- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.401
hayırdır canım ya sen kaç kilosun ki?
canım çok kilom yok aslında ama her hamilelik bana 2 kilo bıraktı ve şuan 63 kiloyum...((167 boyum....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır canım ya sen kaç kilosun ki?
sende dıyete baslamıssın yasemıncım..çok zorlamadan ama kendını olurmu...vücut bırden dengesı şaşmasın guzelım.
canım çok kilom yok aslında ama her hamilelik bana 2 kilo bıraktı ve şuan 63 kiloyum...((167 boyum....
canım çokta fazla sayılmaz kilon .dikkatli ol çok yormadan ve çok hızlı kilo vermemeya çalış.diyetin hayırlı olsun :))
sağol ececiğim zaten amacım 1 ayda vermek 4-5 kilo :)) sen nasılsın meleğimiz nasıl...
kobracı harika yapmıştı soğan kürünü birde belenayda biliyor sanırım.
Günaydın kızlar...
yasemincim çocukluğuma götürdün benii,çok hoş
Perim naz yapmıyorum canım,dün evde yoktum,bugün buralardayım..
Kızlar benim yumurtam çatlamamıştı hani kistleşmiştiya,ben soğan kürü yapıyorum,daha önceden soğan kürü yapan var mı?
Günaydın kızlar...
yasemincim çocukluğuma götürdün benii,çok hoş
Perim naz yapmıyorum canım,dün evde yoktum,bugün buralardayım..
Kızlar benim yumurtam çatlamamıştı hani kistleşmiştiya,ben soğan kürü yapıyorum,daha önceden soğan kürü yapan var mı?
peri nerdesin ben yine takvim istiyorum daha öncekileri kabul etmedi sistem.
canım çok iyi sayılırız dün biraz zorladı ,midemde yangın vardı sanki :)) sabırsızlanıyorum ayın 21 de doktora gidicez çok özledim biliyomusun şu doktorlar niye ayda 1 kere çağrıyolar ki :)))
seninde az kaldı sayılır dimi aralık başı gibi gidiceksin? inşallah herşey çok güzel olucak senin için..
Teşekkürler canım
Nasıl gidiyor hamilelik,göbişde çıkmış,Allah tamamına erdirsin hepinizin hamileliğini