- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.281
aha utanmasa yardım kampanyası başlatacak :mymeka:yav sen ne karışıyon biz üçüz istiyorsak üçüz o kadarahanda taktınız üçüze kızım hadi dogurdum masraflar nolcak aranızda para toplayıp bez mama ve kıyafet alacakmısınız bakayım
canımsın fantastikam rabbim kalbine göre versin ben artık takmıyorum ne olursa olsun eşimde çok duyarsız olursa olur modunda eee neye çaba sarfedeceğim rabbim hayırlısını nasip etsin ama nasihatlarını kulak arkası yapmam uygulayacağım tatlım bakarsın sürpriz yapar sende çarşambaya aldırmışsın randevuyu hayırlısı olsun tabi garanti olsun canım pıt pıt pıt ayyy şimdiden heyecan bastı duyacaksın inşallah ve gelip burda bizimle bu sevinci paylaşacaksın inşallah:Saruboceq:esteryacımm üçüz geicek galiba hıı ayy 1 oğlan 2 kız olsun ne güzel olur birine arasıra belenay bakar birinede bennnn :))
belenaycımm dün çok hoş bi akşam geçirmişsiniz yeğeninle.. yeğenlerde çok tatli oluyor dimi, onlarında yeri bambaşka.. ama allahım hayırlısıyla kendi evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize.. ocak dediğin ne ki şurda 1 buçuk ay kaaldı.. ve belenaycım lütfennnn şu dönemde sürekl ayaklarını sıcak tut, ben geçen ay havalar daha soğumamışken biile ayaklarımın dibinde sobamı ykmaya başlamıştım, şirkettekiler dalga geçiyolaardı benimle ama ben faydasını gördüm hayatım, aklında bulunsun lütfen
ayy esteyammm benim inşallah ama salıyı rteledik çarşambaya :)) ben salıya izin almak istemedim.. akşam gideyim dedim e randevuyu değiştirince çarşambaya kaldı aslında bence dahada iyi oldu saı sabahı yerine çarşamba akşamı, neredeyse 2 gün, 6+3 olucaz o gün daha garanti olur bence dimi.. allahım hayırlısıyla bi duysam minik kalbinin sesini merak ediyorum çok nasıl bişey olduğunu :))
Kizlar dun adetimin 8. gunu idi dr a gittim. sag yumurtalıgımda 13 mm yumurta gelşismis. erken yumurtlamıssın dedi dr, takip yapacak bugun tekrar gidecegim :) acaba caksır otumu bu kadar cabuk gelistirdi yumurtamı kızlar ya :) :) :)
günaydın canlar nasılsınız bakalım güzel ve bol hamişli bir hafta olsun inşallah
esteryam oh maşallah büyüyor yumurtalar hadi hayırlısı
yasemin nazlı kelebek nasılsın
eceyas
fantastika
birperi güzel hamişler sizede günaydın
yasemen,yasmin sizede günaydın
ay_she hayırlısı olsun canım ya önümüzdeki ay kısmetse insan hastalanmazsada çalıcak gibi oluyor her regl yeni umut demektir
ay_she hayırlısı olsun canım...bu ay bol bol çalışırsın ...:))
kızlar ne kadar sessiz topik kimsecikler yok yahuu...