- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.461
sakın doktora gitmiyorum deme hdi bakim tıış tıpış git doktora sen üstüne düşeni yap gerçekten adamlar bu konuda çok sıkılıyorlar bak bu yaptıklarını çalışma için değil normal zamanda yapsaydın üstüne atlardı ama çalışma deyince admlar bi farklı şekile giriyorlar belirli bir kalıba girmek onları sıkıyor sıkma canını olacak kızım azim ettin sen enişte allem etsede kullem etsede bu bebek olacaaaak başka yolu yokÇok üzgünüm çoookAllah öle bi denk getirecekki göreceksin se bile inanamıyacaksın üzme kendini ve herşeyi akışına bırak canım arkadaşımŞenizhayırbide diyorki sabah konustugumuzda " aksama beni guzel karsıla" , aksam varya belenay ne diyim sana burayada yazılmaz bir giyindim bir hazırlandım yani sank yabancı muzik kliplerindeki gibi.. anla iste.. ama abi yok.. baska biri gorse beni oyle.. bilemiyorum artık.. cok kafam atti .. bugunde dedim gimiyorum doktora moktora..
merhaba kızlar nasılsınız şimdi dpktprdan geldim smear yapıldı sonucu bir hafta sonra alıcaz
yasemin paylaşım çok güzeldi sağol birden çocukluğuma döndüm ve bende çok özledim o günleri
kobracı soğan suyu iltihabı söküyor ne varsa temizliyor dene derim bir orta boy soğanı 4yada 6 ya bölüyorsun 2,5 bardak suyu kaynatıyorsun kaynayan suya soğanı atıyorsun 5 dakika daha kaynatıyorsun ılıyınca içiyorsun öğlen aç karnına akşam aç karnına birde adetin 10gün başlayıp 10 gün devam ediyorsun ohhhh şifa niyetine
ececik sen nasılsın bakalım
birperiiiiiiiii önce senin adını yazdım sonra demirin adını yazim da beni unutmuş demeyesin:)))))))))nasılsın demirin annesi seni çok seviyoruz
esterya bugün gelmemiş akşam çok çalıştı galiba gelemedi::))))))
yasemen canım sen nasılsın
lightlife kız mutluluk hormonların ne alemde dün benimde hormonları uçurdun sağol:))))
kızlar yasmin ne yaptı caba dış gebelik falan demişti doktor merak ettim
fantastikam yok tabi bugün onun heyecan kat sayısı artmıştır kalp atışlarını duymaya gidecek güzelim benim inşallah mutlu haberle gelir
diğer kaçak kızlarada selam
Çok hoşsunuz şekerler,dr.umun bana söylediğini aktarıyım size...
Çocuk fikrini unut,sen istiyince olmuyor..
beyin bir hormon salgılıyormuş,kafamıza takınca o hormon salgılanmıyor ve yumurta çatlamıyor:))))
Gerçi yumurta çatlayana kadar biz çatlıycaz ama :)))))
allahım harikamın yar ve yardımcısı olsun o minicik meleğine ya hay sıfatına sığınarak hayat istiyoruz...minicik kalbinin attığı haberini alalım :))amiiiiiiin
allahım harikamın yar ve yardımcısı olsun o minicik meleğine ya hay sıfatına sığınarak hayat istiyoruz...minicik kalbinin attığı haberini alalım :))amiiiiiiin
amiiiiiiiiiin.kızlar benim reglime on gün kaldı şimdi ben ne zaman test yapabilirim en erken ya ağlıycam kendime kızıyorum sabır sabır diye ama olmuyor mafoldumben
amiiiiiiiiiin.kızlar benim reglime on gün kaldı şimdi ben ne zaman test yapabilirim en erken ya ağlıycam kendime kızıyorum sabır sabır diye ama olmuyor mafoldumben
haydaa niye ağlıysoun canım yaa en erken gününde yap canım
regl gününü diyosun galiba ama işte o zamana kadar bekleyemiyorum ki en geç beş gün kala yaparım ben kendimi biliyorum testlere verdiğim paralarla varya ooooohooooo neler alırdım kendime