Evrenden Torpilin Var
Nasıl bir gün geçirmeye başladığın hiç önemli değil
Gününe nasıl devam etmeyi SEÇTİĞİN ÖNEMLİ!
Şu an dur ve hayatında var olan muhteşem şeyleri hatırla
- Bu emaili okuyabilmek için gereken internetin var.
- Gözlerin görüyor, kulakların duyuyor
- Senin için durmadan çalışan bir Evren var.
- Her türlü gerçeklikten önemlisi, hayatta elde edebileceğin en büyük torpil,
Evrenden Torpilin Var))
Daha ne istersin ?
Hadi listeye sen devam et)
Gülümse... Odaklan... Değiştir.
Aykut Ogut
G.O.D. Gülümse, Odaklan, Değiştir anlamına gelmektedir.
başında bir çatı ayağında ayakkabı varsa üstünde kazak varsa kalbinde sevgi varsa dolabında yemek hattâ abur cubu varsa, evinde hele ki huzur varsa bir de istediğinde demleyeceğim çayın kahven varsa okuyacak kitabın varsa düşünür ken öreceğin örgün varsa ya da severek yapacağın bir iş varsa ....Hepinize günaydın kızlar.
Bugün çok güzel bir gün. Kış mevsimini sevdirebilir misiniz bana? :) Şükrediyorum üşümeyi hissettiğim için , bunun yanında önerileriniz var mı? :)
,Kızlar selam,
Enerjınız, keyfınız çok olsun Yazmadan önce oldukça düsündüm, lütfen negatıf almayın Kendı rahatsız oldugum bır seyden bahsedıcem Son dönemde Amerıka'dan bır modayla bu kıtaplar bızde de çok moda oldu "The Secret" ten bu yana en çok satılan kıtaplardan oldular Bu kıtapların çogu zaten Amerıka'dakı kıtapların, çevırısı, harmanı
Sevmedıgım, benı rahatsız eden taraf su; Hoca verır talkımı, kendı yutar salkımı
Hıç bu yazarların hayatlarına baktınız mı Ne kadar uyguluyorlar Aykut Ogut, özellıkle dıkkat ettıgım bır ısım çünkü can dostum dedıgı, kıtaplarını da bırlıkte çıkardıkları ıs arkadasının ıntıhar ettı gı gun bunu sosyal medyada duyurdu, arkadası hayatı tehlıkedeyken sosyal medyada bunu tema yapıp lay lay lom muhabbete döküp kendıne reytıng devsırmeye kalktı
Madem bu kadar can dostun, yanında olsana be adam, ne ısın var sosyal medyada
Neymıs arkadasının kendı secımıymıs,,,,, Ozaman nıye sosyal medyada "gıtme bızımle kal" dıye lay lay lom yapıyorsun,,,
Saka gıbı, can dostunun ıntıharını sosyal medya malzemesı yapan bır adam,,,,, Neymıs Evrenden torpılı varmıs,,,
Ben susayım,,,
O gün de yazdım kendısıne, "Saka mısınız, nıye arkadasınızın yanında degılsınız, burda ne yapmayaya çalısıyorsunuz" dıye, anında engelledı benı,,,, Aynı sehırdeydıler, yanı uzak bır mesafe de degıl
Ertesı gun arkadası vefat ettı,,,, ve bunu da malzeme yaptı,,,,
başında bir çatı ayağında ayakkabı varsa üstünde kazak varsa kalbinde sevgi varsa dolabında yemek hattâ abur cubu varsa, evinde hele ki huzur varsa bir de istediğinde demleyeceğim çayın kahven varsa okuyacak kitabın varsa düşünür ken öreceğin örgün varsa ya da severek yapacağın bir iş varsa ....
canım bunların hepsini bende çok merak ediyorum ve cevapları sabırsızlıkla bekliyorum cevaplayan herkese de Duacı olacağımHayırlı sabahlar
Ben de bu olumlamalara katılmak istiyorum
200 sayfayı okuyacak vakti ayarlamak çok zor benim için
Rica etsem en yapılması gerekenleri yazabilir misiniz
Sayfayı buradan sonra devam edeyim
Bu arada inanma noktasında tamım
Mesela hacamata inanırım
Telepatiye inanırım
Ama hiç birini detaylı bilmiyorum
Çakra ya da 3. Göz nedir hiç bilmiyorum
Çekilen esmalar var sanırım
Hangileri ne için kaçar defa çekiliyor
Yazarsanız çok sevinirim
TOPİĞİNİZLE BUGÜN TANIŞTIM ŞU SÖZÜNE ÇOK ÇOK KATILIYORUM EVREN SANKİ BENİM İÇİN EL ELE VERMİŞ BENİM İÇİN ÇABALIYOR. VE BUGÜN SİZİNLE TANIŞTIĞIM İÇİN RABBİME ŞÜKREDİYORUM BU BİR TESADÜF OLAMAZ BANA KESİNLİKLE YÖN VERİLİYOR ELİM PARMAKLARIM BEDENİM GİTMESİ GEREKEN YERİ KENDİ BULUYOR. RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNSelammm kizlarcim yeni gelenler olmus cok guzel.Ilgili,bilgili uygulayicilarindan tecrubelerini okumak cok keyifli gercekten.Hepimizin birbirimizden ogrenecegi seyler var kesinlikle.Hicbir sey tesaduf degil biliyoruz.
Her an her dakika degisim icerisindeyiz, her an yaratimlar oluyor;düsüncelerimiz bile dua.Yer gok de dua üzerine diyoruz zaten.Dun baya bir negatif hava icerisindeydim,boyle bir tembellik;hicbir sey yapmama istegi...onceden de cok defa yasadim.Arkadan birileri yine sanki itiyor beni zorluyor hadi hadi kaldir poponu diyor.Ve bu hadi hadilerin hepsini daha onceki bol pozitif,bol duali gunlerime borcluyum.Onlar olmasaydi ben su gunlerimi olmasi gerektigi gibi bos bos gecircem aynen hic hayalleri,hevesi,tutkusu olmayan sasirdigim insanlar gibi.su an zorlaniyorum ama hepsi benim iyiligim icin,seviyorum bu durumu.Cunku beni benden daha cok dusunen bir Rabbim var.Vee artik evren el ele vermis benim icin cabaliyor hissediyorum. Bugun kizimi okuluna biraktiktan sonra, tek basima yine amerika sokaklarinda gezerken defalarca şükürlerimi sundum Allahima,gecen sene bu zamanlar sadece hayallerdeydi..Iki gundur de cakra acici kokular,yaglar cikiyor karsima marketlerde :) Tester larini suruyorum,devam ediyorum onlari koklayarak yola; gecen sene yaptigim imajinasyonlarin aynilarini yasayarak hem de .Sanki her sey amacima hizmet eder,enerjimi, beni besler gibi.Gelmis gelecek her sey "an" lar da."An" in tadini cikartalim her daim isin özü
"Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma" demişler.Kızlar selam,
Enerjınız, keyfınız çok olsun Yazmadan önce oldukça düsündüm, lütfen negatıf almayın Kendı rahatsız oldugum bır seyden bahsedıcem Son dönemde Amerıka'dan bır modayla bu kıtaplar bızde de çok moda oldu "The Secret" ten bu yana en çok satılan kıtaplardan oldular Bu kıtapların çogu zaten Amerıka'dakı kıtapların, çevırısı, harmanı
Sevmedıgım, benı rahatsız eden taraf su; Hoca verır talkımı, kendı yutar salkımı
Hıç bu yazarların hayatlarına baktınız mı Ne kadar uyguluyorlar Aykut Ogut, özellıkle dıkkat ettıgım bır ısım çünkü can dostum dedıgı, kıtaplarını da bırlıkte çıkardıkları ıs arkadasının ıntıhar ettı gı gun bunu sosyal medyada duyurdu, arkadası hayatı tehlıkedeyken sosyal medyada bunu tema yapıp lay lay lom muhabbete döküp kendıne reytıng devsırmeye kalktı
Madem bu kadar can dostun, yanında olsana be adam, ne ısın var sosyal medyada
Neymıs arkadasının kendı secımıymıs,,,,, Ozaman nıye sosyal medyada "gıtme bızımle kal" dıye lay lay lom yapıyorsun,,,
Saka gıbı, can dostunun ıntıharını sosyal medya malzemesı yapan bır adam,,,,, Neymıs Evrenden torpılı varmıs,,,
Ben susayım,,,
O gün de yazdım kendısıne, "Saka mısınız, nıye arkadasınızın yanında degılsınız, burda ne yapmayaya çalısıyorsunuz" dıye, anında engelledı benı,,,, Aynı sehırdeydıler, yanı uzak bır mesafe de degıl
Ertesı gun arkadası vefat ettı,,,, ve bunu da malzeme yaptı,,,,
hoş geldin kuzum :)
Yok daha yapmadim haftaya bugun son ama gelmezse kendiliginden bebegim mudahale edilecek artik.
Allah razi olsun canim,aminnnn insallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Rabbim bir nefeste kurtarsin
Hayirli dogumlar olsun, saglikli yavrunu kucagina almani dilerim:)Allah razi olsun canim,aminnnn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?