Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Evrenden Torpilin Var

Nasıl bir gün geçirmeye başladığın hiç önemli değil

Gününe nasıl devam etmeyi SEÇTİĞİN ÖNEMLİ!
Şu an dur ve hayatında var olan muhteşem şeyleri hatırla
- Bu emaili okuyabilmek için gereken internetin var.
- Gözlerin görüyor, kulakların duyuyor
- Senin için durmadan çalışan bir Evren var.
- Her türlü gerçeklikten önemlisi, hayatta elde edebileceğin en büyük torpil,
Evrenden Torpilin Var))
Daha ne istersin ?

Hadi listeye sen devam et)
Gülümse... Odaklan... Değiştir.

Aykut Ogut
G.O.D. Gülümse, Odaklan, Değiştir anlamına gelmektedir.

Vakti olana e-kitap da tavsiye edilmiş. Çakra ve taşlarla ilgili bilgi de var.

"Başarısızlık Korkusunu Temizleme

Başarısızlık korkusu bilinçaltında olan temel korkulardan bir tanesidir ve çok yaygın olarak görülür. Bu korkunun insanın hayatına yansımaları farklı şekilllerde görülebilir. Başarısızlıktan korktuğu için hiç bir iş yapmama yada yapamama, aşırı mükemmeliyetçilik, işkoliklik, ne kadar çalışırsa çalışşın sonuç alamama, sürekli içsel bir tatminsizlik hissi, hep bir şeyleri eksik biliyor duygusu, kendini başka insanlarla mukayese etme gibi durumlardan bir yada bir kaç tanesi yaşamda sürekli tekrar eder. Başarısızlık korkusu kişinin gerçek potansiyelini kullanmasına engel olduğu gibi, elde ettiği başarılı sonuçlardan da, yeterince tatmin olmasına engel olur.
1- Başarısızlık Duygusunu Nasıl Temizleyeceksiniz.
Başarısızlık duygusunun temizlenmesi bütün hayatı etkileyen bir duygu olduğu için çok önemlidir. Eğer bu duyguya sahip olduğunuza inanıyorsanız bu temizlik işlemi için ciddi olarak çalışmalısınız. Aşağıda bunun için neler yapabileceğinizi bulabilirsiniz.
Refah içinde bir yaşam sürdürme rehberi isimli kitabımda 21 günlük afirmasyon nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatmıştım. Bu nedenle bir daha burada yazmayacağım. Kitabı okumamışsanız, mutlaka okumanızı öneririm.
http://www.reikiturk.com/reikiturk-ebook/refah-icinde-bir-yasam-surdurme-rehberi.pdf
Kitapta anlattığım şekilde 21 gün aşağıdaki afirmasyonla çalışmanızı öneririm. 21 kuralına tam olarak uymanız önemlidir. Başarısızlık duygusu 21 günde temizlenmeyebilir, eğer hala devam ettiğini düşünüyorsanız bir süre ara verip tekrar başlayın. Temizlik süreci kişiden kişiye değişir bu nedenle bu sorundan kurtulduğunuza emin olana kadar tekrar 21 gün çalışmaları yapmak faydalıdır.
Afirmasyon: ” Başarılı olduğuma inanıyorum ve başarılarım için kendimi kutluyorum”

2- Niyet;
Niyet ve afirmasyonun farkını yine blogda güçlü niyetler isimli yazımda anlatmıştım. Bu yazıyı okumanızın faydası olacaktır. Başarısızlık duygusu için aşağıdaki niyeti kullanabilirsiniz.
” Başarılı olmayı ve başarılarımı önce kendimin sonra başkalarının takdir etmesini seçiyorum. Başka insanları da başarılı olmaları için destelemeyi ve kendi başarılarım için çok mutlu olmayı kabul ediyorum. Başarımın her geçen gün artmasına ve her geçen gün başarılı olduğumu daha da fark etmeye niyet ediyorum. Niyetim şimdi gerçekleşmeye başladı, bunun için teşekkür ediyorum”
3- Enerji çalışmaları
Başarı duygusu solar pleksus chakra ile ilgilidir, eğer reiki yada başka bir şifa enerjisi sistemi ile çalışıyorsanız bu chakraya daha fazla reiki verin. Solar pleksus chakrasına reiki verirken içinizden sürekli ” ben çok başarılıyum” diye tekrar etmenizin çok faydası olacaktır.
4- Doğal taş kullanma
Başarı duygusunu arttırmak için malakit taşı kullanabilirsiniz. Ayrıca havlit taşının da başarıyı desteklediğine inanılır. Eğer bu taşları bulamıyorsanız bir erkek kuvars edinebilir ve başarı için programlayabilirsiniz. Taşları temizlemekle ilgili bilgiler Refah içinde bir yaşam sürdürme isimli kitabımda olduğu için bir daha yazmıyorum. Daha sonra taşınızı kitapta anlatılığı şekilde programlayın. Programlama için şu cümleleri kullanabilirsiniz.
” Evrenin tüm sevgi, şifa ve pozitif enerjilerinin sana dolmasını ve sende olan enerjiyi bundan sonra benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliği için kullanmanı istiyorum. Başarımı arttıracak ve benim kendimi daha başarılı hissedecegim şekilde bana gerekli enerjileri bana vermeni istiyorum. Teşekkür ederim”
Taşınızı haftada bir kere temizleyin ve her temizlediğinizde yeniden programlayın.
5- İnanç değiştirme çalışması
Yine kitapta anlatıldığı şekilde Ben çok başarılıyım kalıbını kullanarak inanç değiştirme çalışması yapabilirsiniz. Bu çalışmayı da en az 21 gün devam ettirin.
Yukarıdaki çalışmalardan 1.maddeyi mutlaka yapmanız gereklidir. Diğerlerini de yaparsanız çok daha iyi olacaktır. Önerim hepsi ile aynı anda çalışmanızdır.
Sevgiyle kalın.
Berna Özcan Demir"

Kızlar selam,

Enerjınız, keyfınız çok olsun Yazmadan önce oldukça düsündüm, lütfen negatıf almayın Kendı rahatsız oldugum bır seyden bahsedıcem Son dönemde Amerıka'dan bır modayla bu kıtaplar bızde de çok moda oldu "The Secret" ten bu yana en çok satılan kıtaplardan oldular Bu kıtapların çogu zaten Amerıka'dakı kıtapların, çevırısı, harmanı

Sevmedıgım, benı rahatsız eden taraf su; Hoca verır talkımı, kendı yutar salkımı

Hıç bu yazarların hayatlarına baktınız mı Ne kadar uyguluyorlar Aykut Ogut, özellıkle dıkkat ettıgım bır ısım çünkü can dostum dedıgı, kıtaplarını da bırlıkte çıkardıkları ıs arkadasının ıntıhar ettı gı gun bunu sosyal medyada duyurdu, arkadası hayatı tehlıkedeyken sosyal medyada bunu tema yapıp lay lay lom muhabbete döküp kendıne reytıng devsırmeye kalktı

Madem bu kadar can dostun, yanında olsana be adam, ne ısın var sosyal medyada
Neymıs arkadasının kendı secımıymıs,,,,, Ozaman nıye sosyal medyada "gıtme bızımle kal" dıye lay lay lom yapıyorsun,,,
Saka gıbı, can dostunun ıntıharını sosyal medya malzemesı yapan bır adam,,,,, Neymıs Evrenden torpılı varmıs,,,
Ben susayım,,,
O gün de yazdım kendısıne, "Saka mısınız, nıye arkadasınızın yanında degılsınız, burda ne yapmayaya çalısıyorsunuz" dıye, anında engelledı benı,,,, Aynı sehırdeydıler, yanı uzak bır mesafe de degıl

Ertesı gun arkadası vefat ettı,,,, ve bunu da malzeme yaptı,,,,

Hepinize günaydın kızlar.

Bugün çok güzel bir gün. Kış mevsimini sevdirebilir misiniz bana? :) Şükrediyorum üşümeyi hissettiğim için , bunun yanında önerileriniz var mı? :)
başında bir çatı ayağında ayakkabı varsa üstünde kazak varsa kalbinde sevgi varsa dolabında yemek hattâ abur cubu varsa, evinde hele ki huzur varsa bir de istediğinde demleyeceğim çayın kahven varsa okuyacak kitabın varsa düşünür ken öreceğin örgün varsa ya da severek yapacağın bir iş varsa ....

,

çoğu kişisel gelişimci sosyal medyada patlıyor çünkükişisel gelişim 1 bence tecrübeyle edinilecekbirşey 2 bir hallenme durumu 3 tek bir düşünceye oturtulacak bir şey değil bu kürdanın üstünde ayakta durmaya çalışan file benziyor aynı şeyi mümün sekman için de düşünüyorum eserlerini severim ama adamın sosyal medyasını gördüm daha da kitabını açmadım.. şöhret çok ciddi bir sınav ve bir çok insan bu sınavdan geçemiyor maalesef

Bunlar şükür sebepleri. Ben şükrümü her daim yaparım bin şükür. Ama benim kastettiğim başka bir şey. Eşim kış mevsimi insanıdır mesela. Bayılır. Gayet enerjik uyanır, sever, içinden her şeyi yapmak gelir. Ben se televizyon battaniyemin altından hiç çıkmak istemem.
Sporum aksıyor mesela.
Anlatabildim mi? Yaşam enerjim düşüyor. Sabahları 05.30 da uyanan ben Ocak ve Şubat ayında bunu yapamıyorum. Çünkü üşüyor ve üşümekten hoşlanmıyorum.

Yoksa ben her olayın her şeyin iyi yönüne bakmasını bilirim.

Yaz mevsimini özledim. Tiril tiril giyinmeyi, yüzmeyi, akşam yürüyüşlerimi, piknikleri, balkon sefalarını, tatilleri gibi gibi. Ben yazın dolu dolu yaşayanlardanım. Kışınsa kabuğuma çekiliyorum :)

Ama her daim her güne bin şükür diyorum. :)

Sevgiler hepinize, Nil'i dinliyorum bugünlerde. Şubat'ta kitabını da alıp okuyacağım.

Hayırlı sabahlar
Ben de bu olumlamalara katılmak istiyorum
200 sayfayı okuyacak vakti ayarlamak çok zor benim için
Rica etsem en yapılması gerekenleri yazabilir misiniz
Sayfayı buradan sonra devam edeyim

Bu arada inanma noktasında tamım
Mesela hacamata inanırım
Telepatiye inanırım
Ama hiç birini detaylı bilmiyorum
Çakra ya da 3. Göz nedir hiç bilmiyorum

Çekilen esmalar var sanırım
Hangileri ne için kaçar defa çekiliyor
Yazarsanız çok sevinirim

canım bunların hepsini bende çok merak ediyorum ve cevapları sabırsızlıkla bekliyorum cevaplayan herkese de Duacı olacağım

TOPİĞİNİZLE BUGÜN TANIŞTIM ŞU SÖZÜNE ÇOK ÇOK KATILIYORUM EVREN SANKİ BENİM İÇİN EL ELE VERMİŞ BENİM İÇİN ÇABALIYOR. VE BUGÜN SİZİNLE TANIŞTIĞIM İÇİN RABBİME ŞÜKREDİYORUM BU BİR TESADÜF OLAMAZ BANA KESİNLİKLE YÖN VERİLİYOR ELİM PARMAKLARIM BEDENİM GİTMESİ GEREKEN YERİ KENDİ BULUYOR. RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

"Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma" demişler.
Kitabını alıp okumadım, buradan bir iki arkadaş ismini demişti. Ama adamla yapılmış röportajını okudum. Hayat hikayesi ve uygulamaları fena değil.

pofu TOEFL'a girdin mi?
buttrfly doğum mu yaptın acaba? Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağını almanı nasip etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama bu topik böyle mahsun,ıssız,sessiz olmasın amaaaa
Ben çok çok çok mükemmelim,kendimi çoooook iyi hissediyorum
Şimdi "var olmanın gücü" kitabıma başladım,biraz daha felsefe ve psikoloji terimleri içeriyor,iyi ki bu tür kitapları okumaya bununla başlamadım,yoksa eeehh der atardım bir kenara ve herşeyi bırakırdım-yani azıcık sıkıcı
Kitap tavsiyesi isteyenlere ilk bilinçaltının gücü,bilinçaltının büyüsü (nilda Ferhan efeçınar) gibi kitapları öneririm

Allah razi olsun canim,aminnnn insallah
Hayirli dogumlar olsun, saglikli yavrunu kucagina almani dilerim:)
Tum yazilanlari okumaya devam ediyorum, 180'e kadar geldim,benim icin cok faydali oldu çünkü bilinçaltı konusuna takilmistim. Yeni gelen arkadaslara da vakit bulup incelemelerini tavsiye ederim, işin özü insanin kendiyle ilgili çalismasindan geciyor, başlangıçta gunde 5 dakika ayirip giderek arttirabilirsiniz:)
Eski sevgiliyle olan bagi kesmek icin epeyce debelenip durdum, ruyamda onun hayatiyla ilgili konulari goruyordum dönem dönem, bu durum beni rahatsiz ediyordu ama 21 gunluk olumlama yaptiktan sonra daha az rahatsiz ettigini hissettim. Bilincaltinin Gücü kitabini bitirdikten sonra da onu hala tam olarak affetmedigimi farkettim, bir sure affetme olumlamasi yapacagim, buna uygun esma hangisi olabilir, listeye baktim Ya Halim uygun gibi geldi, sizden de fikir almak istedim:)
Takip ettigim bir blog var, arada faydalı yazilar oluyor, ozellikle linkteki yaziyi tavsiye ederim. Selamlar, sevgiler
http://www.sonsuzsifa.com/blog/saglik/ruhsal-uyani-ve-btnlemenn-5-safhasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…