Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım tekrar denedim şu uyarıyı veriyor.
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

ben istemiyom cocuk falan... bebe yapmaya karar veridgimden beri seksen mesele cıktı kafama banane yaa yok yumurta takibi yok kanda homozigot yok protein s dusuklugu ne bu abi ya doguda millet 20 tane doguruyor orda yokmu zigot migot

canım bunuda denedim aynı uyarıyı veriyor. bende anlamadım neden olmadığını.ellerine sağlık uğraşın için
yaptığım adımlar şöyle.kullanıcı panelinden giriyorum,profil düzenleme diyor alt kısımda çizelge var orda kilo falan filan yazıyor ordaki boşluğa kopyalıp yapıştırıyorum.

noldu canım niye bu kadr sinirlisin

dun aksam calısmamız lazımdı her ortamı haızrladım kocam trip yaptı, herseyle ben ugrasıyorum.. yok tahliller yok usg ler yok ilaclar yok bilmemneler adam bi zahmet calıscacak yok abi trip yapiyor ... bende ugrasmoycam artık banane

ahhhh ahhhhh canım arkadaşım aynı derten muzdaripiz nedir bu adamların nzı bilmem sanki atla deve yapacklarkaydirigubbakcemile3işin zorunu biz yapıyoruz onlara zevkini çıkarmak kalıyor ama ona bile nazlanıyorlar bebeği sevmeye istemeye gldi varlar iş icraate geldimi yok amaaaaan boşver canım bende çok taktım zamanında bunları şimdi bak ayda bir yapıyoruz sesim çıkmıyor halbuki eskiden olsa yıkardım ortalığı bebek yapcaz bir kere olurmu diye ama artık bende istemiyorum canı isterse kendi bilir ben anne olacaksam oda baba olacak takma arkadaşım bak çok taktığın içinde olmuyor inan bak akışına bırak herşeyiŞeniz

aaa çok ilginç ya sanki sadece sen anne olacaksın bu işin sonunda o baba olmayacakmıymış ...çok kızdım şimdi eniştemeklava:

canım yaa sıkma canını,belki eşininde başka bişiye felan canı sıkılmıştır.en son ne zaman çalıştınız hem daha vaktiniz var bugün çalışırsınız,spermleriniz daha kaliteli olmuş olur hem :teselli:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayırbide diyorki sabah konustugumuzda " aksama beni guzel karsıla" , aksam varya belenay ne diyim sana burayada yazılmaz bir giyindim bir hazırlandım yani sank yabancı muzik kliplerindeki gibi.. anla iste.. ama abi yok.. baska biri gorse beni oyle.. bilemiyorum artık.. cok kafam atti .. bugunde dedim gimiyorum doktora moktora..

en son bes altı gun once calıstık sanırım hayır bide dun sabah ben calısmak istedim o aksam icin soz verdi.. hani sadece calsıma meselesi de degil 5 gun oldu yaaa

esteryaaa kuşummm takma kafana gülümmm yaa..doktorunada git ayrıca yok öle morak bozuklugu falan..belkı enıstenın canı bıseye sıkılmıstır olamaz mı yanii..bide hadı cocuk yapalım dıye girince olaya inan bana bellı etmeselerde etkılenıyolar ya olmazsa yıne stresı basıyo adamlara valla bak böleymıs bu bıyerde okumustum ..belkı öle bısey geldı aklına...

en son bes altı gun once calıstık sanırım hayır bide dun sabah ben calısmak istedim o aksam icin soz verdi.. hani sadece calsıma meselesi de degil 5 gun oldu yaaa

sen yıne ne yap bılıyomusun yatma vaktı gelınce ondan önce git odaya hazırlan gir yatagın ıcıne yorganıda cek uzerıne eğer istekliyse zaten harekete gecer...hadı deme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…