Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun başlamışsınız bebek çalışmalarına buda demek oluyorki az kaldı bebeğine kavuşmana allahın izniyle

pericim ben cevizi pek sevmiyorum çok yağlı geliyor denedim bi kaç defa yiyemiyorum.şu bulantılar geçsin tekrar yemeğe başlarım.

pericim hayali bende merak ettim bu hafta gelmedi hiç,
evet günde 2 ceviz, 10 falan fındık, kuru üzüm ve kuru kayısı yemek lazımmış.. ben henüz hamile gibi davranmıyorum ama eşim her akşam ballı süt yapıyp bana sağolsun bugünde bisürü sipariş verdim artık kahvaltı yapmayada başlasam hiç fena olmucak :kedi:

Canım nasıl unutcaz bilmiyorum,ama galiba yakında bu siteyede girmiycem,girince aklımdan çıkartamıyorum((((((((((((
canım bende öle düşünüyordum ama buda pek işe yaramıyor iş tamamen beyinde bitiyor başka şeylere konsantre oldunmu unutuyorsun ben ilk hamileliğimdede o ay hiç aklıma bile getirmedim hatta hamile olduğuma çok şaşırdım hiç beklemiyordum çünkü bende kkdan çıkayı dedim ama en fazla 3 gün dayandım buraya girmedimmi kendimi tuhaf hissediyorum burdaki arkadaşların desteği benim için çok önemli send başka şeylerle ilgilen mesela en hep hareket etmekten kaçınırdım ya hamileysem diye hep kısıtlardım kendimi ama şimdi evde hareket yapıyorum koşuyorum zıplıyorum ohhh ne rahatmışdelikafadulden

ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun başlamışsınız bebek çalışmalarına buda demek oluyorki az kaldı bebeğine kavuşmana allahın izniyle

hoşbulduk :) evet 1 hafta önce başladık bu ay sanmıyorum ki olsun

zaten 4 gün sonra regl olmam lazım hiç bi hamilelik belirtim de yok :) acelemiz yok

biz sadece tekrar denemeye karar vermiş bulunuyoruz yani :) hepimiz için hayırlısı olur inşallah

ay.she hoş geldin.hadi hayırlısı bakalım inşallah bu ay olur.

Hoşbulduk ececim dur daha yeni karar verdik :) hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

korkudan tir tir titriyorum ama :çok üzgünüm: Rabbim inşallah bu sefer sorunsuz bi şekilde

kucağımıza almayı da nasib eder amin

Canım nasıl unutcaz bilmiyorum,ama galiba yakında bu siteyede girmiycem,girince aklımdan çıkartamıyorum((((((((((((

kobracım başka konuları okuma ama bize gel lütfen hem yazdıklarımı okudunmu.. bak buda sana bi stres kaynağı oldu " eyvah aklımdan atamıyorum işte kesin yumurtlamadım" diye, o yüzden akışına bırak ya zaten yumurtanı arttırmak için bişeyler yap yada yapmasanda olur ama o günlerde ilişkiye gir tamam yani zaten sonra bekleme sürecine giriyosun.. acaba bebek varmı diye ki olacak yani hem belkide bu ay

Canım ben plates yapıyordum ,sporu severim ama şuan kolumu zor kıpırdatıyorum,moralim bozuk ve de düzelmesi zor,kış geldi,evdeyim,çalışmıyorum,salgınvar dışarı çıkmak tehlikeli,hayatım geçen Aralık ayından buyana o kadar değiştiki,inanamıyorum...

şimdi geliyor şaplak he:mymeka:kızım unutmazsan olmıcak bebek ee sen bebek istemiyormusun istiyorsun öyleyse aman boşver o senin ardından koşsun kaçan kovalanır unutma hadi silkin bakim miskinleşme şööööle bi makyaj yap saçını fönle hadi hayata dön aloooooo sana diyorum dön hayata eşinle evliliğinizin tadını çıkar sonra çooook arıcan bu günleri bak ne güzel plates yapıyormuşsun devam güzelim devam hayat devam ediyor noldu benim süslü kokonama yaaaaaaŞeniz

ben sana bu halleri hiç ama hiçç yakıstıramadım kobraaaaa senın gibi akıllı cesaretlii duyarlıı inceee hatuna ne oluyo kuzum yaa...dünya yıkılmıssss altında kalmıss tövbee tövbeeee neden moral bozukk heee ulenn rahatmı batıyo bıtarafınaaa

dermansız dertlere mı düştünnn fesupanallahhhhh şincik yiycen sol gözunun üzerıne sümsüğüüü heeeÇok üzgünüm çoook

ay_sheeee :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:çalışmalar başldı heee :jeyyar: :kedi:

hehehhe evet aslında benimde kilo vermem lazım bende 70 kiloyum

2 aydır diyet yapıyorum gram düşmedim ya geçen hamile kaldığımda

4 kilo birden vermiştim napicam bilmiyorum bi de gören aa ayşe kilo mu almışsın ya

belli oluyo ehi ehi bla bla bla....bööö ben bilmiyodum sanki kilo aldığımı

ya ben kimseye diyomuyum şuran büyümüş buran büyümüş diye milletin bana ne garezi

var ya gıcık oldum gıcık gıcık gıcık şişkoyum kiloluyum oh rahatladınız mı

kiloda kilo olsa hala sığıyorum kıyafetlerime üff gıcıklar ya sinir oldum klava: klava: klava:

hakketen belenayyy yaaaa dövmek lazım bu kobrayıı çocuk olunca görurum ben senııı aloooooo şu gunlerın tadını cıkerrr ulennnn ( doya doyaaa şeeettt ben edemıyomdaaa :asigim:) gez toz spor yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…