Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kobracım bencede elindeki şansı iyi değerlendir güzelim bak ne güzel evdesin istediğin saatte uyanıp gün içini istediğin gibi değerlendirebilirsin tamam şu günlerde dışarı çıkmak tehlikeli olabilir ama abartmayada gerek yok ara sıra bi arkadaşına, annene hatta annenle ev gezmesine gitmenden hiçbişey olmaz bence güzelim.. yap mis gibi makyajını saçını başını düzenle ve akşam eşinle bi alışveriş merkezinde buluşun mesela yemek yiyin dışarda.. bebek konusunuda akışına bırak lütfen ama her anlamda, aklından atamıyosanda atamıyosun ya millet nasıl hamile kalıyo, çatır çatır doğuruyo millet.. seninde öyle olacak..planlı gebeliklerin hiçbirinde bence kadın sakin kalamaz çünkü biliyosun.. kobracım bildiğin bişeyi öyle hemen unutamazsın, ya unutmak içinde zorlama kendini lütfen.. bu çalışmaların heyecanında tadını çıkar, hatıra hepsi, çocuğuna anlatırsın :)

:sinifsinif: eğer çok fazla lam lüm konustuysam özürdilerim güzelimmmm :sinifsinif:

amacım sadece senı neşelendırmektiii

ya kızlar benim yine içime bi sıkıntı düştü ya duyamazsam kalbini senağlama

off ama bugün herkes burda çok endişelim.nerden çıktı şimdi fantaskicam bu düşünceler sloganımız ne pozitif düşün pozitif olsun.endişe,karamsarlık yok tamammı.

yok öle sıkıntı mıkıntııı hersey yolunda gidecek güzelim benım...gönlğn ferah olsun...iyi olucak hersey...kucagına alıcaksın bebişini mırıl mırılll. öpcen öpcenn kokluycann allahın izniyleee gülümmmmmmmmmm

amin kızlar off valla hava açıyo bende açıyorum hava kapıyor bende öyle.. allahım nolur hayırlısıyla sağlıkla gelişsin bebeğim ve sağlıkla alyım kucağıma

amin kızlar off valla hava açıyo bende açıyorum hava kapıyor bende öyle.. allahım nolur hayırlısıyla sağlıkla gelişsin bebeğim ve sağlıkla alyım kucağıma

valla bende öyleyim havaya endeksli yaşıyorum :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ahhh ayşecim ahhh hassas noktama değindin ama ben milleti boşverdim tıkadım kulaklarımı kendim iç
in kilo vermeye karar verdim hamile kalmadan önce 82 kiloydum 2,5 ayda 69 oldum ve hamile kaldım kürtaj olduğumda68 kiloydum sonra yavaş yavaş çıkmaya başladım stres sinir yemek yiyordum sürekli baktım tekrar 75 olmuşum farketmeden hemen başladım diyete şimdi 72 kiloyum dahada vericem Allah nasip ederde hamile kalasıya kadar az ve sık yemek iyi geliyor insana doktorum bana sakn sıkı diyetler yapma dedi ayda en fazla 1-2 kilo verecek kadar diyet yap dedi ayda 1-2 kilo muakannehirya seneler sürer öle yaparsam ama sağlıklısı buymuş birde bol bol yürü dedi yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş :lepi:

hakketen belenayyy yaaaa dövmek lazım bu kobrayıı çocuk olunca görurum ben senııı aloooooo şu gunlerın tadını cıkerrr ulennnn ( doya doyaaa şeeettt ben edemıyomdaaa :asigim:) gez toz spor yap...
sen bi yandan ben bi yandan sıkıştıralım şunuvereliniortak

hehehehe yaparım tabııı daaa neler yapcemmdeee doktor izin vermıyooooo :asigim:
başka neler yapcen kız:jeyyar:

kobra kısdı bana gitti
yok kız niye kızsın sana kızmaz benim süslüm dimi süslü kızmazsın biz seni çooook seviyozŞeniz

ayyy şimdi bayılacağımakannehirfantastika aloooo ne dedik biz sna sen böyle yapınca sonuç değişecekmi he hani periye anlatıyordun ben böle stres yapmam zevkle beklerim demiştin ne oldu şimcik heklava:bak hamilesin diye seslenmiyom ayyyyyyyy hadfi artık pozitif ol

[QUOTEsen bi yandan ben bi yandan sıkıştıralım şunuvereliniortak

sıkıstıralımda bak cevap bıle yazmadan gitti küstü banaa...
başka neler yapcen kız:jeyyar:

yapamıyommmkiiii

yok kız niye kızsın sana kızmaz benim süslüm dimi süslü kızmazsın biz seni çooook seviyozŞeniz

moralim bozulduuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…