Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

esteryacım cadde üstü evim pazar dibimde tansas eczane vs.karsımda ama cok gürültü oluyo kociş gececiyken uyuyamıyo istemiodu zaten bu evi sahibinden buldm bir iki tane bakcam onlara cok ta sogudum evden inan hiç bişi yapmak gelmio içimden

esteryacım cadde üstü evim pazar dibimde tansas eczane vs.karsımda ama cok gürültü oluyo kociş gececiyken uyuyamıyo istemiodu zaten bu evi sahibinden buldm bir iki tane bakcam onlara cok ta sogudum evden inan hiç bişi yapmak gelmio içimden

hımmm inşallah güzel bi ev bulursunuz guzelımm şöle içinize sinen...

aminn insallahh pericim marım iyidir herkez yarın rahat rahat konusuruz kızlar şimdi çıkıom sizi görim diye girdim öptüm hepinizi

kızlar bişi sorucam peri-fantastika inşallah canınız çekmez affedin.ben lahmacun yiyebilirmiyim bir sakıncası varmıdır ne dersiniz?

walla kızlar bir tarif buldum 5 gr aslan pençesi 5 gr civan perçemi 5 gr çoban çantası 500 gr suda 1-2 dakka kaynatıyon 20 dk bekletiyon gunde iki bardak iciyon.. bunun ustune bide incir kuru eklerim uff varya...

walla kızlar bir tarif buldum 5 gr aslan pençesi 5 gr civan perçemi 5 gr çoban çantası 500 gr suda 1-2 dakka kaynatıyon 20 dk bekletiyon gunde iki bardak iciyon.. bunun ustune bide incir kuru eklerim uff varya...

okuyunca aklımda neler canlandı bir bilsen gülmemk için zor tuttum kendim şu aslan pençesi :)) eğer bir etkisi varsa yatakta düşünemiyorum yani isimler çok vahşi :kedi:

kızlar bişi sorucam peri-fantastika inşallah canınız çekmez affedin.ben lahmacun yiyebilirmiyim bir sakıncası varmıdır ne dersiniz?

bişey yokkı ondaaa geçen aksam canım cektı yedım ben vallaaa yanında bı bardak ayrannn ohhhh aradada eşimin kolasından tırtıkladımmm süperrr gittii

X