Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canım benim çok geçmiş olsun öncelikle,dediğin gibi buradaki herkesin aşağı yukarı böyle acı,unutulmaz hikayeleri var.amaaaaaaaaaa moral bozmak yok lmaz: bi kere olduysa bebişlerimiz yine olcak inş.periciğiminde deiği gibi moral çok önemli kendimizi kasmıyoruz.canım yumurta takibini dr amı yaptırıyorsunuz ki bu önemli bence bi süre dr kontrolunde deneyi, belki yine olmazsa eşin de daha kolay ikna olur hem.ama hayırlısıyla yumoşları takib ederseniz olacağına inanıyorum canım opuyorumnanaktan

bu arada selam kızlar bende oku oku gelemedim bi türlü pericim demir geliyo demek öper teyzesi bi de şimdi o uyuyan kuzuyu opuyorumnanaktan hadi hayırlısı bakalım.
belenaycım da regl olmuş hayırlısı olsun,yumurtalıkların hızlı mı çalışmaya başladı kısss kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım bi daha ki ay bebeiş haberi bekliyorum senden öyle içime doğdu bi anda amiiiin inş.:Saruboceq:

sagol canım benım herseyın hayırlısı ınsallah..

AREN hoş geldin aramıza ve çok geçmiş olsun arkadaşım...inşallah tez vakitet sağlıklı bebeklerimiz olacak hepimizin....bence morfolojisi bozuksa eşinin spermlerinin aşılama yada tüp bebek dene derim arkadaşım şansını artırır bence senin...allah yar ve yardımcın olsun....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayşeciğim inaşllah meleğin seninledir ....haydi bakalım ver mutlu haberi bizeeeee....

arencim hoş geldin herşeye rağmen umudunu yitirme insanlar neler yaşıyor

Rabbim nasip eder inşallah sanada

ayşeciğim inaşllah meleğin seninledir ....haydi bakalım ver mutlu haberi bizeeeee....

amin yasemincim hayırlısı bakalım eğer hamileysem bu sefer var ya eşimi

yürüyen gebelik testi ilan edicem kaydirigubbakcemile3

ağzın bal yesin emi ama dha bizim için erken tedavi sürecine girdik bakalım ama rabbim büyük tabiki belli olmaz rabbim hwepimizin yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq:Şeniz

aren hoşgeldin canım inşallah Allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın yaş konusuna gelince bir çoğumuz senden farklı değiliz canım hani aramızda öle ufak tefekler yok hepimiz yaş kemale erenlerdenizkaydirigubbakcemile3yaşı kafana takma yaşla alakası yokmuş yumurtalık rezervini sağlam tut yeterŞeniz

belenay yaa kobra yok ece yok fantastıka zaten yok. esterya yok yasemın-66 yok yok yok yok..

kizlar ben geldim de moralim bozuk biraz.. bazı test sonuclarımı aldım

60-123 aralıgında olması gereken protein s degerim 47 cıkmıs, arastırma yapiyorum

hayırlısı olsun belenaycım bakalım ne çıkıcak bende merak ediyorum

2 gün geçince idrada çıkar mı acaba ? çıkar sanırım CADIARZU
hayırlısı canım çıkar çıkar sen yap testi bizede haber ver kız hamişsen maşallah bu ne hız jet hızıyla hamiş kalmış olacaksın aman nazar değmesin sana tu tu tu bak eğer hamişsen haber ver bize çatlatma bizi tamammı:uhm:

hehehe valla bencede he jetanne ehehe kaydirigubbakcemile3 aman nazar değmesin

akşam test yapayım hemmen girip yazıcam

ya hiçbi belirtimde yok ya sadece midem bulanıyo onu da psikolojiktir diye

geçiştiriyorum ama bakcaz bakalım yerimseniben

estreyacım hayırdır inşallah ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…