- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.421
eceee tahmını dogum tarıhı neydı tatlımm
günaydın kobracım kız nazı senın ıcın degıl gelınım için dedım bennn alla allaaa
ben yapmadım canım soğan kürü ama faydalı olduğunu okumuştum ....
peri benim midem çok yanıyor sanada oluyormu?
selam kızlar.oh yaaa bugün şen burası teşk. belenycım iyim senin smeer de iyi çıkr inş. geçen ay banada yapıldı çok şükür temiz çıktı ufak bi enfeksiyon gözüküyo dedi dr um bi fitil bi de antibiyotik işi temizledi sona çalışmalara başladık ilaçları regl dönemimde kullandım sona işe başladım yani bize engel olamadı kaydirigubbakcemile3
yasemincim benimde öyle ya biri üç kilo verdi gittti saolsun diğeri iki kilo veletler...bu arada paylaşım harika benim çocukluğum bile öyleydi çokta uzak değil hani.........
hamişlere bi dua geldi içimden:rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alıp,uzun yıllar huzur ve mutlulukla,insanlığa ve ailelerine faydalı bi ömür sürdürsün inş.allah iyi insan iyi kul etsin meleklerimizi inş.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:
niye ağrın var gülüm hamilelikten mi kynaklanıyor geçmiş olsun canım dikkat et kendinebelenayım glüm biraz ağrılarım var onun dısında iyiyim canımcım...
allah neşeni daim etsın tatlım.
evet fantastıkam bugün bebişini görecek hayırlıyla kalp atıslarını duyacak...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinselam kızlar.oh yaaa bugün şen burası teşk. belenycım iyim senin smeer de iyi çıkr inş. geçen ay banada yapıldı çok şükür temiz çıktı ufak bi enfeksiyon gözüküyo dedi dr um bi fitil bi de antibiyotik işi temizledi sona çalışmalara başladık ilaçları regl dönemimde kullandım sona işe başladım yani bize engel olamadı kaydirigubbakcemile3
yasemincim benimde öyle ya biri üç kilo verdi gittti saolsun diğeri iki kilo veletler...bu arada paylaşım harika benim çocukluğum bile öyleydi çokta uzak değil hani.........
hamişlere bi dua geldi içimden:rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alıp,uzun yıllar huzur ve mutlulukla,insanlığa ve ailelerine faydalı bi ömür sürdürsün inş.allah iyi insan iyi kul etsin meleklerimizi inş.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:
canım smearın korkulacak bişeyi yok 1 dakikalık bir işlem acında yanmıyor sdece vajinadan sürüntü alıyorlar yani korkulacak bişey değil ama hayat kurtaran bir işlem kanser yara iltihap ne varsa bu testte çıkıyor erken teşhisle hayat kurtarıyor canım aslında sağlıklı kadınların bile yılda bir kez yaptırması gerekir bu testihoş geldin belenaycım biz iyiyiz canım burda yağmurlu hava var kasvetli biraz ama yine güzel sayılır.sanada şimdeden geçmiş olsun canım bu smear nasıl yapılıyor pek anlamamda canın falan acımadı dimi?inşallah tertemiz sonuçlar gelicek ve sende rahatlıcaksın sonra tam gaz yola devam :)))
selam kızlar.oh yaaa bugün şen burası teşk. belenycım iyim senin smeer de iyi çıkr inş. geçen ay banada yapıldı çok şükür temiz çıktı ufak bi enfeksiyon gözüküyo dedi dr um bi fitil bi de antibiyotik işi temizledi sona çalışmalara başladık ilaçları regl dönemimde kullandım sona işe başladım yani bize engel olamadı kaydirigubbakcemile3
yumosuma bu aksam bakacaj dr kızlar