Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

canlarım ben ckıyorum hepınıze ıyı haftasonlarıı diliyorumm...arada belkım ugrarım....

esracım tebrık ederım guzelım allah hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın ınsallah saglıkla sıhhatle üzmeden gelsın annecıgının kollarına....tebrık ederım canım.

inşallah canım çok teşekkür ederim..aynı şekilde inşallah senin bebişin de sağ salim kucağna gelsin hiç sorunsuz sıkıntısızzz..

evet perim beraberce getirdik haftasonunu oolleeeyyyyyyyyyy şöyle güzel bi dinlenelim arkadaşım gezelim birazda oohhh :)

canlarım herkeze iyi günler nasılsınız bakalım sabinam nerde hanii geldimi nasılmış iyimiymişşş

ben dr a gittim ama kan testi felan yapmadı şimdilik gerek yok dedi smear yaptı onun sonucunu çarşamba alcam heralde o zman yapcak bhcg yi adetim 27 ye bekliyom ama geçen aylarda gecikti ondan mı şimdi test yapmadı acaba biraz daha geçsin diye kafamçokkarıştı

sen evde test yapmadın mı hayalcim yarın yine de bi daha yapsam mı diye düşünüyorum ben idrar testini :bbo:

merhabalar arkadaşlarr..bn dün de yazmıştm..izmirhayal sen bi kan testi yaptırsana ..ben başından beri sizleri takipdiorum sen hep yumurtlamadan hemen sonra belirti başlarmı falan diodun ya..başlıo şahsen benim öle başladı..o günlerden beri sol kasık ta ince bi sızı ve midemde çok hafif bulantı hissi vardı..bende psikolojik sandm ama dün öğrendim hamile olduğumu..inşalahsende öğrenirsin ..bu arada bend izmirdeym sen kan testi 49 tl demişsin ama eşrefpaşa devlet hastanesine sağlık karnenle gidip direk kanda bhcg testi isteyebiliosun..ben dün öle yaptm k.doğum kayıt bölümündekine rica et onlar bi form alıo dr dan hemen doldurup verio..para vermiosun yani:)))

yaf benim de adım esra tamam mı esra 83 e yazılanları kendimmiş gibi okuyup şaşırıyom bazen kaydirigubbakcemile3

hayal yarın sabah test yapalım beraber dualarla yazıcaz ama burdan yapmadan önce kaydirigubbakcemile3

esracım gözün aydınnnnn kac gün geçti adetin canım senin ben bekliyom inatla dr bakalım ne olcak

teşekkür ederim..benim günüm bugün 1 gün geçmş oldu..tahlili dayanamayıp 1 gün kala yaptırdmm ama benim inadıma sonuç ertsi gün yani dün çıktı:)) bhcg 50.97 çıktı çok yüksek bi değer değil bu beni korkutuo gerçi ama hayırlısı artık..dr umu aradm o da 31 ekimde gel daha yeni gebelik dedi..bekliorumm bakalım..bundan önce de bir düşük yaptm..kimyasal gebelikti ..Allah birdaha hiçbirimize yaşatmasınn..Aslında test için beklemek daha iyi erken yapınca da tedirgin belklosun elden bişi gelmio:seninde gününe az kalmış hadi hayırlısı..bu arada bn idrar testini 4 gün kala yaptm negatif çıktı..1 gün kala çok silik ikinci çizgi çıktı

esracım benimde hamileliğimde 15.11 çıktı adetime 4 gün kala seninki cok normqal canım endişe etme sakın insallah hayırlısı olur hepimiz için temmuz ayında dogum yapacaklar topiği acarızz demi kız yaseminn:)

olar yaparız çıkana kadar değil mi nasıl olsa bi gün çıkıcak inş.:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…