debelenirken bilincaltimla ilgili konularda takilmistim ve bilincalti telkin cdlerini arastirirken siz ciktiniz karsima:) iyi ki de yolum kesismis sizlerle:) sevgiler

Eklentiler

• 20160117_133746.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 20160117_133633.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 20160117_133651.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 20160117_133720.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 84
  • 20160117_133727.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 77
  • 20160117_133746.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 73
Tesekkur ederim tatlim,cogunu okuyamamistim.Ilgiliysen mutlaka tecrubelerin de vardir,paylasima devam edersen seviniriz.Hepimizin birbirinden ogrenecegi seyler var,hicbir sey tesaduf degil :)

Merhaba kızlar, dün tesadüf ettiğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben çok beğendim. İyi seyirler ...

Merhaba herkese.

Gerçekten mi yaaa!!!
Kızımı çok eleştirdiğimde, sanki kendimi eleştirdiğimi fark ediyorum. benim gibi olmasın diye farkında olmadan hırpalıyorum kuzuyu. Şimdi kendimi törpülemeyi öğreniyorum.

Benim kurumda da çalışan üst makam adam, çok eleştirir, hakaret eder, özellikle yanındakilere eziyet eder.
Her konumda baş köşede oturuyor şu an amaaa. Onun sırrı ne acaba. Resmen dövüş davadan besleniyor yani.
Üniversitede çok olumsuz hocalarım, öğrencilere çok eziyet etmiş adam ve kadınlar, başka üniversitelere daha iyi konuma gittiler. Kendi çocukları hep yurtdışında okurken başkalarının çocuklarına çok eziyet ettiler. Hele bir tanesinin aldığı beddua arşı alemi aştı yaaaa. Ben beddua etmedim de , bana sorduklarında kötülükte adaletli davrandıklarını söylerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne güzel olaylar bunlar.
Mesela namazın 3 tür olduğundan ve bu türün önemlisinin sanki Kâbe'yi görüyormuş gibi, kutsal topraklarda namaz kılıyormuş gibi huşu içinde kılınma durumundan bahsederler.

Ben düşünceyi duygusallaştırmadığım ve zihinsel olarak kabul etmediğim sürece hiç bir olumsuz düşüncenin kendini gerçekleştiremeyeciğini biliyorum. Onların korku telkinini beslemeyi reddediyorum. Bu nedenle ben izin vermediğim sürece hiçbir şey bana zarar veremez.

kitap çok güzel değil mi femme ? ben bittirdim bir sürü not aldım :) şimdi power'a başladım uygulamalar var içinde bakalım devam ediyorum ama bu ara olumlamama ara verdım dualarıma devam ediyorum güzel şeyler oluyor özellikle senin ve buttrflyin paylaşımlarına bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…