- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.961
sen şimcik bana son adet tarıhın neydı dıyıver bakıyım yapayım göndereım sana sonra ne yapcegını tarıf ederım
ya kızlar benim yine içime bi sıkıntı düştü ya duyamazsam kalbini senağlama
ya kızlar benim yine içime bi sıkıntı düştü ya duyamazsam kalbini senağlama
amin kızlar off valla hava açıyo bende açıyorum hava kapıyor bende öyle.. allahım nolur hayırlısıyla sağlıkla gelişsin bebeğim ve sağlıkla alyım kucağıma
ahhh ayşecim ahhh hassas noktama değindin ama ben milleti boşverdim tıkadım kulaklarımı kendim içhehehhe evet aslında benimde kilo vermem lazım bende 70 kiloyum
2 aydır diyet yapıyorum gram düşmedim ya geçen hamile kaldığımda
4 kilo birden vermiştim napicam bilmiyorum bi de gören aa ayşe kilo mu almışsın ya
belli oluyo ehi ehi bla bla bla....bööö ben bilmiyodum sanki kilo aldığımı
ya ben kimseye diyomuyum şuran büyümüş buran büyümüş diye milletin bana ne garezi
var ya gıcık oldum gıcık gıcık gıcık şişkoyum kiloluyum oh rahatladınız mı
kiloda kilo olsa hala sığıyorum kıyafetlerime üff gıcıklar ya sinir oldumklava: klava: klava:
sen bi yandan ben bi yandan sıkıştıralım şunuvereliniortakhakketen belenayyy yaaaa dövmek lazım bu kobrayıı çocuk olunca görurum ben senııı aloooooo şu gunlerın tadını cıkerrr ulennnn ( doya doyaaa şeeettt ben edemıyomdaaa :asigim:) gez toz spor yap...
başka neler yapcen kız:jeyyar:hehehehe yaparım tabııı daaa neler yapcemmdeee doktor izin vermıyooooo :asigim:
yok kız niye kızsın sana kızmaz benim süslüm dimi süslü kızmazsın biz seni çooook seviyozŞenizkobra kısdı bana gitti
ayyy şimdi bayılacağımakannehirfantastika aloooo ne dedik biz sna sen böyle yapınca sonuç değişecekmi he hani periye anlatıyordun ben böle stres yapmam zevkle beklerim demiştin ne oldu şimcik heya kızlar benim yine içime bi sıkıntı düştü ya duyamazsam kalbini senağlama
pericim nerde kaldı benim takvimim
amin kızlar off valla hava açıyo bende açıyorum hava kapıyor bende öyle.. allahım nolur hayırlısıyla sağlıkla gelişsin bebeğim ve sağlıkla alyım kucağıma
canımcım özelden mesaj attım gelmedımııı
pericim nerde kaldı benim takvimim