- 29 Eylül 2009
- 809
- 0
- 36
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.221
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. mart ayında erken doğum yaptırılarak 4 aylık bebeğim alındı. hala kendimi toparlayamadım. çok üzülüyorum. sadece 2 ay korunduk. 5 aydır deniyoruz ama bir gelişme yok. eşimi bunun üzerine teste gönderdim zorla. sayı hareketlilik normal ama morfoloji% 6 çıktı. bebeğimi kaybettiğim zaman bütün testleri yaptılar birşey çıkmadı. sanki bebekte çıkan problemde morfolojiden kaynaklanıyor gibi geliyor bana. zaten umutsuzdum şimdi daha çok bir umutsuzluğa düştüm. sanki bir daha bebeğim olmayacak gibi geliyor. yaşımda 35. eşimi şimdi aşılamaya ikna etmeye çalışıyorum. o hala normal yolla olabileceğine inandığı için yanaşmıyor aşılamaya. yumurtlama günlerinde de iş nedeni ile bir arada olamadığız zamanlar oluyor. kendimi hiç iyi hissetmiyorum hep bir ağlama modundayım. şu an bile dokunsalar ağlayacağım.
şöyle bir geçmişi okudum hepimizin birbirnin aynısı olmasada benzer hikayesi var. herkes birbirine destek olmaya çalışıyor. bu çok güzel.
canım benim çok geçmiş olsun öncelikle,dediğin gibi buradaki herkesin aşağı yukarı böyle acı,unutulmaz hikayeleri var.amaaaaaaaaaa moral bozmak yok lmaz: bi kere olduysa bebişlerimiz yine olcak inş.periciğiminde deiği gibi moral çok önemli kendimizi kasmıyoruz.canım yumurta takibini dr amı yaptırıyorsunuz ki bu önemli bence bi süre dr kontrolunde deneyi, belki yine olmazsa eşin de daha kolay ikna olur hem.ama hayırlısıyla yumoşları takib ederseniz olacağına inanıyorum canım opuyorumnanaktan