Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

amin hayırlısı rabbim bi daha yaşatmasın lütfen kaldırabilir miyim üçüncüyü bilmiyorum.....allahım sen hepimize hayırlısıyla sağlıklı bebekler ver lütfeeen

ben daha küçüğüm ama çok istiyorum ve tek tüpümü kaybettim dış gebelikte yaşım 22 olcak aralıkta

mrb arkadaşlar bende topiği sürekli takip ediorum ama yazmıorum pek..bende daha önce bi düşük yaşadım ve bugün adete 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim ..gerçi bhcg değerim düşük 50.97 ve bu yüzden açıkçası çok korkuorum ama Allah'tan hayırlsı..belirtilere gelince izmirhayal bukadar erken belirti olurmu diodu ya kendisi için..benimde yumurtlama günlerinden bu yana sürekli hafif mide bulantı hissi vardı ve sol tarafımda çok ince bi sızı..adete son bir hafta kala da göğüslerim sızlamaya başladı dokunamıoru bile..he bide sürekli ağlama modundaki arkadaşlar bende öleydimm ki buda bi belirti :)İnşallah bu topikteki herkesin sağlıklı birer bebişi olsun Allah tüm isteyenlre versin inşallah..Benim içinde dua edin nolurrrr

hayırlı olsun canım ne güzell allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. daha adetine 1 gün varmış değerin ondan öyle çıkmıştır bence normal yani.. belirtiler için sağol bakalım bizde heyecanla bekliyoruz allah hepimizin gönlüne göre versin a.s.

ben daha küçüğüm ama çok istiyorum ve tek tüpümü kaybettim dış gebelikte yaşım 22 olcak aralıkta

olsun güzelim zaten hamile kalmak için tek tüpe ihtiyaç var.. hem veren allah canım hiç merak etme kimler bebek sahibi oluyor sen daha çok gençsin.. ilerde bu konuşmalarımızı düşünüp gülücez belki

hayırlı olsun canım ne güzell allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. daha adetine 1 gün varmış değerin ondan öyle çıkmıştır bence normal yani.. belirtiler için sağol bakalım bizde heyecanla bekliyoruz allah hepimizin gönlüne göre versin a.s.

inşallahh..ben topği sürekli takip ediorum herbirinizi tanıorum yanii...inşallah hepinize Allah nasip etsin..bu topiği çok seviorum ve inanın biri hamile kalınca kendimmiş gibi seviniorum..sabina, birperi ,eceyas...inşallah sırayla bu topikteki herkes hamile kalır ve topiğin adını değiştiririz hep birlikte :)))

canım üzme kendini ben bi çok üye gördüm kk da ..tek tüple hamile kalan..unutma eğer zamanı geldiyse Allah verecektir..geç olsun ama güç olmasın..sağ salim kucağına alabil önemli olan bu..hem daha yaşın çok genç....acele etmee..

inş. fantastikacım inş. esra bu arada tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucaklarsın inş. bebeğini bu bugün güzel bi haber bana iyi geldi

inşallahh..ben topği sürekli takip ediorum herbirinizi tanıorum yanii...inşallah hepinize Allah nasip etsin..bu topiği çok seviorum ve inanın biri hamile kalınca kendimmiş gibi seviniorum..sabina, birperi ,eceyas...inşallah sırayla bu topikteki herkes hamile kalır ve topiğin adını değiştiririz hep birlikte :)))

:)) aminnn bügün bi arkadaşımızın hamileliğini daha öğrendik ama pek gelmiyodu oda son zamanlarda, e şimdi bide sen varsın 6 tane hamilemiz oldu umarım bu sayı her geçen gün katlanarak artıcak.. benimde çok az kaldı adetime bakalım bu 5. ay ve dilerim kavuşmuşumdur bebeğime

:)) aminnn bügün bi arkadaşımızın hamileliğini daha öğrendik ama pek gelmiyodu oda son zamanlarda, e şimdi bide sen varsın 6 tane hamilemiz oldu umarım bu sayı her geçen gün katlanarak artıcak.. benimde çok az kaldı adetime bakalım bu 5. ay ve dilerim kavuşmuşumdur bebeğime

inşallah olur cnm ..ben daha sevinemiorum sonuçta ilk gebeliğimde bi hayal kırıklığı yaşadım..Allah bi daha hiçbirimize yaşatmasın..en iyi bizler anlarız birbirimizi..o hayal kırıklığını...bu topikte hamile patlamasıı yaşanır inşallahhh:)))))ben de 4 ay korunak zorunda kaldm.3 ay dr demişti..bde 1.ayda kızamıkçık aşısı oldm saf gibi..sonra dr 3 ay beklicen dedi yani benim 3 aya bir ay daha eklenmiş oldu..hatta belenayıda ben uyarmıştm burdan aşıyı olma die..sağlık ocakları 4 hafta diodu ama dr lar 3 ay..:))bakalım inşallah hamileliğimde bi sorun yaşanmaz..çnkü bu son ayımdı eşim askere gdio aralıkta yanii 6 ay daha beklememiz gerekcekti bu ay olmasa..

inş. fantastikacım inş. esra bu arada tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucaklarsın inş. bebeğini bu bugün güzel bi haber bana iyi geldi

canım teşekkür ederimm..inşallah sende kısa zamanda kavuşursun bebişine..stress yapma ...elbet gelecek o sna

kasık ağrısının sürekliye yakın olması normal mi yaa gaz da rahatsız edyo bu arada sıkıştırıyo sanki

inşallah olur cnm ..ben daha sevinemiorum sonuçta ilk gebeliğimde bi hayal kırıklığı yaşadım..Allah bi daha hiçbirimize yaşatmasın..en iyi bizler anlarız birbirimizi..o hayal kırıklığını...bu topikte hamile patlamasıı yaşanır inşallahhh:)))))ben de 4 ay korunak zorunda kaldm.3 ay dr demişti..bde 1.ayda kızamıkçık aşısı oldm saf gibi..sonra dr 3 ay beklicen dedi yani benim 3 aya bir ay daha eklenmiş oldu..hatta belenayıda ben uyarmıştm burdan aşıyı olma die..sağlık ocakları 4 hafta diodu ama dr lar 3 ay..:))bakalım inşallah hamileliğimde bi sorun yaşanmaz..çnkü bu son ayımdı eşim askere gdio aralıkta yanii 6 ay daha beklememiz gerekcekti bu ay olmasa..

ooo süper denk gelmiş eşinin askerliğiyle inşallah sağlıkla geçer hamileliğinde sağlıkla kucağına alırsın canım bebişini

kasık ağrısının sürekliye yakın olması normal mi yaa gaz da rahatsız edyo bu arada sıkıştırıyo sanki

bence senin hissettiğin gaz canım biliyosun çok karıştırılır ikisi.. ama seni bu kadar endişelendirdiğine göre biraz şiddetli bi ağrı sanırım bi hastaneye görünsenmi acaba sağ taraf değil dimi apandisit falan olmasın allah korusun

yasemencım gecmıs olsun guzelımm..endişelenme stres yapma bosa nasılsa yarın doktora gıdeceksın...ters bı durum dahı olsa ki bana öle gelmıyo hemen doktora gıdıyosun zaten...ama yıne dıyorum bu hamılelık belırtısı gıbı gelıyor bana...inşallah yarın guzel haberler alıcaksın endıselenme sakın...

esracım tebrık ederım guzelım allah hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın ınsallah saglıkla sıhhatle üzmeden gelsın annecıgının kollarına....tebrık ederım canım.

fantastıkam gülümmm yupppı haftasonu geldııı....yarında bende ızını kopardımmmm süper olduuuuuu ay kendıme geldım valla...

X