Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar geldiiiiimmm..
Yazdıklarınızı okuyordum.
Annem yeğenlere pebek patiği falan örüyor,banada çorap ördü (başıma değil)
Annemle birlikte bana ip almaya gittik,kahve tonlarında bebek patiği örecek bana,yani benim giyeceğim boyda :))))))))))))) madem benim bebeğim daha gelmedi,gelene kadar ben giyim dedim.
Bu arada perim ben sana kızarmıyım,daha doğrusu hiçbirirnize kırılmam ve kızmam canlarım benim.PC başında değildim....

Şimdide duşa giricem,sizi gidi hamişler yine yemek derdindesiniz...:)))))))))))))
Hepinizi öpüyorum.ıyi akşamlar fıstıklarım...
Ha pericim banada takvim yapaymışın,ama şimdi (hamileliğe 1-2 ay var takvimi :))))))))))))))

kobracım hoş geldin peri ona kızdın sandı sen bişi demeden çıkınca haberin olsun.

canım sen yazmışın şimdi gördüm :)) patiklerinde hayırlı olsun güle güle giy

geldımmmmm canımmm vallaaa çok üzülmustum yazmadan cıkıncaa kıs içim bi fena oldu kırdım mı acebaa dıyee...

sanada yapayım temamm hamılelıge bıay var tıckeriii

buda çok güzelmiş ellerine sağlık.benimde çok uykum geldi karnımacıktı ondan olabilir belkide.gitmek istiyorum artık.

kimsecikler yok topikte dr bana 2 ay koruncaksın dedi. Bu iki ay nasıl geçick bilmiyorum ve ayrıyettten korunma işinide evendiğimizden beri yani 7 yıldır yapmadımızdan komiğimize geldi.

İnş. başarırız şüpheli:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…