• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Esma olarak ne okuyorsunuz kızlar, bir de bu esmalar da bizim için sevap kapısı değil mi :)
Gercekten de kalp sadece Allahi anmakla huzur buluyor,esmalar da en guzel anma bicimi.O muhtesem enerjisini hücrelerimizdr hissettiriyor.Sevap kapisidir eminim Allahin katinda,en guzel iltifat bicimi :) Benim esmalarim Ya Vehhab,Ya Latif,Er Rafi,Es Sekur,Ya Berr bunlar duzenli olan.Ama digerlerini de estikce okurum canim.

Herkese selam
Ben dün gece Esma'larımı çektim,dualarımı okudum üfledim,hayallerimi kurdum güzel güzel uykuya daldım
Asıl imgelediğim şeyle alakalı değil ama yine de zihnimi meşgul eden bi olayla ilgili çok net çok güzel bir rüya gördüm sonu biraz bulanıktı ama zaten olay da kader kısmet işi
Allah hayır etsin sonunu :KK66:
Ayyy bu ara cok fazla olumlama yapamiyorum bilincli olarak ben de :) Ama bu gece o kadar guzel sekilde uyandim ki resmen dilim de olumlama cumleleri şükürlerimle.Cok cok mutlu oldum,cunku bilincaltimdan gelmis,bilincaltindan gelenler de yalan yoktur;ne varsa o cikar.Daha once yaptiklarim icsellesmis hep demekki:KK200::KK49:

Ayyy bu ara cok fazla olumlama yapamiyorum bilincli olarak ben de :) Ama bu gece o kadar guzel sekilde uyandim ki resmen dilim de olumlama cumleleri şükürlerimle.Cok cok mutlu oldum,cunku bilincaltimdan gelmis,bilincaltindan gelenler de yalan yoktur;ne varsa o cikar.Daha once yaptiklarim icsellesmis hep demekki:KK200::KK49:

Dünkü mesajlasmamizin etkisi de vardir femmepetal femmepetal . Her sey bizim inancimizla dogru orantili,zaman engelini dahi biz koyururuz hedeflerimiz de.Herseyin Allah icin tereyagindan kil cekmek kadar kolay olacagini bilsek yeter, bu kadar güzel seyleri milyonlarca ihtimalden biri olarak nasip eden Allah a dileklerimiz mi zor gelecek "ol" (Kün fe yekün) desin yeter Ya Kadir Ya Kerim ismiyle.Ben kulumun zanni uzerineyim diyor Rabb,benim zannimda aynen böyle :)

buttrfly buttrfly ne güzel konuşuyorsun sen sen konuştukça içim ferahlıyor, bakış açık çok güzel :)

Coook sagol tatlim ama emin ol sen de boyle dusundugun icin bakis acim cok güzel geliyor;o yüzden burdayiz.Birbirimizi cekiyoruz :) Daha once de soylemistim negatif goruslu insanlara vicik vicik geliyor :))) Ama ben bu durumu seviyorum negatif insanla pozitif insanin bir farki olsun ki anlam,deger ortaya ciksin : )

Gercekten de kalp sadece Allahi anmakla huzur buluyor,esmalar da en guzel anma bicimi.O muhtesem enerjisini hücrelerimizdr hissettiriyor.Sevap kapisidir eminim Allahin katinda,en guzel iltifat bicimi :) Benim esmalarim Ya Vehhab,Ya Latif,Er Rafi,Es Sekur,Ya Berr bunlar duzenli olan.Ama digerlerini de estikce okurum canim.
Ya vehhab,ya vekil
Benim de sürekli dilimde
Özellikle de benim gücümün yetmediğini bildiğim olaylar için hep ya vali,ya vekil,ya vehhab çekiyorum
Coook sagol tatlim ama emin ol sen de boyle dusundugun icin bakis acim cok güzel geliyor;o yüzden burdayiz.Birbirimizi cekiyoruz :) Daha once de soylemistim negatif goruslu insanlara vicik vicik geliyor :))) Ama ben bu durumu seviyorum negatif insanla pozitif insanin bir farki olsun ki anlam,deger ortaya ciksin : )
Güzel konuşur oooo ama anlayana,
Senle mesajlaşınca benim uyku kaçıyor canım,üstüne 1 saat daha koyuyorum ben ;)

Ya vehhab,ya vekil
Benim de sürekli dilimde
Özellikle de benim gücümün yetmediğini bildiğim olaylar için hep ya vali,ya vekil,ya vehhab çekiyorum

Güzel konuşur oooo ama anlayana,
Senle mesajlaşınca benim uyku kaçıyor canım,üstüne 1 saat daha koyuyorum ben :KK66:
Enerjin yükselerek uykun kaciriyorsa hic onemli degil tatlim hatta cok daha iyi bilincaltin icin : )))

Dünkü mesajlasmamizin etkisi de vardir femmepetal femmepetal . Her sey bizim inancimizla dogru orantili,zaman engelini dahi biz koyururuz hedeflerimiz de.Herseyin Allah icin tereyagindan kil cekmek kadar kolay olacagini bilsek yeter, bu kadar güzel seyleri milyonlarca ihtimalden biri olarak nasip eden Allah a dileklerimiz mi zor gelecek "ol" (Kün fe yekün) desin yeter Ya Kadir Ya Kerim ismiyle.Ben kulumun zanni uzerineyim diyor Rabb,benim zannimda aynen böyle :)

Selamlar hep takipteyim sizi yazmıyorum ama bol bol okuyorum.
Bütün yazdıkların güzel ama bu yazını okuyunca gözüm dolu dolu oldu.
Çok şükür Rabbime gerçekten O'nun ol demesi yeter herşeye.

Selamlar hep takipteyim sizi yazmıyorum ama bol bol okuyorum.
Bütün yazdıkların güzel ama bu yazını okuyunca gözüm dolu dolu oldu.
Çok şükür Rabbime gerçekten O'nun ol demesi yeter herşeye.
Cok tesekkur ederimmm:KK25:Enerjimi,duygularimi size yansitabildiysem ne mutlu bana.Muhtesem olusumlara vesile olmus oluyoruz gelecek icin Allahin izniyle hep birlikte duygu ve dusuncelerimiz araciligi ile.
Lutfen kendimizi birey olarak hafife almayalim aklima gelmisken diyeyim,coşan inanan bir ruhun o kadar buyuk enerjisi elektrigi var ki dunyaya etki ediyor:KK9::KK9:

ARKADAŞLAR HEPİNİZE SLMLAR :)
Nasılsınız keyifler nasıl?
şu terör olaylarını duydukça canım fena sıkılıyor ...
nasıl bir nesil yetiştirceğiz anlamadım
ikinci çocuğumu istiyorum
ama böle olaylar duydukça da çok korkuyorum,
herşeyden korkar oldum
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum
bana enerji verin...
bana dua verin...
bana esma zikri tavsiye edin...
kendimi iyi hissstmem gerek
güçlü olmalıyım

Kizlar ara ara sayfalarinizi okudum..benide alin araniza..bu ise merak sardim.ilgi alanim oldu.ve cok inaniyorum enerjiye..
Sizden istegim nerden baslayim nasil baslayim...
:KK69:

ARKADAŞLAR HEPİNİZE SLMLAR :)
Nasılsınız keyifler nasıl?
şu terör olaylarını duydukça canım fena sıkılıyor ...
nasıl bir nesil yetiştirceğiz anlamadım
ikinci çocuğumu istiyorum
ama böle olaylar duydukça da çok korkuyorum,
herşeyden korkar oldum
umutsuzluğa kapılmak istemiyorum
bana enerji verin...
bana dua verin...
bana esma zikri tavsiye edin...
kendimi iyi hissstmem gerek
güçlü olmalıyım

Tek basimiza ve bireysel olarak yapabilecegimiz en guzel sey yine pozitif olmak,imajinasyon yapmak o guzel enerjimizi ulkemize aktarmak canim.Bir onceki yazimda kastettigim aslinda bu teror olaylariydi,kendimizi hafife almayalim.Guclu pozitif duygularla imajinasyonlarla guclendirdigimiz,inancla kalben yaptigimiz dualar tum dunyaya insanliga gelmis gecmise ulasiyor.Cok yuksek voltlu elektrik hatti gibiyiz yuksek enerjimizle.Uzulmekle umutsuzlukla ancak durumu pekistirir,bir darbeyi de biz vurmus oluruz malesef canim

Kizlar ara ara sayfalarinizi okudum..benide alin araniza..bu ise merak sardim.ilgi alanim oldu.ve cok inaniyorum enerjiye..
Sizden istegim nerden baslayim nasil baslayim...
:KK69:
Hosgeldiniz ,topigimiZ herkese ozellikle de pozitif insanlara aciktir.Katildigin her zaman aramizdasin yani :) Istersen once genelimizin okudugu Joseph Murphy nin kitabini okuyabilirsin.Norman Vincent Peale nin olumlu dusunmenin gucu nu de tavsiye ederim.Bloglardan da takip edebilirsin.Veee tabiki sayfalarca yaptigimiz paylasimlari okumalisin,oraya cok guzel tavsiyeler videolar yazilar var.Masallaah cok guzel dolu dolu bir topic.Inaniyorum cok cok daha guzel olacak,gelecekteki deneyimlerimizle,tecrubelerimizle cok daha guzellesecek bol yuksek pozitif enerjili paylasimlarimiz olacak.Simdiden oyle zaten cooook şüküŕ.

Hosgeldiniz ,topigimiZ herkese ozellikle de pozitif insanlara aciktir.Katildigin her zaman aramizdasin yani :) Istersen once genelimizin okudugu Joseph Murphy nin kitabini okuyabilirsin.Norman Vincent Peale nin olumlu dusunmenin gucu nu de tavsiye ederim.Bloglardan da takip edebilirsin.Veee tabiki sayfalarca yaptigimiz paylasimlari okumalisin,oraya cok guzel tavsiyeler videolar yazilar var.Masallaah cok guzel dolu dolu bir topic.Inaniyorum cok cok daha guzel olacak,gelecekteki deneyimlerimizle,tecrubelerimizle cok daha guzellesecek bol yuksek pozitif enerjili paylasimlarimiz olacak.Simdiden oyle zaten cooook şüküŕ.

Cok tesekkur ederim canm.tavsiyelerini uygulayacagim.

Merhaba hanimlar,
Firsat buldukça okuyorum gecmis mesajlari:) Bebek isteyen anneler için gercek bir hikaye paylaşmak istedim, Seda Diker'in Diygu Simyacisi kitabinda okumustum kendi hikayesini:) Selamlar , sevgiler

Sayfalar burada

Eklentiler

• 20160115_192316.webp
    20160115_192316.webp
    32 KB · Görüntüleme: 91
  • 20160115_192310.webp
    20160115_192310.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 102
  • 20160115_192305.webp
    20160115_192305.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 86
Selam kızlar
Dün gece uyumadan önce ve uykumun arasında sabaha kadar ya kuddüs ya Kerim çektim durdum
Sabah erken bir saatti gözlerimi açtım allahım heryer yemyeşil,önce perdelere baktım yeşiller mi diye
Yeşiller,sonra kapı duvar,dolap hatta hava bile yeşil bir duman gibi
Çok ilginç geldi,olumlu düşünmeye başlamadan önce olsa n'oluyo ya herhalde uykumu alamadım der tekrar yatardım,şimdiyse farkındayım herşeyin. Ya kuddüs,ya Kerim kalp temizliği için çok değerli Esma'lar,ve yeşil de kalp çakrasının rengi,ay ne bileyim işte arada bağlantı kurdum salak gibi:KK16:şimdi yazınca saçma geldi,sabah çok anlamlı gelmişti :oops:

Neyse,bu arada bacılarım;ben ya fettah-ya rezzak çektikçe benden olmadık yerlere paralar uçuyor,durduk yere masraflar artıyor, Bi daha gelmiyor,niye ki aceba,yoksa allahım yarabbim beni mi deniyor :mad:

Merhabalar,keske daha net olsaydi paylasimlariniz.Okuyabildigim kadariyla hep uzerinde durdugumuz seylerden bahsediyor.Bir seyi ne kadar cok olmazsa olmazimiz yaparak,oldugumuz halden memnuniyet duymayip şükürsuz bir sekilde bir seyi istersek o seyi imkansiz hale getiririz.En cok korktugumuz seyle sinanmamiz da bundan zaten,olmamasindan korktugumuz seyle de...Imajinasyonda burda devreye giriyor,o hissi yasamis gibi oldugumuzda hem o ihtirasli istegimiz kayboluyor nefis terbiye oluyor bir nevi hem de bize rahatlama,şükür hissi veriyor.Imajinasyonumuz ne kadar basarili olursa hissettigimiz cosku o kadar cok olur veee olmazsa olmazimizdan cikiyor ben yasadim diybiliyoruz.Mesela kitaptaki ornekten yola cikarsak cocugu olmayan biri etkili imajinasyonla annelik hissini yasasa artik kendini bu korkudan kurtarir,olmasa da sukur icinde yasar ve kendini baska seylere yonlendirir,etraf ne dusunuyor derdinden siyrilir,kendini eksik hissetmez veeee sonra bir bakar hamile kalmis...Hele ki hamilelik tamamen hormonal,duygularin enerjisi ile esin hormonlari, spermleri bile etkileniyor ;tam bir kisir dongu yani.Ahhh ahh o kadar guzel bir sanat ki Rabbimin su kuantum,enerji yasasi...Ilahi düzen ve bilimsel gerceklik... Her sey muzzam bir sekilde isliyor

buttrfly buttrfly
Sözleri üzerine ben de şu an önümde açık olan kitaptan bi kuple bişeyler yazayım da kulağımıza sallanan küpe olsun::KK54:
Mutlu olmayı içtenlikle arzulamalısınız. Siz istemezseniz hiç bir şey olmaz. Arzu,kanatlarında inanç ve hayal gücü olan bir dilektir. Arzu'nuzun gerçekleştiğini hayal eder,gerçekliğini hissederseniz gerçek olur. Mutluluk da dileğiniz gerçekleştiğinde gelir.
Her gün bir kaç kez sahip olduğunuz nimetlere şükür edin. Mutluluk şükürle gelir ve şükretmeyi alışkanlık haline getirirseniz mutluluğu her gün çağırmış olursunuz. Mutluluğun önünde engel yoktur. Dış unsurlar mutsuzluk nedeni değil sadece etkidir. :KK200:

Selam kızlar
Dün gece uyumadan önce ve uykumun arasında sabaha kadar ya kuddüs ya Kerim çektim durdum
Sabah erken bir saatti gözlerimi açtım allahım heryer yemyeşil,önce perdelere baktım yeşiller mi diye
Yeşiller,sonra kapı duvar,dolap hatta hava bile yeşil bir duman gibi
Çok ilginç geldi,olumlu düşünmeye başlamadan önce olsa n'oluyo ya herhalde uykumu alamadım der tekrar yatardım,şimdiyse farkındayım herşeyin. Ya kuddüs,ya Kerim kalp temizliği için çok değerli Esma'lar,ve yeşil de kalp çakrasının rengi,ay ne bileyim işte arada bağlantı kurdum salak gibi:KK16:şimdi yazınca saçma geldi,sabah çok anlamlı gelmişti :oops:

Neyse,bu arada bacılarım;ben ya fettah-ya rezzak çektikçe benden olmadık yerlere paralar uçuyor,durduk yere masraflar artıyor, Bi daha gelmiyor,niye ki aceba,yoksa allahım yarabbim beni mi deniyor :mad:

Ayyy niye sacma olsun kuzum ya bak mucizelere kapatiyosun kendini,tadini cikar :) Bak ben de anlatim tefriciye grubundayim forumda onun da etkisi vardir sanirim.Aksamustu uzandim hafif mayismisim Burcak ustumu ortuyor,annecimmm diye sapsip opuyor usume diyor,su da getirdi istemedigim halde :) .O arada hayal mayal bir gül kokusu geldi ki anlatamam buram buram,anneme diyorum anne senin gül kokulu tesbihin var mi onu mu cekiyorsun dedim bir anda.Yooo dedi :) Oyle bir tuhaf oldum ki :KK200::KK68:

Back
X