Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

20.yani en son bölüme geldim,bitmesin diye ağırdan alıyorum
Güzel şeyler olduğunu bilmek muhteşem bişey,bana da güzel şeyler hergün oluyor,dışarıda olmasa da iç dünyamda kafam hep güzel
En önemli kuralımız da içeride ne hissedersen dışarıda yani gerçeklik olarak onu yaşarsın,ben Mutlu,huzurlu,sağlıklı ve zengin hissediyorum kendimi
Bu arada olumlamalar da çok önemli ama bir süre sonra içleri boşalıyor,hayaller ve canlandırmalarla içlerini doldurmak gerekli

“ÇOCUKLARDA çok olup da yetişkinlerde neredeyse hiç olmayan şey nedir?” diye sorarak başlıyorum. Benim cevabım “zaman”...

Not: Zaman tasarrufu fabrikasında çalışan Duman adamlarla mücadele eden Momo(*) demişti ki: “Günlük yaşam içinde birçok büyük sır vardır. Herkesin bunda bir payı bulunur ve herkes bunu bilir, ama pek az kimse konuya kafa yorar. Çoğu kimse onu olduğu gibi benimser ve ona asla şaşırmaz. Bu büyük sır, zamandır. Onu ölçmek için saatler ve takvimler yapılmıştır, ama bunlar hiçbir şey ifade etmez. Herkes çok iyi bilir ki, bazen bir saatlik süre insana ömür kadar uzun gelirken, bazen de göz açıp kapayıncaya kadar geçip gider. Zamanın bu garip kısalığı, uzunluğu, o saat içinde yaşanan olaylara bağlıdır. Çünkü zaman, yaşamın kendisidir. Ve yaşamın yeri yürektir.”

(*) Momo: Michael Ende’nin aynı isimli kitabındaki çocuk kahraman - Kabalcı Yayınevi.

ALINTI
"Bilinçaltının Gücü - Joseph Murphy

Bilinçaltının Gücü - Joseph Murphy

Birçok kişi, koşul ve durumları üzerlerinde çalışarak değiştirmeye uğraşır. Bu büyük bir zaman ve emek kaybıdır.
Koşulların bir nedenden kaynaklandığını göremezler.

Eğer kendinize sürekli buna param yetmez diyorsanız bilinçaltınız sözünüzü dinler.
İstediğiniz şeyi alabilecek durumda olmayacağınıza inanır.
Siz o eve, arabaya, tatile param yetmez demeye devam ettikçe bilinçaltınızın emirlerinize uyacağından emin olabilirsiniz.

İnandığınız sürece istediğiniz her şeyi elde edersiniz.

Bilincinizi en iyiye yönelik beklentilerinizle meşgul edin.
Böylece bilinçaltınız sadakatle alışageldiğiniz düşünme biçimini yeniden oluşturacaktır.

Mutlu sonu sorunlarınızın çözüldüğünü hayal edin.
Başarının heyecanını hissedin, bilinçaltınız hayal ettiklerinizi ve hissettiklerinizi kabul edecek ve bunları gerçek kılmaya çalışacaktır.

Eğer sürekli ağrılarınıza ve semptomlarınıza isimler veriyor ve bunlar hakkında konuşuyorsanız, onlara sizin üzerinizde güç sahibi olma hakkı tanırsınız.

Olumlamak öyle olduğunu söylemektir.
Zihnin bu tutumunu doğru kabul ettiğiniz sürece bunun aksi yönündeki bütün etkenlerden bağımsız olarak dileklerinizin gerçekleştiğini görürsünüz.

Bilinçaltınız sizinle önseziler, dürtüler, sezgiler, tutkular ve fikirler aracılığıyla konuşur.

Hasta olmak anormaldir.
Hastalık durumu, hayatın akıntısına karşı hareket ettiğiniz ve olumsuz düşündüğünüz anlamına gelir.

Peki dileklerinizin istediğiniz gibi karşılık bulmadığını fark ederseniz, ne olur o zaman ? Böyle bir başarısızlığın temel nedenlerini anlamalısınız.
Bu nedenler güven eksikliği ve çok fazla çabadır.
Kuşkular ve tereddütler dileğinizin gerçekleşmesini engeller.
Duruma ve koşullara bu da geçecek deyin.

Parayla ilgili inançlar

Maddi zorluklar yaşıyorsanız, iki yakanızı bir araya getirmeye çalışıyorsanız bu bilinçaltınızı her zaman bol paranız olacağı, bir kısmını biriktireceğiniz konusunda ikna etmediğiniz anlamına gelir.
Bilinçaltı sıradan sözcük ve ifadeleri değil, sizin gerçekten doğru olduğuna inandıklarınızı kabul eder.

Eğer hayatınızda sürekli dolaşan yeterince paranız yoksa köklü bir sorununuz var demektir.

Parayı asla kötü ve pis olarak görmeyin.
Bunu yaparsanız paranın kanat takıp uçarak sizden uzaklaşmasına neden olursunuz.
Yargıladığınız şeyleri kaybedeceğinizi unutmayın.

Para elimin kiri yada paraya zerre kadar önem vermiyorum ifadelerini asla kullanmayın.
Eleştirdiğiniz şeyleri kaybedersiniz."

"Para kendi başına iyi yada kötü değildir; sizin düşünceniz onun iyi mi yoksa kötü mü olduğunu belirler.

Başarının ilk önemli adımı yapmayı sevdiğiniz şeyi bulmak sonra da bunu yapmaktır.

Başarının ikinci adımı, belirli bir iş dalında uzmanlaşmak ve bu alanda üstün olmaya çalışmaktır.

Üçüncü adım, yapmak istediğiniz şeyin sadece sizin kendi başarınıza katkıda bulunmadığından emin olmalısınız.

Unutmayın şükran dolu bir kalp her zaman evrenin zenginliklerine yakındır.

Aradığınız şeyin de sizi aramakta olduğunu unutmayın.

Eğer bir amacı net bir şekilde hayal ederseniz, bilinçaltınızın mucizeler yaratan gücü sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her şey size sunulur.

Zor olacağını düşündüğünüz bir karar vermek zorunda kaldığınızda yada sorununuzun çözümünü göremediğinizde hemen bunun hakkında yapıcı bir biçimde düşünmeye başlayın.

Yol gösterme, bir duygu, içsel farkındalık ya da bildiğinizi fark etmenizi sağlayacak çok güçlü bir sezgi şeklinde olabilir. Bunu inançla takip edin.

Bilinçaltınız genellikle beklemediğiniz zamanlarda sorularınıza yanıt verir.
Yolunuzun üstündeki bir kitapçıya girip aradığınız sorunun yanıtını bir kitabın sayfalarında yada sokakta birileri konuşurken kulak kabarttığınızda bulabilirsiniz.

Yanıt beklenmedik zamanlarda türlü biçimlerde karşınıza çıkacaktır
Zihinsel tutumunuz (nasıl düşündüğünüz, hissettiğiniz, inandığınız) kaderinizi belirler.

Her gün birkaç kez sahip olduğunuz nimetlere şükredin.
Dahası aile üyeleriniz, iş arkadaşlarınız ve bütün insanların huzuru, mutluluğu, varlığı için minnet duyun.

Size nasıl davranılmasını istiyorsanız, başkalarına öyle davranmanız gerekir
Olumsuz enerji sizin canlılığınızı, coşkunuzu, gücünüzü, iyi niyetinizi çalar.

Bu olumsuz düşünce ve duygular bilinçaltınıza yerleştikçe hayatınızda her türlü zorluğa ve hastalığa yol açabilir.

Başkalarına yaptığınız iyilikler size aynen geri döner.
Zihin yasası gereğince, yaptığınız kötülükler de geri dönecektir.

Eğer biri bir başkasına yalan söylüyor ve onu aldatıyorsa aslında kendine yalan söylüyor ve kendini kandırıyordur.

Suçluluk ve kayıp duygusu bir gün bir şekilde kaçınılmaz olarak bu kaybı yaşamasına yol açacaktır.
Eğer ofisinizdeki yada fabrikanızdaki herkes sizi rahatsız ediyorsa bu rahatsızlık ve huzursuzluk sizden gelen bilinçaltı bir kalıba yada yansıtmaya bağlı olamaz mı?

Başka birinin söylediği şeyler siz izin vermediğiniz sürece sizi kızdıramaz ve rahatsız edemez.
Bir başka kişinin sizi üzmesinin tek yolu sizin kendi düşüncenizdir.

Ne kadar çok sevgi verir ve yayarsanız o kadar çok sevgi size geri döner.
Herkesin sevilmek ve takdir edilmek istediğini unutmayın.

Herkesin dünyada önemli olduğunu hissetmeye ihtiyacı vardır.
Nefret dolu, öfkeli, bozulmuş kişilik sınırsız güçle uyum halinde değildir.
Bu kişi huzurlu, mutlu ve keyifli insanlara öfke duyar.

Nefret dolu ve öfkeli bir düşünce, zihinsel bir zehir gibidir.
Başkaları hakkında kötü şeyler düşünmeyin çünkü bunu yaparsanız kendiniz hakkında kötü şeyler düşünmüş olursunuz.

Evreninizdeki tek düşünür sizsiniz ve düşünceleriniz yaratıcıdır.

Yaptığınız iyilik, sergilediğiniz kibarlık, gösterdiğiniz sevgi ve iyi niyet size pek çok farklı şekilde geri dönecektir.

Tıpkı hayvanların korku sinyallerini almaları gibi birçok insan da hassastır.

Sakladığınızı sandığınız düşünceler sesinizle, mimiklerinizle ve beden dilinizle yayılır.

Başkalarının başarısından, terfisinden, şansından keyif alın. Bunu yaparsanız siz de şansı kendinize çekmiş olursunuz.
Başkalarını affetmek, zihinsel huzur ve sağlık için gereklidir.
Eğer sağlıklı ve mutlu olmak istiyorsanız sizi incitmiş olan herkesi affetmelisiniz.

Kendi zihninizin yaratıcı yasasını anladıktan sonra, hayatınızı mahvettikleri için başka insanları ve koşulları suçlamaktan vazgeçersiniz.

Hayat kimseyi kayırmaz. kimseye torpil yapmaz.
Onun için kimse özel değildir; sağlık, keyif, huzur prensiplerinin safına geçtiğinizde size iyilik yapar.

Hayat hiçbir zaman hastalık, rahatsızlık, kaza yada acı göndermez.
Ne ekersen onu biçersin yasasına göre bunları başımıza olumsuz ve yıkıcı düşüncelerimizle kendimiz getiririz.

Suçluluk duygusu hayata dair yanlış bir kavramdır.
Hayat sizi cezalandırmaz yada yargılamaz.
Bunu yanlış inançlarınızın, olumsuz düşüncenizin ve kendinizi yargılamanızın bilinçaltı etkileri ile siz kendinize yaparsınız.

Eğer biri sizi eleştirirse ve bu hatalar sizin içinizdeyse sevinin, teşekkür edin ve yorumlarını takdir edin.

Bu size hatayı düzeltme fırsatı verir.

Rehberlik ve doğru eylem için dua ettiğinizde geleni kabul edin.

Bunun iyi, çok iyi olduğunu fark edin.
Bu durumda kendinize acıma, eleştiri ve nefret için hiç neden kalmaz.
Sevgiler..."
alıntı

Boylesine guzel bilgiler sundugun icin çok teşekurler

Momo bende de var hatta okurum diye aldim ulkeden daha baslayamadim,cok guzelmis :)

"Bilinçaltının Gücü Kitabından olumlamalar paylaşmak istedim

Belleğinizi koruma telkini;

Bugünden itibaren, hafızam her açıdan gelişiyor. Her an, her yerde bilmem gereken her şeyi hatırlayacağım. Aldığım etkiler net ve kesin olacak. Bunları kendiliğimden kolayca aklımda tutacağım. Hatırlamak istediğim her şey, zihnimde doğru biçimde kendini gösterecek. Her gün hızla gelişiyorum. Çok yakında hafızam eskisinden daha iyi olacak.

Kötü Ruh Halinin Üstesinden Gelme telkini;
Bugünden itibaren, daha keyifli olacağım. Neşe, mutluluk ve keyif zihnimin normal halleri olacak. Her gün daha sevimli ve anlayışlı oluyorum. Çevremdekilerin neşe ve iyi niyet merkezi olacağım, kendi iyi duygularımı ve keyfimi onlara da bulaştıracağım. Bu mutlu, keyifli, neşeli ruh hali benim normal zihinsel durumum olacak. Minnettarım.

Arzuları Gerçekleştirmek ve Hayal Kırıklığının Üstesinden Gelmek telkini;
Bana bu arzuyu veren sınırsız zekâ beni yönlendiriyor ve arzumu gerçekleştirmem için kusursuz bir plan sunuyor. Bilinçaltımın derin bilgeliğinin tepki verdiğini ve içimde hissettiğim ve istediğim şeyin dışa vurulduğunu biliyorum. Bir denge ve ılımlılık var.

Çıkış Yolu Bulma telkini;
Bilinçaltım cevabı biliyor. Şu anda bana tepki veriyor. Teşekkür ediyorum. Çünkü bilinçaltımın sınırsız zekâsının her şeyi bildiğini ve şimdi benim için mükemmel çözümü sunduğunu biliyorum. Gerçek inancım, bilinçaltımın görkemini ve muhteşemliğini ortaya çıkartıyor. Bu da beni çok mutlu ediyor.

Sağlığı Elde Etme/İyileşme Telkini;
Bedenim ve bütün organlarım, bilinçaltımdaki sınırsız zekâ tarafından yaratıldı. O beni nasıl iyileştireceğini biliyor. Onun bilgeliği bütün organlarımı, dokularımı, kaslarımı ve kemiklerimi şekillendirdi. İçimdeki bu sınırsız iyileştirici güç varlığımın her hücresini dönüştürüyor, beni eksiksiz ve kusursuz kılıyor. Şu anda gerçekleştiğini bildiğim iyileşme için teşekkürlerimi sunuyorum. İçimdeki yaratıcı zekâ harikalar sunuyor.

Her hücre, sinir, her doku ve her organ şu anda iyi, saf mükemmel bir hale geliyor. Bütün vücudum sağlığa ve uyuma kavuşacak şekilde onarılıp canlanıyor.

Mükemmel Sağlık Telkini;
Yüce varlığın kusursuzluğu şu anda benim içimde ifade buluyor. Mükemmel sağlık fikri şu anda bilinçaltımı dolduruyor. Bana biçilen imaj, kusursuz bir imaj. Bilinçaltım, yüce varlığın zihnindeki mükemmel imajla uyum içinde bedenimi yeniden yaratıyor.

Para Çoğaltma Telkini;
Parayı seviyorum. Onu bilgece, yapıcı adil bir şekilde kullanıyorum. Para hayatımda sürekli dolaşıyor. Onu keyifle serbest bırakıyorum ve bana harika bir biçimde artarak geri dönüyor. Bu çok çok güzel. Para bana bol bol, bir çığ gibi büyüyerek geliyor. Parayı sadece iyi nedenler içi kullanıyorum. İyi durumda olduğum ve zihnimin zenginliği olarak gördüğüm için şükran duyuyorum.

Ben, bilinçaltımın sınırsız zenginliklerine sahibim. Zengin, mutlu ve başarılı olmak benim hakkım. Para bana özgürce, bol bol ve durmadan akıyor. Gerçek değerimin sonuna kadar bilincindeyim. Yeteneklerimi özgürce kullanıyorum ve maddi açıdan harika bir biçimde ihya oluyorum. Bu harika.

Başarı telkini;
Bilinçaltımın, hafızamın deposu olduğunu fark ediyorum. Okuduğum ve öğretmenlerimden duyduğum her şeyi saklıyor. Kullanmayı tercih etmem halinde, harika bir hafızam var. Bilinçaltımın sınırsız gücü, yazılı ve sözlü sınavlarda bilme gereken her şeyi bana sunuyor. Öğretmenlerime ve arkadaşlarıma sevgi ve iyi niyetle yaklaşıyorum. Onlar için başarı ve iyilikler diliyorum.

Satım telkini,
Sınırsız zekâ beni bu evi isteyen ve parası yeten alıcıya çekiyor. Alıcı bana hiç hata yapmayan bilinçaltımın zekâsı tarafından gönderiyor. Bu alıcı başka evlere de bakabilir ama istediği ve alacağı tek ev benimki. Çünkü içindeki sınırsız zekâ tarafından yönlendiriliyor. Alıcının doğru, zamanlamanın doğru ve fiyatın doğru olduğunu biliyorum. Bununla ilgi her şey doğru. Bilinçaltımın derin dalgaları şu anda faaliyette ve ikimizi ilahi düzende bir araya getiriyor. Bunun böyle olduğunu biliyorum.

Doğru Karar Cevap Arama Telkini;
İçimdeki sınırsız zekâ her şeyi bilir. Doğru karar bana ilahi düzende gösterilir. Cevabı geldiği anda tanıyacağım.

Huzurlu Uyku Telkini;
Ayak parmaklarım gevşiyor, ayak bileklerim gevşiyor, karın kaslarım gevşiyor, kalbim ve ciğerlerim gevşiyor, ellerim ve kollarım gevşiyor, boynum gevşiyor, beynim gevşiyor, yüzüm gevşiyor, gözlerim gevşiyor, bütün zihnim ve bedenim gevşiyor.
Herkesi tamamen ve özgürce affediyorum. Onlar için uyum ve huzur diliyorum. Ben huzurluyum, dengeliyim, sakin ve soğukkanlıyım. Güvenlik ve huzur içindeyim. İçimdeki ilahi varlığı hissederken, üzerime bir durgunluk çöküyor, bir sükûnet tüm varlığımı sakinleştiriyor. Hayatı fark etmenin ve sevginin beni iyileştirdiğini biliyorum.
Kendimi sevgiyle anıyorum ve iyi niyetle dopdolu olarak uykuya dalıyorum. Bütün gece boyunca huzurumu koruyorum. Sabahleyin hayat ve sevgiyle dolu olacağım. Etrafımı bir sevgi çemberi kuşatacak. Sen benimle birlikte olduğun için kötülüklerden korkmayacağım. Huzurla uyuyorum, keyifle uyanıyorum.

İdeal Kocayı Kendine Çekme Telkini;
Şu anda dürüst, samimi, sadık inançlı, huzurlu, mutlu ve varlıklı bir adamı kendine hayatıma çekiyorum. Hayran olduğum bu özellikler bilinçaltımın derinliklerine yerleşiyor. Bu özellikler üzerinde durdukça, bunlar bir parçam haline geliyor ve bilinçaltım tarafından benimseniyor.
Karşı konulmaz bir çekim yasası olduğunu ve bilinçaltı inancıma bağlı olarak bir erkeği kendime çektiğimi biliyorum. Doğru olduğuna inandığımı kendime çekiyorum.
Onun huzuruna ve mutluluğuna katkıda bulunabileceğimi biliyorum. O benim ideallerimi seviyor, bende onun ideallerini seviyorum. O bana yaslanmak istemiyor, bende ona yaslanmak istemiyorum. Aramızda karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü var.

Zihnimde, beraber olmak istediğim türden bir adamı yaratıyorum. Kocam olmasını istediğim adam güçlü, sevgi dolu, başarılı, dürüst, sadık ve inançlı. Bende aşkı ve mutluluğu buluyor. Onun götürdüğü yere gitmeyi seviyorum.
Ben istediğimi biliyorum, bende onu istiyorum. Ben dürüstüm samimiyim, sevgi dolu ve kibarım. Ona verebileceğim harika armağanlar var. Bunlar iyi niyet, keyifli bir yürek ve sağlıklı bir beden. O da bana aynı şeyleri sunuyor. Bu karşılıklı. Veriyorum ve alıyorum.
İlahi zekâ bu adamın nerede olduğunu biliyor. Bilinçaltımın derin bilgeliği kendi yöntemiyle şu anda ikimizi bir araya getiriyor. Bir birimizi hemen tanıyoruz. Bu isteği nasıl hayata geçirileceğini bilen bilinçaltıma iletiyorum. Mükemmel cevap için teşekkürlerimi sunuyorum.

İdeal Kadını Kendine Çekme Telkini;
Şu anda benimle tam bir uyum içinde olan doğru kadını kendime çekiyorum. Bu sipirütiel bir birleşme; çünkü mükemmel bir biçimde uyuştuğum kişinin karakterinde kendini gösteren ilahi bir sevgi. Bu kadına sevgi, ışık, huzur ve keyif verebileceğimi biliyorum. Bu kadının hayatını dolu dolu, eksiksiz harika kılabileceğimi hissediyorum ve buna inanıyorum.
Onun şu özellik ve sıfatlara sahip olmasını talep ediyorum; manevi değerlere sahip, sadık inançlı ve dürüst. Uyumlu, huzurlu ve mutlu. Birbirimizi karşı konulmaz biçimde çekiyoruz. Sadece sevgiye doğruluğa ve güzelliğe ait olanlar benim hayatıma girebilir. Şu anda ideal eşimi kabul ediyorum.

Mutluluğu Çekme Telkini;
İlahi düzen bugün ve her gün hayatımın kontrolünü eline alıyor. Bugün her şey benim iyiliğim için çalışıyor. Bu benim için yeni ve harika bir gün. Bir daha asla böyle bir gün olmayacak. Bütün gün ilahi olarak yönlendiriyorum ve yaptığım her şey bana refah getirecek. İlahi sevgi beni çevreliyor, sarıyor. Huzur içerisinde ilerliyorum.
Ne zaman dikkatim iyi ve yapıcı olandan uzaklaşsa, hemen ona güzel ve iyi olan üzerinde yoğunlaşmaya çağırıyorum. Ben beni zenginleştirecek şeyleri kendime çeken manevi ve zihinsel mıknatısım. Bugün üstlendiğim her şeyde harikalar yaratacağım. Bütün gün kesinlikle çok mutlu olacağım.
Bugün mutluluğu tercih ediyorum. Bugün başarıyı tercih ediyorum. Bugün doğru eylemi tercih ediyorum. Bugün sevgiyi ve iyi niyeti tercih ediyorum. Bugün huzuru tercih ediyorum.

İş hayatı ile ilgili telkin;

Şirketimizde çalışan herkes dürüst samimi, işbirliğine yatkın ve bize karşı iyi niyetle dolu. Bu şirketin büyüme, zenginlik ve refah zincirinin zihinsel ve manevi birer halkası onlar. Tüm iş arkadaşlarıma karşı düşüncelerimde ve hareketlerimde sevgi, huzur ve iyi niyet var.
Şirketimizin yöneticisi bütün görevlerinde ilahi olarak yönlendiriyorlar. İşle ilgili bütün faaliyetlerimizde ve birbirimizle ilişkilerimizde sadece doğru eylem var.
Huzur, sevgi ve iyi niyet elçilerini benden önce ofisime gönderiyorum. Ben de dahil olmak üzere şirketteki herkesin yüreğinde ve zihninde huzur ve uyum var. Her yeni güne inançla ve güvenle başlıyorum.

Sevgiyle, sessizce ve huzur içinde düşünüyor, konuşuyor ve davranıyorum. Beni eleştiren ve hakkımda dedikodu yapan herkese sevgi, huzur, hoşgörü ve kibarlık gösteriyorum. Düşüncelerimi herkese karşı huzura, uyuma ve iyi niyete yönlendiriyorum.
Ne zaman olumsuz tepki gösterecek olsam, kendime şöyle diyorum;” Kendi içimde uyum sağlık ve huzur prensibinden hareketle düşünüyor, konuşuyor ve davranıyorum.” Yaratıcı zeka her alanda beni yönetiyor; bana öncülük ediyor.

Herhangi bir insana, yere ya da şeye beni sinirlendirme ya da rahatsız etme gücünü vermeyi reddediyorum. Patronum/ için sağlık, başarı, zihinsel huzur ve mutluluk diliyorum. Ona içtenlikle iyilik diliyorum ve kendisinin her konuda ilahi olarak yönlendirildiğini biliyorum.

Affetme Telkini;

………………….. yı tamamen affediyorum ve onu zihinsel ve manevi olarak azat ediyorum. Söz konusu meseleyle ilgili her şeyi affediyorum. Ben özgürüm, o da özgür. Bu şahne bir duygu.
Bu benim genel af günüm. Beni incitmiş olan herkesi ve her şeyi azat ediyorum. Her biri için sağlık, mutluluk, huzur ve hayatın nimetlerini diliyorum. Bunu özgürce, keyifle ve sevgiyle yapıyorum. Ne zaman beni incitmiş olan kişi ve ya kişileri düşünsem “Sizi azat ettim. Hayatın bütün iyilikleri sizinle olsun.” Diyorum. Ben özgürüm, onlarda özgür bu harika.

Affettiğinizin testi:

Size, sizi kandıran, aldatan ya da dolandıran bir hakkında harika bir şey söylediğimi hayal edin. Eğer o kişi hakkında iyi haberleri duyduğunuzda içiniz cız ediyorsa, nefretin kökleri hala bilinçaltınızda sizi harap etmeye devam ediyor demektir.
Eğer birisini gerçekten affettiyseniz, örneğin bir yıl önceki diş çektirdiyseniz, diş çekim olayını hatırlar ancak ağrısını şu anda hissetmediğiniz gibi, olayı hatırlarsınız ama acısını ya da etkisini hissetmezsiniz.

Ticarette İşleri yoluna koyma Telkini,
Hiçbir engel, zorluk ve erteleme tanımayan bilinçaltımın sınırsız zekâsıyla bütünleştiğini fark ediyorum. En iyinin keyifli beklentisi içerisinde yaşıyorum. Derin zihnim düşüncelerime karşılık veriyor. Bilinçaltımın sınırsız gücünün engellenmeyeceğini biliyorum. Sınırsız zeka her zaman başladığı şeyi başarı ile bitiriyor.
Yaratıcı bilgelik içimde çalışarak bütün planlarımı ve amaçlarımı tamamlıyor. Başladığım her şeyi başarılı bir sonuca ulaştırıyorum. Hayattaki en büyük amacım harika hizmet vermek, temasta olduğum herkes sunduklarım sayesinde iyilik buluyor. Bütün çalışmalarım ilahi düzende sonuç buluyor.

Huzurlu Yaşam Telkini;
Zihnim huzur ve dengeyle dolu,:İçimde sükunete sahip sınırsız zeka var. Geçmişe bugüne ya da geleceğe dair hiçbir şeyden korkmuyorum. Bilinçaltımın sınırsız zekâsı beni her anlamda yönlendiriyor; bana öncülük ediyor, bana yol gösteriyor.
Şimdi her durumu, inançla, dengeyle sükûnetle ve güvenle karşılıyorum. Alışkanlığımdan tamamen kurtuldum. Zihnim iç huzurla, özgürlükle ve keyifle dolu. Kendimi affediyorum, sonra başkalarınca affediliyorum. Zihnimde huzur, ayıklık ve güven hakim. "
alıntı

"
Aileden biri evlendiğinde ne zaman düğüne gitsem aile büyüklerinin omuzuma şöyle bir şaplak atıp “Bundan sonra sıra sende” demelerine sinir olurdum.. Ama aynı şeyi ben onlara cenaze törenlerinde yapmaya başlayınca artık vazgeçtiler..
Temel’le Fadime kavga etmişler. “Herif..” demiş Fadime, “Sen benim gibi kadını omuzlarında taşımalısın!” Temel “İnşallah” demiş, “Allah o günleri de göstersin!..”
Temel 1 saat önce tanıştığı Fadime’yi sinemaya götürmüş. Film başlayıp kolunu Fadime’nin boynuna dolayıp elini kızın sütyeninin içine sokunca bir gülmedir almış Fadime’yi.. Çünkü parasını çorabının içine sakladığından o kadar eminmiş ki!..
Sinemaya gittim, film başladı, tam önümde oturan iki bayan bırbır bırbır konuşmaya başladı. Sinir oldum, tam önümde oturanın omuzuna hafifçe dokunup “Afedersiniz duyamıyorum” dedim. “Duymayın zaten” dedi, “Özel bir şey anlatıyoruz herhalde!..”
Küçük kız çocuğu psikolojik terapi yapan babasına “Sen neden iyi bir doktor değilsin?” diye sormuş..
“Nerden çıkardın yavrum?” demiş adam hayretle, “Baktığın hastalar devamlı tekrar geri geliyor!..”
Benzin istasyonlarında lütfen sigara içmeyiniz.. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin gerçekten çok pahalı!..
Alışveriş merkezlerinde kadınlar güzel bir şey bulduklarında müthiş heyecanlanırlar ve mutlu olurlar.. Erkekler aynı duyguyu aynı binanın bodrumunda boş park yeri bulduklarında yaşarlar.."

Merhabalar.
İçi dışı sevgi olan insanlar.
İş yerimde olumsuz bir gün geçirsem de burada geriye dönük okuduğum bir kaç sayfa yine silkeledi beni. Güzel düşünmek, güzel görmek çok önemli. Olaylara ve insanlara biçtiğimiz anlam çok önemli.
Kızmayacağım, kızmayacağım.
Kendime böyle söylüyorum.
Ve elbette her daim şükrediyorum.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.

:)

kızlarrrrrrr anammm kıymetınızı daha cokk anladımm

bır bdv ye bakıyım dedım hayattan bezdım
coguda gercı yalan yanlıs seyler galıba bırısı annesı kocası arasında bısey oluyor sanmıs mesajları falan soylemıs bakınca cıdden aman allahım dunya ne halde basımıza tas yagıcak annene,babana bıle guvenmıyceksın dıyorsun,sonra bır konu daha acılmıs başka hesaptan ordada kocasını kotulemıs anammm dedım anammm audreyy ben senın dedım kendıne dert mı arıyorsun beynım yandı vallahı allah korusun gercekten ruh saglıgı onemli :)

Neysee şaka bir yana koştum geldim ben herseyden etkılenıp boylee kendıme dert ederım valla kendımee kızdım @rise_rainbow guldurdun benı :))))

Ne işin var oralarda ayol? Ben hiç girmem,bakmam,Allah yardım etsin oradakilere ben yardımcı olamam
Huzurumu,mutluluğumu bozamam

Kızmıyorum deme,sakinim,huzurluyum,dengedeyim,uyumluyum de,bu insanların kötü niyeti beni etkileyemez,herkes hissettiği gibi davranır diye düşün

Hepinize günaydın kızlar.

Bugün çok güzel bir gün. Kış mevsimini sevdirebilir misiniz bana? :) Şükrediyorum üşümeyi hissettiğim için , bunun yanında önerileriniz var mı? :)
"Aykut oğut kitabında egoyla konuşma egzersizi (kendi durumuna uyarlayabilirsin):

“ Bak bir tanem sen uzun yıllar önce olmuş bir olayın etkisi altındasın. Şuan benim hissettiğim güvensizlik tamamen senin duygularına kendimi kaptırdığım için ortaya çıktı.Ben artık çok farklı bir insanım Kendime güvenmek için elimde o kadar çok sebep var ki . Seni çok iyi anlıyorum ve sana hak da veriyorum.O zamanlar olanlar bizim suçumuz değildi.Ben artık farklı bir gerçeklik yaşıyorum.Ben kendime güveniyorum.Gel sende bana katıl inan bana üzülmene hiç gerek yok ben çok daha huzurlu bir hayat yaşıyorum.Seni seviyorum ve bu sefer benim geldiğim yoldan geleceksin ben seni takip etmeyeceğim”"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…