Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar ben 3 te çıkıcam.izmite gidicem demiştim ya .artık pazartesi görüşürüz inşallah.

kızlarr size bi müjdem var kanarya hamileymişşşşşşşşş alkisalkisalkis allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim ya

hayırlısı ugurlu olsun ınsallah allah saglıkla tamamına erdırsın...kanaryacım gözun aydın....

hayırlı uğurlu olsun kanarya için sağsağlim kucağına alsın inşallah....uzun zamandır uğramıyor ama topiğe....

fantastikacığım ben bir ara incir kürü yapmıştım ya yumurtanın kalitesini artırsın ve kolay hamile kalayım diye o benim kanımı müthiş yükseltmişti hatta en son 13 düü..bence onu yapabilirsin ilaçtan öte hem bi taşla iki kuş vurmuş olursun :)))

evet yasemincim bende tesadüfen dolanırken gördüm haber vermedi bize ama çok mutlu oldum ya allah tamamına erdirsin darısı başımıza olsun arkadaşımmmm

hani inciri kaynatıp suyunu içiyoduk o dimi deniyim bari ya tatlım madem öyle

selam kızlar ya nette sorun vardı bugün giremedim bi türlü ,sinir oldum benneyaptımki neyse düzeldi nasılsınız opuyorumnanaktan

şekerler ya benim sol tarafta sürekliye yakın hafif bi ağrı var ara ara batıyo sürekli olması normal değil galiba dimi senağlama adetim biliyosunuz 26 27 hayal ve fantastikayla aynı yani benim bi önceki dış gebelik ya aklıma bu düştü şimdi de yarın dr a gitcem galiba hem hamileysem kanda çıkar artık dimi:bbo:

geçmiş olsun canım...hayır olur inşallah sancıların..evet çıkar kanda baktırırsan...

konuşun benle lütfen yaa benim galiba psikolojim bozuldu gec de boş yere ağladım bi sürü boş boş canım sıkılıyo

yasemencim aklına kötü şeyler getirme güzelim ya allah korusun.. yarın kan verince anlaşılır hamilelik varmı yokmu.. hakkında hayırlısı olsun öncelikle o

mrb arkadaşlar bende topiği sürekli takip ediorum ama yazmıorum pek..bende daha önce bi düşük yaşadım ve bugün adete 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim ..gerçi bhcg değerim düşük 50.97 ve bu yüzden açıkçası çok korkuorum ama Allah'tan hayırlsı..belirtilere gelince izmirhayal bukadar erken belirti olurmu diodu ya kendisi için..benimde yumurtlama günlerinden bu yana sürekli hafif mide bulantı hissi vardı ve sol tarafımda çok ince bi sızı..adete son bir hafta kala da göğüslerim sızlamaya başladı dokunamıoru bile..he bide sürekli ağlama modundaki arkadaşlar bende öleydimm ki buda bi belirti :)ınşallah bu topikteki herkesin sağlıklı birer bebişi olsun Allah tüm isteyenlre versin inşallah..Benim içinde dua edin nolurrrr

ooooooooo sabina gelmiş...kulakların mı çınladı canım...kzılar dert yanmışlar buğün gelmiyosun diye...nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…