Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

merhaba kızlar nasılsınız şimdi dpktprdan geldim smear yapıldı sonucu bir hafta sonra alıcaz
yasemin paylaşım çok güzeldi sağol birden çocukluğuma döndüm ve bende çok özledim o günleri
kobracı soğan suyu iltihabı söküyor ne varsa temizliyor dene derim bir orta boy soğanı 4yada 6 ya bölüyorsun 2,5 bardak suyu kaynatıyorsun kaynayan suya soğanı atıyorsun 5 dakika daha kaynatıyorsun ılıyınca içiyorsun öğlen aç karnına akşam aç karnına birde adetin 10gün başlayıp 10 gün devam ediyorsun ohhhh şifa niyetine
ececik sen nasılsın bakalım
birperiiiiiiiii önce senin adını yazdım sonra demirin adını yazim da beni unutmuş demeyesin:)))))))))nasılsın demirin annesi seni çok seviyoruz
esterya bugün gelmemiş akşam çok çalıştı galiba gelemedi::))))))
yasemen canım sen nasılsın
lightlife kız mutluluk hormonların ne alemde dün benimde hormonları uçurdun sağol:))))
kızlar yasmin ne yaptı caba dış gebelik falan demişti doktor merak ettim
fantastikam yok tabi bugün onun heyecan kat sayısı artmıştır kalp atışlarını duymaya gidecek güzelim benim inşallah mutlu haberle gelir
diğer kaçak kızlarada selam

belenayım glüm biraz ağrılarım var onun dısında iyiyim canımcım...

allah neşeni daim etsın tatlım.

evet fantastıkam bugün bebişini görecek hayırlıyla kalp atıslarını duyacak...

selam kızlar.oh yaaa bugün şen burası teşk. belenycım iyim senin smeer de iyi çıkr inş. geçen ay banada yapıldı çok şükür temiz çıktı ufak bi enfeksiyon gözüküyo dedi dr um bi fitil bi de antibiyotik işi temizledi sona çalışmalara başladık ilaçları regl dönemimde kullandım sona işe başladım yani bize engel olamadı kaydirigubbakcemile3
yasemincim benimde öyle ya biri üç kilo verdi gittti saolsun diğeri iki kilo veletler...bu arada paylaşım harika benim çocukluğum bile öyleydi çokta uzak değil hani.........
hamişlere bi dua geldi içimden:rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza alıp,uzun yıllar huzur ve mutlulukla,insanlığa ve ailelerine faydalı bi ömür sürdürsün inş.allah iyi insan iyi kul etsin meleklerimizi inş.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

hoş geldin belenaycım biz iyiyiz canım burda yağmurlu hava var kasvetli biraz ama yine güzel sayılır.sanada şimdeden geçmiş olsun canım bu smear nasıl yapılıyor pek anlamamda canın falan acımadı dimi?inşallah tertemiz sonuçlar gelicek ve sende rahatlıcaksın sonra tam gaz yola devam :)))

aleykümselam canım duan süper aminnnnnnnnnnnn diyorum.

belenayım glüm biraz ağrılarım var onun dısında iyiyim canımcım...

allah neşeni daim etsın tatlım.

evet fantastıkam bugün bebişini görecek hayırlıyla kalp atıslarını duyacak...
niye ağrın var gülüm hamilelikten mi kynaklanıyor geçmiş olsun canım dikkat et kendine

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım smearın korkulacak bişeyi yok 1 dakikalık bir işlem acında yanmıyor sdece vajinadan sürüntü alıyorlar yani korkulacak bişey değil ama hayat kurtaran bir işlem kanser yara iltihap ne varsa bu testte çıkıyor erken teşhisle hayat kurtarıyor canım aslında sağlıklı kadınların bile yılda bir kez yaptırması gerekir bu testi

sagol canım allah razı olsun aminnnnn inşallah

pericim bu ikili testi yaptırmaya gittiğinde aç yada tokmu gittin? ekstra bişi yapmam gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…