- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.201
kızzzzzzzzz belenayyyyyyyy senin agzını yerim bennnnnnnnn ... ayy beni nasıl heveslendirdin bir bilsen :) :) :) kızlar ne olur bugun cuma dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim cok isterim ikiz olmasını.. Ama yuce rabbim ne uygun gorurse o olsun hicc farketmez, hayırlısı saglıklısı olsunda... sizi cok seviyorum kızlar ya...
kızzzzzzzzz belenayyyyyyyy senin agzını yerim bennnnnnnnn ... ayy beni nasıl heveslendirdin bir bilsen :) :) :) kızlar ne olur bugun cuma dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim cok isterim ikiz olmasını.. Ama yuce rabbim ne uygun gorurse o olsun hicc farketmez, hayırlısı saglıklısı olsunda... sizi cok seviyorum kızlar ya...
kızlar bugün bende kırıklık var inşallah grip falan olmam.
birperim canım ve hepiniz sizinle konusunca pozitif duygularla dopdolu oluyorum canlarım yaaaaaaa
merhaba canlar hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım doktordan geliyorum hormon tahlili yaptı doktor kan verip geldim adetim bitince smear yapılacak bu arada adet görüyormuşum tam 15 gün önce ama olsun bugün daha iyim bide geçmişi okudum fantastikam uğramış çok sevindim canım arkadaşım inşallah en kısa zamanda açılırda kavuşuruz sana
birperi canım benim çok sevindim önce sağlıklı olması önemli tabiki ayy oğlan geliyor he Allhım hayırla ve sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah
esterya bu ay tamam bu kadar azim ve çalışma bu iş bu ay tamamdır çakşırı eşine içir spermlere faydalıymış bide ikiz olma ihtimali yüksek oluyormuş bide 35 yaş üstü hamileliklerde ikiz olma şansı yüksekmiş bana sen ikiz doğuracaksın gibi geliyor ama tabi rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı hayırlı olsunda ikiz üçüz tek hiç farketmez
yasmin canım üzüldüm ya neden çıkıyorsun işten evde net yokmu bizi ihmal etme bak
ececim senin cinsiyeti ne olacak bakalım valla sanki kendi bebeğim gibi heyecanlanıyorum sizler için sağlıklı hayırlı olsunda kız oğlan farkettmez demi canım
kobraaaa süslü nerelerdesin sen bakim
kızlar iyiki varsınız doktordan geldim hemen nete koştum sizlerle buluşmak için:)))
emannn haa dıkkat et canım...bol bol c vitamınııııı takvıyesiii ...aksamda ılık süte bal karıstır enerjı topla canım..havalar zaten bi soguyo bı ısınıyo..
yasemin canım sana bişey azmamışım hatrını sormamışım aaaa ne ayıp nazlı kelebek kusura bakma emi patron gelmeden ecele acele yzayım dedim
bak aklıma gelen başıma geldi ama sende geçmişi okumamışsınsenağlama birtek beni sormamışsın :gitme:
bak aklıma gelen başıma geldi ama sende geçmişi okumamışsınklava:kaydirigubbakcemile3
hi hiiii zemuszemusevet sonradan yazmışsın görmemişim kuzum.....:hulya:
merhaba kızlar nasılsınızz
ayy kızlar ya 6 kasımda regl olmam lazım sanıyordum yanlış bakmışım 4 kasımda regl olmam gerekiyomuş
bugün 6 kasım 2 gün geçmiş ya test yapsam mı zor tutuyorum kendimi iyi de bu ay öle tam bi çalışma
olmamıştı ki ayın büyük bi kısmında korunmuştuk ya bu da ne böyle napsam napsam napsam Allah ımmmm akannehir
test yap test yap bır test yappp bır test yapsanaaaa bır test yapsanaaaaaaaaa.......
ne duruyosunn bi test yapsanaaaaaa....
:)))))
bence hemen bir test yap canım durdugun kabahat benceeeeeeeeeeeee
şimdi okudum hakkaten şaka gibieczane olmaması
evet iş yerim site içinde olduğu için taaa ellinin körüne açmışlar bütün eczaneleri
akşama kaldı napalım :) şimdi düşünüyorumda belkide üşütmüşümdür hoş karnım flnda
ağrımıyo ama ne bilimm hönk oldum birden 2 gün geçtiğini görünce ya :1closedeyes:
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. mart ayında erken doğum yaptırılarak 4 aylık bebeğim alındı. hala kendimi toparlayamadım. çok üzülüyorum. sadece 2 ay korunduk. 5 aydır deniyoruz ama bir gelişme yok. eşimi bunun üzerine teste gönderdim zorla. sayı hareketlilik normal ama morfoloji% 6 çıktı. bebeğimi kaybettiğim zaman bütün testleri yaptılar birşey çıkmadı. sanki bebekte çıkan problemde morfolojiden kaynaklanıyor gibi geliyor bana. zaten umutsuzdum şimdi daha çok bir umutsuzluğa düştüm. sanki bir daha bebeğim olmayacak gibi geliyor. yaşımda 35. eşimi şimdi aşılamaya ikna etmeye çalışıyorum. o hala normal yolla olabileceğine inandığı için yanaşmıyor aşılamaya. yumurtlama günlerinde de iş nedeni ile bir arada olamadığız zamanlar oluyor. kendimi hiç iyi hissetmiyorum hep bir ağlama modundayım. şu an bile dokunsalar ağlayacağım.
şöyle bir geçmişi okudum hepimizin birbirnin aynısı olmasada benzer hikayesi var. herkes birbirine destek olmaya çalışıyor. bu çok güzel.