Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

anacım yumurta olcekkı gebelık de gelıcekkk...ama iyi gidiyosun masallah....hamılesın guzelım sen bu ay sonu yaa..

günaydın pericim heh esteryayıda alın aranıza ben burda bööööle garip garip kalayım dimi hıh benim daha çalışmam bile yok daha siftah bile etmedik ocak ayına kadarda bişey yapacağımız yok tedavi süreci başlıcak benim ama olsun dedim ya benim bebem assolist en son gelecek diye:)))ama kardeşleride dua etsin ona hayırla ve sağlıkla gelsin diye
esterya hdi hadi ikize doğru yelken açtın kızım sen ama ben diyorum üçüzde olablir diye maşallah maşallah senide bu ay hamişler arasına alıcaz inşallah

belnaycım caımm hic belli olmaz belki hepimizi sollarsın :) ay bugun tekrar gidicem dr a bakalım ne diyecek

belenay taktı kafayı bana üçüz dogurtturacak, topiginizin tavugumuyum üleynnnn bennnnn

fena mı bi daha uğraşma diye dedim 4 çocuk ideal bence bana kalsa ben 6-7 tane istiyorum ama şu saatten sonr bünye buna müsait değil erken evlenseymişim anca yetişirdi oda anca 2-3 tane yapabilirdim herhalde bu tembellikle:roflol:
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:yakıştı kız esterya sana hımm ne dersinkaydirigubbakcemile3

belenayım inşallah üçüz olur benim sonrada gelir kapında yatar kalkarım kız gel buraya yardım et senin yuzundne oldu diye

akşam oğlan kardeşim kızını bize bıraktı gezmeye gittiler karı koca 4 yaşında yeğenim önce güzelce oynadık eşim ben ve yeğenim çok güzeldi ya evin içi cıvıl cıvıldı hatta yeğenim eşimden saklanmak için tişörtümün içne girdi hala aç göbeğine al beni dedi bende tişörtümün içine soktum onu yakasındanda bakıyorum ne yapıyor diye kapat kapat enişte görmesin diyor kızım çık terledin diyorum çıkmıyor ayy çok güzeldi ya ama sonra uykumuz geldi bir türlü uyumaz eşin yattı bende yanına gel kızım diyorum omuz silkiyor uyumucam diye gözümden uyku akıyor ee o ayakta diye bende yatamıyorum sonra ağlamaya başladı anne diye açtım bilgisayarda sevdiği bir çizgi filmi onu seyretti onunda bölümleri hemencecik bitiyor hala değiştir hadi bakalım hop yataktan kalk çizgi film değiştir eşime deim ohhh ne ala sen yat ben bakayım demekki bebeğimiz olsa aynen durum bu ben bir kez daha düşüneyim bebek işini dedim:)))ama dünyanın en güzel varlıkları onlar rabbim acılarını göstermesin akşam çok eğlendik uyuma faslı dışında:))))

slm kızlarrr nasılsınız bakalım.. bn evdeyim ve evden çıkmayı hiiç düşünmüyorum bugün, miskinlik yapıcam.. birazdan annem kuzanim falan gelicek.. dün akşaamda biz annemlerdeydik.. ve annem benim hamile olduğumu anladı :) zaten ben önceden anlamıştım dedi rüyasında görmüş bide benim gözlerim çok parlıyomuş, demiştim ya sizede insanın gözbebekleri büyüyo diye :) eee kadın deneyimli çocuk konusunda çaktı hemen köfteyi.. ama söz verdi hiçkimseye söylemicek daha babamın abimin falan habri yok yan sadece ablam ve annem.. hele bi duyalım kalbini hayırlısıyla nasılsa öğrenicek hepsi..

esteryacımm üçüz geicek galiba hıı ayy 1 oğlan 2 kız olsun ne güzel olur birine arasıra belenay bakar birinede bennnn :))

belenaycımm dün çok hoş bi akşam geçirmişsiniz yeğeninle.. yeğenlerde çok tatli oluyor dimi, onlarında yeri bambaşka.. ama allahım hayırlısıyla kendi evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize.. ocak dediğin ne ki şurda 1 buçuk ay kaaldı.. ve belenaycım lütfennnn şu dönemde sürekl ayaklarını sıcak tut, ben geçen ay havalar daha soğumamışken biile ayaklarımın dibinde sobamı ykmaya başlamıştım, şirkettekiler dalga geçiyolaardı benimle ama ben faydasını gördüm hayatım, aklında bulunsun lütfen

ahanda taktınız üçüze kızım hadi dogurdum masraflar nolcak aranızda para toplayıp bez mama ve kıyafet alacakmısınız bakayım

ayy esteyammm benim inşallah ama salıyı rteledik çarşambaya :)) ben salıya izin almak istemedim.. akşam gideyim dedim e randevuyu değiştirince çarşambaya kaldı aslında bence dahada iyi oldu saı sabahı yerine çarşamba akşamı, neredeyse 2 gün, 6+3 olucaz o gün daha garanti olur bence dimi.. allahım hayırlısıyla bi duysam minik kalbinin sesini merak ediyorum çok nasıl bişey olduğunu :))

esteryam bu arada iyiki çalışmalara bu ay erken başamışsın bak yumurtada erken çatlamış ama sen devam tabi çalışmalara belki bu ay fazla fazla olucak yumurtan azimli arkadaşım benim valla benimde aynı senin gibi içime doğmuştu son ay farklı şeyleer hissediyodum.. daha yumurtlamadan önce bile, e sonrasında dahada hissediyo nsan.. artık kendimizin kurdu olduk :) vucudumuzdaki en ufacık değişiklikleri ile anlıyoruz hemen

ben temizlik yapiyom kızlarrr offf yoruldum

fantastikam hayırlısı olsun saglıklısı olsunda ne zaman olursa olsun Allah bir daha bize o acıları aysatmasın

X