Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

fantastikam nerde ya gelmedi bu sabah

kızlar kocam cok komik daha reglim yeni bitti bugun reglimin 7. gunu bana diyorki " hayatim acaba hamile kalmıs olabilir misin?" adam calisti ya emeklerinin karsiligini merak ediyor. Bende tabi canım dedim kesin oyleyimdir dedim :) :)

günaydın canlarım...kızlar sizde o zaman nikinizin altına mesaj yazıyosunuz ya oraya ekleyin 16+5 falan gibi oradan takip edelim meleklerimizi

kızlar kocam cok komik daha reglim yeni bitti bugun reglimin 7. gunu bana diyorki " hayatim acaba hamile kalmıs olabilir misin?" adam calisti ya emeklerinin karsiligini merak ediyor. Bende tabi canım dedim kesin oyleyimdir dedim :) :)

opuyorumnanaktansositososito

evet bu aralar daha az geliyor zaten.

kocan süpermiş ya :))) adamları öyle programladık ki artık bizden daha çok düşünüyolar herşeyi.

kızlar kan sonucumu aldım dün pozitif çıktı ama doktor bebğin kaç haftalık olduğunu bilemedi sonuçtan kan değer 438 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam hala dış gebelik olabilir dio:::::KK43:

:))) çalısmaya devam çalısmaya devamm...bırakmak yok...

yasmincim kocamın cocuk yapma sevdasından seni takip etmeye fırsat bulamadım bebegim kusura bakma :) :) :)

kızlar kan sonucumu aldım dün pozitif çıktı ama doktor bebğin kaç haftalık olduğunu bilemedi sonuçtan kan değer 438 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam hala dış gebelik olabilir dio:::::KK43:[/QUOTE

sıkma canını arkadaşım tüm drlar öyle...keseyi görene kadar hep şüpheleniyorlar dış gebelikten...değerin çok güzel...inşallah 24 saat sonrada 2 ye katlar o zaman rahatlar içimiz....

sıkma canını arkadaşım tüm drlar öyle...keseyi görene kadar hep şüpheleniyorlar dış gebelikten...değerin çok güzel...inşallah 24 saat sonrada 2 ye katlar o zaman rahatlar içimiz....[/QUOTE]

saol canım. ama bugün kan wermedim tekrar ultrasona koyycaktı oda bebeğe ilk başlarda olduğu için zarar werebiliyormuş. kan sonucumda ancak pazartesi çıkacağı için haftaya özel doktora gitmeyi düşünüyoruz daha bebğimin kaç haftalık olduğunu bile bilmiorum:KK43:

haklısın yasemincim topik yasemin doldu zaten.. :) calısacaz da bu hızla gidersek asıl calısmamız gereken gunlerde horul horul uyuyacaz :)

X