Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenaycım sanırım dusuklerimin nedeni protein s degerimin dusuk olması
hımmm doktorla görüştünmü canım en azından sorunun ne olduğunu öğrendin buda bir aşama senin için bundan sonra ne olacak herhalde onu yükseltmeye çalışır doktor dimi ay canım ya hayırlısı inşallah

estreya peki sen bu tahlili niçin yaptırdın yani düşük sonrası takip fln mı yani nedir

merak ettim nasıl artıcak peki bu değerler ?

hee buarada sizi harıkaya şikayet ettımm heee kımse ugramaz oldu topıge dıyeee oda sizeee kısdıııııııııııı

--------------------------------------------------------------------------------

:Saruboceq:BEKLEME LıSTEMıZ:Saruboceq:

-yasemin66................korunma süresi bitti bayram
-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
-izmirhayal.................korunma süresi bitti bayram
-sudenazxxx..............korunma süresi bitti bayram
-esterya.....................korunma süresi bitti bayram
-lighlife......................1yıl korunmayı düşünüyor
-busem68.................korunma süresi bitti bayram
-belenay...................korunma süresi bitti bayram
-sibela......................korunma süresi bitti bayram
-the-best-55..............korunma süresi bitti bayram
-kobra......................korunma süresi bitti bayram
-volına......................korunma süresi bitti bayram
-skorpion74..............22 kasım
-ay_she....................korunma süresi bitti bayram
-yasemen..................korunma süresi bitti bayram

:CüvCüv:HAMıLELERıMıZ :CüvCüv:

1-sabına.................. ..............kız
2-birperi..................................erkek
3-eceyas.................
4-özgekrd................
5-kanarya................
6-Fantastika.............
7-yasmin..................

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

listemizi bir hatırlayalım dedim ismini yazmadığım varsa söylesin:hulya:

Son düzenleme:
listemiz çok güzel korunma süresi biten arkadaşları en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle.birde listede olupta çok az topiğe uğrayanlar

güle güle pericim iyi uykular tatlı rüyalar oğluşumuza selam söyle teyzeleri onu çok seviyor unutmasın emi

hepinize teşekkürler destekleriniz için.
umarım hepimiz birgün 1. listeden 2. listeye kayarız.
biperi demek ki olun olucak. gözün aydın. böyle tekrardan hamile olanları görmek bana biraz umut veriyor. benim de oğlum olacaktı eğer problem çıkmayıp doğabilseydi.. cinsiyetini öğrendiğim zaman onun sevincini bile yaşayamadım. çünkü öğrendiğimde kaybedeceğimide biliyordum.

artık o günler geride kaldı canım o bebeğin kısmeti yokmuş sana ahirette şefaatçi olmak için görevlendirilmiş seni cennete götürmek için bekleyecek ve eminim inşallah hayırla ve sağlıkla bir meleğin daha olacak hiç üzülme:teselli:

Kizlar dun adetimin 8. gunu idi dr a gittim. sag yumurtalıgımda 13 mm yumurta gelşismis. erken yumurtlamıssın dedi dr, takip yapacak bugun tekrar gidecegim :) acaba caksır otumu bu kadar cabuk gelistirdi yumurtamı kızlar ya :) :) :)

günaydın kıslarrr

esterya bilmiyorumki güzelim ya bu otlar acayıp bence ondan olabılır ama..

GUnaydın bir peim zaten yumurta gelismesi degilde onemli olan gebelik elde edebilmek degil mi?
valla yakında gıdaklamaya başlıyacaksın hekaydirigubbakcemile3şu çakşır kadındada işe yarıyormuş demek ben erkeklere faydalı diye biliyorum eşime dedim iç diye ama cık diyor başka bişey demiyor aman içmezse içmesin ben içeyim baride takviye olsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…