- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.981
yaptım bakiim oldumu :)
dur kız acele etme unutma bir hamiş ağır vasıta anca yapar:roflol:
ohhh mis gibi olmuş bak sen kerataya keyif yapıyor hayırlı olsun güle güle kullan canımyerimseniben
hamiş dayanışmasıkaydirigubbakcemile3kıskandım hamiş olsım geldi:CüvCüv:pericimin suçu yok ben görmedim :))
ececmim walla cok guzel olmus birperimin ellerine saglık hamile kalırsam bende istiyorummmmmmmm
ahhh ayşecim ahhh hassas noktama değindin ama ben milleti boşverdim tıkadım kulaklarımı kendim iç
in kilo vermeye karar verdim hamile kalmadan önce 82 kiloydum 2,5 ayda 69 oldum ve hamile kaldım kürtaj olduğumda68 kiloydum sonra yavaş yavaş çıkmaya başladım stres sinir yemek yiyordum sürekli baktım tekrar 75 olmuşum farketmeden hemen başladım diyete şimdi 72 kiloyum dahada vericem Allah nasip ederde hamile kalasıya kadar az ve sık yemek iyi geliyor insana doktorum bana sakn sıkı diyetler yapma dedi ayda en fazla 1-2 kilo verecek kadar diyet yap dedi ayda 1-2 kilo muakannehirya seneler sürer öle yaparsam ama sağlıklısı buymuş birde bol bol yürü dedi yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş :lepi:
ay ben daha adetimin 6. gunumdeyim ama bi havaya girdim sormayın sanki 24 gun sonra size hamileyimmm diye bagırıcam gibime geliyor... bu ne his ise :) Hayırlısı olsun ya..
ev sahibim evi 500 den 575 cıkardı delircem nette bütün gün ev arıom giremedim hiç nasıl hamişerimiz esterya sen naptın ksm hastalandınmı hamiş misin senide merak ettim