- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.941
bende yiyorum bendealkisalkisalkis akşamları 5-6 tane yiyorum hergün:kedi:ama bende bebiş yok bebiş için degğil göbiş için yiyorum:roflol:eceeeee tatlımmm cevızzz yeeee gunde ıkıtaneee buda şartttt :dilcikar::dilcikar:
hosgeldınn ay-sheee biz iyiyiz canım sen nasılsın asıl?
canım bende öle düşünüyordum ama buda pek işe yaramıyor iş tamamen beyinde bitiyor başka şeylere konsantre oldunmu unutuyorsun ben ilk hamileliğimdede o ay hiç aklıma bile getirmedim hatta hamile olduğuma çok şaşırdım hiç beklemiyordum çünkü bende kkdan çıkayı dedim ama en fazla 3 gün dayandım buraya girmedimmi kendimi tuhaf hissediyorum burdaki arkadaşların desteği benim için çok önemli send başka şeylerle ilgilen mesela en hep hareket etmekten kaçınırdım ya hamileysem diye hep kısıtlardım kendimi ama şimdi evde hareket yapıyorum koşuyorum zıplıyorum ohhh ne rahatmışdelikafaduldenCanım nasıl unutcaz bilmiyorum,ama galiba yakında bu siteyede girmiycem,girince aklımdan çıkartamıyorum((((((((((((
ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun başlamışsınız bebek çalışmalarına buda demek oluyorki az kaldı bebeğine kavuşmana allahın izniyle
ay.she hoş geldin.hadi hayırlısı bakalım inşallah bu ay olur.
Canım nasıl unutcaz bilmiyorum,ama galiba yakında bu siteyede girmiycem,girince aklımdan çıkartamıyorum((((((((((((
kızlar ben takvim nasıl yapılıyor bilmiyorum ki :kedi:
canım bende öle düşünüyordum ama buda pek işe yaramıyor iş tamamen beyinde bitiyor başka şeylere konsantre oldunmu unutuyorsun ben ilk hamileliğimdede o ay hiç aklıma bile getirmedim hatta hamile olduğuma çok şaşırdım hiç beklemiyordum çünkü bende kkdan çıkayı dedim ama en fazla 3 gün dayandım buraya girmedimmi kendimi tuhaf hissediyorum burdaki arkadaşların desteği benim için çok önemli send başka şeylerle ilgilen mesela en hep hareket etmekten kaçınırdım ya hamileysem diye hep kısıtlardım kendimi ama şimdi evde hareket yapıyorum koşuyorum zıplıyorum ohhh ne rahatmışdelikafadulden
şimdi geliyor şaplak he:mymeka:kızım unutmazsan olmıcak bebek ee sen bebek istemiyormusun istiyorsun öyleyse aman boşver o senin ardından koşsun kaçan kovalanır unutma hadi silkin bakim miskinleşme şööööle bi makyaj yap saçını fönle hadi hayata dön aloooooo sana diyorum dön hayata eşinle evliliğinizin tadını çıkar sonra çooook arıcan bu günleri bak ne güzel plates yapıyormuşsun devam güzelim devam hayat devam ediyor noldu benim süslü kokonama yaaaaaaŞenizCanım ben plates yapıyordum ,sporu severim ama şuan kolumu zor kıpırdatıyorum,moralim bozuk ve de düzelmesi zor,kış geldi,evdeyim,çalışmıyorum,salgınvar dışarı çıkmak tehlikeli,hayatım geçen Aralık ayından buyana o kadar değiştiki,inanamıyorum...
Canım ben plates yapıyordum ,sporu severim ama şuan kolumu zor kıpırdatıyorum,moralim bozuk ve de düzelmesi zor,kış geldi,evdeyim,çalışmıyorum,salgınvar dışarı çıkmak tehlikeli,hayatım geçen Aralık ayından buyana o kadar değiştiki,inanamıyorum...
ay_sheeee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:çalışmalar başldı heee :jeyyar: :kedi:
sen şimcik bana son adet tarıhın neydı dıyıver bakıyım yapayım göndereım sana sonra ne yapcegını tarıf ederım
amanda aman takvimde yaparmış benim güzel hamişim:1hug: