- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.921
yasemin hangi filme gittiniz? biz nefese gitmek istiyoruz ama ben kararsızım ara ara çok duygusal sahneleri varmış.şimdi zaten ota boka herşeye alınıyorum ağlıyorum diye bilmiyorum napıcamı çokta merak ediyorum.
pericim bişi sorucam bugün benim sol kasığıma ara ara ağrı giriyor normalmidir.bugün biraz ayaklarım üşüdü ondan mı acaba.çok korkuyorum ya :çok üzgünüm:
ececiğim nefese gittik...bence güzel bir filmdi evet duygusal sahneleri var ama hepsi gerçek yaşanılan olaylar..beni çok etkiledi film çünkü o yıllarda canım abiciğimde hakkaride bir dağ karakolunda askerliğini yaparken yaralanıp gelmişti ...hep o günler geldi aklıma yaşadıklarımız ailecek en çokta ona ağladım((
ececim hiç korkma hayatım allahım sağsalim bebeğini içinde büyütüp sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. ağrıda rahim büyüyodurda ondan yapmışltır ama ayaklarını mutlaka sıcak tut.. ayaklarının dibine küçük bi soba koysan hep sıcacık oturursun klima falan kar etmiyor mesela bana..
yasemıncım allah korumus abini size bağışlamıs.. hakikaten anlatılması yasanılması zor bı durum..benım kardesımde yakınlarda yapmasına ragmen içimiz hiç rahat etmezdıkı dogu olayı çok ama cok farklı..allahımbütün anaların evlatlarını askerlermızı korusun...aılelerıne bagıslasın...kardeşte bile gözunden yas dinmiyor insanın...ki evlat bi oğlum olsa neyaparım bilmem
sağol perim ve ecem...peri inan akşam filmi izlerken o geldi aklıma bir oğlum olursa askere nasıl yollarım diye....
hoşgeldin kaçak nerdesin sen bakim hamişler çoğalıyor senden ne haber varmı bir gelişmeMerhaba kızlar ne zamandır yoktum oo bakıyorum perinin bebiş 16 haftalık olmuş maşallah sübhanallah
zaman ne çabuk geçiyor ya :) eceyas seninki ne kadarlık anlayamadım takvim yok ya :) hayırlı olsun
ee naıslsınız neler yapıyorsunuz ?
hoşgeldin kaçak nerdesin sen bakim hamişler çoğalıyor senden ne haber varmı bir gelişme
kobracım çok sevindim çok güzel bir haber bu eee bebişler geliyor inşallah yola çıkacaklar desene doktor banada kafana takma dedi ne yapsakki ama ben diyet yapıyorum ya bu ay hiç takmadım çok rahatım hatta doktor yumurta oluşmuş dediğinde normal de adamı asla bırakmazdım ama şimdi eve gittim yumurta oluşmuş dedim döndüm arkamı yattımnaniknanik eşim diyor Allahım şükür bu ne rahatlıkkaydirigubbakcemile3dünya vrmış ya zaten dedim gelirse gelir kendi bilir benim gibi anneyi kaçırır gelmezse eşimde atlıyor tabi ya benim gibi babayıda kaçırır diyor kendine pay çıkarıyordelikafaduldenyani kobracım unutmak inan zor ama imkansız değil şimdi bide zayıflama telaşındaım yakaydirigubbakcemile2 çok rahatım