Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercektenmiiiiiiiiiiiiiiiiii cok sewindimmm insallah yaa .. hemen doktora gitt ve guzel haberi buraya yaz simdi dusukten sonra kacinci ayda olmus oldum bakim
ben eyllul 15inde 8 haftalik bebemi dusurdum kismet olmadi ama ben yilmadim hic korunmadim her ay duzenli denedim yumurtlama gunleri falan hersey ya, ama suan duseli 4 ay oldu ve ben her ay agliyorum cok agliyorum hemde her yerde yaziyorki anne hazir hissedince kendini korunmaya gerek yok ben her gecen ay olmadikca daha cok üzülüyorum vee yipraniyorum kafaya takmamak gerekirmis size soruyorum nasil unutayim?? hergun hap aliyorum folsure diye bi ilac progestan gibi bisey. onu er icisimde aptalmiyim biliyorumki bebek icin saglikli olsun diye.. simdiden ecmek gerekiyomus dedi doktor. o yuzden yumurtlamasi adet gunu derken gittikce daha kötu oldum acayip agliyorum cok üzülüyorum. Allahim insallah verirsin bidaha yalvariyorum allahim lutfen tekrar verrr bide öyle bi imtihandayimki arkadaslarim komsularim benden sonra ewlenen kardesim bile ilk ayinda hemen hamile hemsi karinlari büyüdü ben hala yerimde sayiyom insan ister istemez uzuluyor bunlari yazarken bile agliyorum nolcak bu halim bilmiyorum (
gittim bugun doktora bugun yumurtlaman dedi ... ama nedense ben ne ümitliyim ne de umitsiz artik hic güvenemiyorumm
Canm bence kendini gerçkten bu düşüncelerden kurtar.. Ümidini hiç kaybetmiceksin basından çok daha kötüleri geçenleri düşün. Her zaman şükredecek bişey bulunur unutma. Senin ümütsiz olman için bi durumun yok kalmışsın hamile bikere.. Zaman, sabır.. Tekrar olcak inşallah. Olumlu iyi düşün
cnm sen gittinmi gördunmu bebegini kac haftalikmis
bende 5ay önce 5 haftalık bebegimi kaybettim.dr kimyasal gebelik oldugunu soyledı daha rahme yerlesmeden dusmus.ılk gebelıgımdi ve hayatta en cok ıstedıgım seydı bır bebek sahıbı olmak.okadar cok agladımkı artık hayattan zevk alamaz hale geldım 5aydır korunmuyorum ve her ay regl oldugumda daha cok aglıyorum.bebeklere hamılelere bakamıyorum.etrafımdakı herkez hamıle yada yenı dogum yaptı ustelık.bırde ben ebeyım ama kendıme care bulamıyorum.ne olur kımyasal gebelık yasayıp dusuk yapıp tekrar hamıle kalan varsa bana umut olsun kızlar hepınızı opuyorum
bende 5ay önce 5 haftalık bebegimi kaybettim.dr kimyasal gebelik oldugunu soyledı daha rahme yerlesmeden dusmus.ılk gebelıgımdi ve hayatta en cok ıstedıgım seydı bır bebek sahıbı olmak.okadar cok agladımkı artık hayattan zevk alamaz hale geldım 5aydır korunmuyorum ve her ay regl oldugumda daha cok aglıyorum.bebeklere hamılelere bakamıyorum.etrafımdakı herkez hamıle yada yenı dogum yaptı ustelık.bırde ben ebeyım ama kendıme care bulamıyorum.ne olur kımyasal gebelık yasayıp dusuk yapıp tekrar hamıle kalan varsa bana umut olsun kızlar hepınızı opuyorum