- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pericim bu ikili testi yaptırmaya gittiğinde aç yada tokmu gittin? ekstra bişi yapmam gerekiyor mu?
hayır canım kontrole gıttıgım kan aldılar okadar.3 gun sonrada sonuclar cıkıyor.
noldu canım niye bu kadr sinirlisin[color="ındigo"]ben istemiyom cocuk falan... Bebe yapmaya karar veridgimden beri seksen mesele cıktı kafama banane yaa yok yumurta takibi yok kanda homozigot yok protein s dusuklugu ne bu abi ya doguda millet 20 tane doguruyor orda yokmu zigot migot[/color]
ahhhh ahhhhh canım arkadaşım aynı derten muzdaripiz nedir bu adamların nzı bilmem sanki atla deve yapacklarkaydirigubbakcemile3işin zorunu biz yapıyoruz onlara zevkini çıkarmak kalıyor ama ona bile nazlanıyorlar bebeği sevmeye istemeye gldi varlar iş icraate geldimi yok amaaaaan boşver canım bende çok taktım zamanında bunları şimdi bak ayda bir yapıyoruz sesim çıkmıyor halbuki eskiden olsa yıkardım ortalığı bebek yapcaz bir kere olurmu diye ama artık bende istemiyorum canı isterse kendi bilir ben anne olacaksam oda baba olacak takma arkadaşım bak çok taktığın içinde olmuyor inan bak akışına bırak herşeyiŞenizdun aksam calısmamız lazımdı her ortamı haızrladım kocam trip yaptı, herseyle ben ugrasıyorum.. yok tahliller yok usg ler yok ilaclar yok bilmemneler adam bi zahmet calıscacak yok abi trip yapiyor ... bende ugrasmoycam artık banane
dun aksam calısmamız lazımdı her ortamı haızrladım kocam trip yaptı, herseyle ben ugrasıyorum.. yok tahliller yok usg ler yok ilaclar yok bilmemneler adam bi zahmet calıscacak yok abi trip yapiyor ... bende ugrasmoycam artık banane
dun aksam calısmamız lazımdı her ortamı haızrladım kocam trip yaptı, herseyle ben ugrasıyorum.. yok tahliller yok usg ler yok ilaclar yok bilmemneler adam bi zahmet calıscacak yok abi trip yapiyor ... bende ugrasmoycam artık banane
ahhhh ahhhhh canım arkadaşım aynı derten muzdaripiz nedir bu adamların nzı bilmem sanki atla deve yapacklarkaydirigubbakcemile3işin zorunu biz yapıyoruz onlara zevkini çıkarmak kalıyor ama ona bile nazlanıyorlar bebeği sevmeye istemeye gldi varlar iş icraate geldimi yok amaaaaan boşver canım bende çok taktım zamanında bunları şimdi bak ayda bir yapıyoruz sesim çıkmıyor halbuki eskiden olsa yıkardım ortalığı bebek yapcaz bir kere olurmu diye ama artık bende istemiyorum canı isterse kendi bilir ben anne olacaksam oda baba olacak takma arkadaşım bak çok taktığın içinde olmuyor inan bak akışına bırak herşeyiŞeniz
o 3 günde geçmek bilmez dimi
en son bes altı gun once calıstık sanırım hayır bide dun sabah ben calısmak istedim o aksam icin soz verdi.. hani sadece calsıma meselesi de degil 5 gun oldu yaaa