- 16 Haziran 2008
- 1.834
- 24
- 40
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.001
esteryacım cadde üstü evim pazar dibimde tansas eczane vs.karsımda ama cok gürültü oluyo kociş gececiyken uyuyamıyo istemiodu zaten bu evi sahibinden buldm bir iki tane bakcam onlara cok ta sogudum evden inan hiç bişi yapmak gelmio içimden
hadi inşallah bakalım bayram hedayesi olur belkim ne dersinyerimsenibenay ben daha adetimin 6. gunumdeyim ama bi havaya girdim sormayın sanki 24 gun sonra size hamileyimmm diye bagırıcam gibime geliyor... bu ne his ise :) Hayırlısı olsun ya..
ece güzel olmuş takvimin ....güle güle kullan...
ece aceleye geldı bıraz daha güzellerini yaparız yıneee
aminn insallahh pericim marım iyidir herkez yarın rahat rahat konusuruz kızlar şimdi çıkıom sizi görim diye girdim öptüm hepinizi
kıslarrr istanbulda bi yagmur bı yagmurrr sis göz gözü görmuyooo
walla kızlar bir tarif buldum 5 gr aslan pençesi 5 gr civan perçemi 5 gr çoban çantası 500 gr suda 1-2 dakka kaynatıyon 20 dk bekletiyon gunde iki bardak iciyon.. bunun ustune bide incir kuru eklerim uff varya...
okuyunca aklımda neler canlandı bir bilsen gülmemk için zor tuttum kendim şu aslan pençesi :)) eğer bir etkisi varsa yatakta düşünemiyorum yani isimler çok vahşi :kedi:
şu anda hadımköyde de fena halde yagmur yagiyor.. nasıl trafik vardır şimdi ..
kızlar bişi sorucam peri-fantastika inşallah canınız çekmez affedin.ben lahmacun yiyebilirmiyim bir sakıncası varmıdır ne dersiniz?
bişey yokkı ondaaa geçen aksam canım cektı yedım ben vallaaa yanında bı bardak ayrannn ohhhh aradada eşimin kolasından tırtıkladımmm süperrr gittii