- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.061
kızlar kan sonucumu aldım dün pozitif çıktı ama doktor bebğin kaç haftalık olduğunu bilemedi sonuçtan kan değer 438 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam hala dış gebelik olabilir dio::::
aaaaa neden hala dış gebelıkten şüphelenıyooo
haklısın yasemincim topik yasemin doldu zaten.. :) calısacaz da bu hızla gidersek asıl calısmamız gereken gunlerde horul horul uyuyacaz :)
kızlar kan sonucumu aldım dün pozitif çıktı ama doktor bebğin kaç haftalık olduğunu bilemedi sonuçtan kan değer 438 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam hala dış gebelik olabilir dio::::
canım hayırlısı inşallah. değerler 2 günde bir bakılcak dimi moralini bozma sakın daha hiçbirşey belli değil.
ikinci kanımı wermedim canım tekrar ultrasona girmemk için başka doktora gitcem birde
ikinci kanımı wermedim canım tekrar ultrasona girmemk için başka doktora gitcem birde
canım benim bildiğim ultrasonda kan değerin 1000 in üzrerine çıkınca görünüyor ama yinede sen bilirsin.şimdi tekrar kan versen iyi olur 2 günde bir takip yapılıyor miktar katlanırsa normal sayılıyor.
herhangi bi sıkıntın falan varmı yasmincim şiddetli karın agrısı falan sürekli devam eden...
yasmincim stres olmadan bekle canımcım Allaha dua et Allah can verdiyse iki kuru tasın arasında olsa büyür tohumlar merak etme.. Hersey onun Ol demesiyle .. Allaha sıgın dua et kısmetinde hayırlısı neyse o olacaktır bebegim..
bencede gitme canım dr abekle kan değer sonucuna göre gidersin...evet kızların dediği gibi hatta 1500 ün üzerine çıkınca kese görülmesi lazım...dr un boş yere stres yaşatıyo sana...
438 çıktı canım erken olduğundan gözükmüordur dimi
walla canım yaa bi doktor insana böle yaparmı yaa
hayır canım hiç karın ağrım yok hamile diil gibiyim:)
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben