Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba kızlar, imajinasyonuma geçmeden önce yeteneğim gelişsin diye imgelemeler yapıyorum meyve yediğimi, içecek içtiğimi felan imgeliyorum başka neler yapabilirim siz yeteneğiniz gelişsin, daha rahat imgeleme yapayım diye neleri önerirsiniz? :)

Benim okuyup da etkilendigim cok kitap var. Mesela Beynin gizli gucleri Amargi Hillier muhtesem bi kitap. Olmazsa olmazımdır. Şimdinin Gücü Eckhart Tole, Aykut Oğut Aynalı kitap, Jose Silva Zihin Kontrol Metodu, Hayatı Yeniden Keşfedin Jeffrey e. Young, Eckhart Tole Var Olmanın Gücü, Anthony Robins Sınırsız Güç,Rezonans Kanunu Pierre Franckh.

Kuzuuu, neler oldu anlat hele

Dün gece uzun süre imgeleme yaptım bu sabah zihnimin içinde at koşturuyomuş gibi hissediyorum
Ne güzel, ben daha hayal aşamasındayım.
Yapıyor olduğum şeyler insanlık için küçük, benim için dev bir adım oluyor. Çok şükür.
Ben ne zaman dört nala koşacağım ayol!!

Bennde su siralar imgeleme yapamiyorum kendimi kitap okumaya verdim. Ne zaman imgeleme yapmak istesem ofke ve kizginlik cikiyor. Bu da benim bu duygulari suanda hissedip bastirmamla alakali. Onden onlari cikartma calismasi yapmam lazim ama hasta oldugum icin halim pek yok. Ama ona da sira gelicek bekliyorum

Merhaba kızlar, buradayım canım ama bu aralar hem işim yoğun hem de biraz enerjim düşük o yüzden yazamıyorum ama sürekli okuyorum, sizlerin yazdıklarıyla enerjimi yükseltmeye çalışıyorum. Dualarımı ve esmalarımı okuyorum inşallah yakın zamanda daha fazla paylaşımlarda bulunurum

Herkese selam
Ben dün gece Esma'larımı çektim,dualarımı okudum üfledim,hayallerimi kurdum güzel güzel uykuya daldım
Asıl imgelediğim şeyle alakalı değil ama yine de zihnimi meşgul eden bi olayla ilgili çok net çok güzel bir rüya gördüm sonu biraz bulanıktı ama zaten olay da kader kısmet işi
Allah hayır etsin sonunu

Allah kolaylık versin.
Hadi bakalım.

Esma olarak ne okuyorsunuz kızlar, bir de bu esmalar da bizim için sevap kapısı değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…