Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ahhh ayşecim ahhh hassas noktama değindin ama ben milleti boşverdim tıkadım kulaklarımı kendim iç
in kilo vermeye karar verdim hamile kalmadan önce 82 kiloydum 2,5 ayda 69 oldum ve hamile kaldım kürtaj olduğumda68 kiloydum sonra yavaş yavaş çıkmaya başladım stres sinir yemek yiyordum sürekli baktım tekrar 75 olmuşum farketmeden hemen başladım diyete şimdi 72 kiloyum dahada vericem Allah nasip ederde hamile kalasıya kadar az ve sık yemek iyi geliyor insana doktorum bana sakn sıkı diyetler yapma dedi ayda en fazla 1-2 kilo verecek kadar diyet yap dedi ayda 1-2 kilo muakannehirya seneler sürer öle yaparsam ama sağlıklısı buymuş birde bol bol yürü dedi yumurtaların gelişmesine yardımcı oluyormuş :lepi:

bende kendim için yapıyorum diyet ama olmuyo ki eşimle beraber yapıyoruz o geçen

hafta 3 kilo verdi diyetisyeni kilosuna göre normal ve güzel dedi bana da senin

sadece devamlı yürümen lazım dedi zaten benim bölgesel yani kalça basen

eşimle aynı şeyleri yiyoruz hatta ben daha az yiyorum

aşırı bişeyde yemiyoruz...1 litre sıvı yağ 2 ay yetiyo valla ama muhasebe de çalışıyorum ya

ye otur ye otur ondan bu hale geliyorum galiba ..yürüsem işteyim bütün gün nasıl yüryüm

kışta geldi evden işe sabah akşam yağmurda fln yürüyemem ki ooff ooff derdim başımdan

aşkın güüya ben kilo vermeden hamiş olmıcaktım hadi hayırlısı bakalım

ay ben daha adetimin 6. gunumdeyim ama bi havaya girdim sormayın sanki 24 gun sonra size hamileyimmm diye bagırıcam gibime geliyor... bu ne his ise :) Hayırlısı olsun ya..

ev sahibim evi 500 den 575 cıkardı delircem nette bütün gün ev arıom giremedim hiç nasıl hamişerimiz esterya sen naptın ksm hastalandınmı hamiş misin senide merak ettim

bende 29 ekimde hastalandım 25 ekimi beklicem artık kısmet bu ay olmazz gibi benim ev ara tasın fırsat olmaz bebiş yapmaya :KK70:

yok kız bende regl oldum... ama demistim goguslerim sızlamadı degilim demistim..
hayalcim 75 tel icin ev mi degistirilir .. bir suru masraf yapıcan simdi tasın temizle kaldır kondur

rica ederımm ececimmm nedemekk güle güle kullannn esteryamm yapmammııı sanada yapıcam tabıııı hemde önümüzdekı ayyy

ev sahibim evi 500 den 575 cıkardı delircem nette bütün gün ev arıom giremedim hiç nasıl hamişerimiz esterya sen naptın ksm hastalandınmı hamiş misin senide merak ettim

hoş geldin canım.niye o kadar birden arttırdı ki? ev bulabildin mi taşıncan hemen.nakliyesi depozitosu daha pahalıya patlamasın.eğer evden memnunsan bir daha konuşsan ev sahibiyle .

X