Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sakın doktora gitmiyorum deme hdi bakim tıış tıpış git doktora sen üstüne düşeni yap gerçekten adamlar bu konuda çok sıkılıyorlar bak bu yaptıklarını çalışma için değil normal zamanda yapsaydın üstüne atlardı ama çalışma deyince admlar bi farklı şekile giriyorlar belirli bir kalıba girmek onları sıkıyor sıkma canını olacak kızım azim ettin sen enişte allem etsede kullem etsede bu bebek olacaaaak başka yolu yokÇok üzgünüm çoookAllah öle bi denk getirecekki göreceksin se bile inanamıyacaksın üzme kendini ve herşeyi akışına bırak canım arkadaşımŞeniz

bak bu günleri hatırladıkça güleceğiz ileride topik kapanmazda kalırsa okur okur güleriz hata bebeklerimizin doğum günlerinden askerliğinden evliliklerinden bahsederiz ayyy çok uzak gibi geliyor ama görünen dağın arkası yakın olur derler

ya hergün işe gelince kontrol ediyorum acaba açılırmı diye ama yok, akşamlarıda geç gidiyoruz bugünlerde eve hemen kendimi atıyorum yatağa :) ama bugün geçte gelsem eve mutlaka uğrayacağım çünkü çooook özledim.. çok slm söyle benden herkese..

ya varya belenaycım sanki zaman durdu geçmiyor, ay bi an evvel akşam olsun istiyorum.. allahım hayali hüsrana uğratmasın beni, amiiinnn( fantastika)

fantastikaya dua edelim akşama bize güzel haberler getirsin inşallah

yok anam ben bu adam yuzunden stres olamam bir daha asla ne giyinirim ne suslenirim buna , hayatım iç çamasırı magazalarında geçiyo.. yok abi hepsini çöpe atıcam , milletin kocası karısının peşindne kosar ben bıktım bunun pesind ekosmaktan.. benim bir evladım var ohhhn kafam rahat kendi dusunsun

Çok hoşsunuz şekerler,dr.umun bana söylediğini aktarıyım size...
Çocuk fikrini unut,sen istiyince olmuyor..
beyin bir hormon salgılıyormuş,kafamıza takınca o hormon salgılanmıyor ve yumurta çatlamıyor:))))
Gerçi yumurta çatlayana kadar biz çatlıycaz ama :)))))

Fantastikacım,güzel haberlerini bekliyoruz,seni çooook özledik,akşam mutlaka yaz,kendine iyibak şekercimmmmmm

rica ederim canım aynı duyguyu seninde tatmanı istedim kaydirigubbakcemile3 mutluluk hormonlarım normal seviyede..
esteryacım bebiş için yapmak istediğini sık sık dile getirme bence.. eşin kendini baskı altında hissetmesin..

bunu bende duymuştum..
ve akşam hamile müjdeleri topiclerini gezerken biri hikayesini yazmış.. doktorlar ne eşimde ne de bende problem görmedi. 2 kere aşılama sonucu negatif çıktı.. tam tüpbebek düşünmeye başladık ramazan geçsin sonra yaptırırız dedim diyo. ramazandan sonrada korktum gitmedim ocakta gideriz dedim diyo.. tam boşladım ocak ayını bekliyordum adetim gecikti.. gidip bi test yapayımda olmazsa doktora giderim adet söktürücü verir diye düşünüyodumki test sonucu anında pozitif çıktı diyo.. hemen doktora gitmişler kese görünmüş kimseye söylememişler sonrada kalp atışını duymuşlar :)) herkeze müjdeyi vermişler..
oyüzden kızlar stres yapmayın.

allahım harikamın yar ve yardımcısı olsun o minicik meleğine ya hay sıfatına sığınarak hayat istiyoruz...minicik kalbinin attığı haberini alalım :))amiiiiiiin

esterya bende kızların dediğine katılıyorum eşin kendini baskı altında hissetmiştir ondan öyle davranmıştır.üzme kendini doktorada git bence ihmal etme.

allahım harikamın yar ve yardımcısı olsun o minicik meleğine ya hay sıfatına sığınarak hayat istiyoruz...minicik kalbinin attığı haberini alalım :))amiiiiiiin

amiiiiiiiiiin.kızlar benim reglime on gün kaldı şimdi ben ne zaman test yapabilirim en erken ya ağlıycam kendime kızıyorum sabır sabır diye ama olmuyor mafoldumben

amiiiiiiiiiin.kızlar benim reglime on gün kaldı şimdi ben ne zaman test yapabilirim en erken ya ağlıycam kendime kızıyorum sabır sabır diye ama olmuyor mafoldumben

seni anlıyorum beklemek çok zor ama bence reglinin en az 1 yada 2 gün geçmesini bekle çünkü öteki türlü varsada bazen çıkmıyor boşuna kendini strese sokmuş olursun.benim fikrimce.

haydaa niye ağlıysoun canım yaa en erken gününde yap canım

regl gününü diyosun galiba ama işte o zamana kadar bekleyemiyorum ki en geç beş gün kala yaparım ben kendimi biliyorum testlere verdiğim paralarla varya ooooohooooo neler alırdım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…