Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ee nasıl geçti kızlar haftasonunuz.. ben cmt dışardaydım arkadaşımla beraberdim güzel bi gün geçirdim.. pazarda biraz evdeydik eşimle biraz dışardaydık.. insan tatile doyamıyor neyseki bu hafta güzel bi hafta 29 ekim var

cumartesı çalısmayınca haftasonu ıyı gelıyor ınsana gercekten ..bol bol dınlendım bende yattım uyudum...dün bıraz eşimle dısarı cıktık...bikac cici aldım kendımeee...

evet buhafta 29 ekım var...sanırım çarsambadanda öğlenden ıtıbaren tatıl olur gecen yıl öle olmustu ama bılmıyorum senın bilgin vamrı fantastıkam

şimdi kan tahlilinden geldim 16:00 gibi alcam valla kızlar korkuyom yanlıs felandır test allah korusun bi topikte okudum idrarda var cıkmış kanda yokk insallah vardır kesin kızlarr

pericim bende çarşamba yarım gün diye biliyorum ama şirkette henüz bi açıklama yapılmadı

hayalcim ya vardır işte başka şeyleri okuma, sonuçta adette olmadın ki sen.. geçen ayki adetin ne zamandıı

şimdi kan tahlilinden geldim 16:00 gibi alcam valla kızlar korkuyom yanlıs felandır test allah korusun bi topikte okudum idrarda var cıkmış kanda yokk insallah vardır kesin kızlarr

harıkacım kac seferdır yapıyosun sen idrarda olmasa eger bırınde cıkmazdı dımı ama...okuma öle şeyler...valla çok okuyup arastırınca bunalıma gırıyo ınsan...ben okumuyorumartık...günüm ıyi geçtimi tamam ona bakıyorum artık....

harika benimmmmmmmmm fisfisfis

fantastikam inşallah paylaşırsın güzel haberleri....benim canım çok sıkkın kızlar şu dr meselesi ay kafayı yiyeceğim ne kadar zormuş....((

fantastikam inşallah paylaşırsın güzel haberleri....benim canım çok sıkkın kızlar şu dr meselesi ay kafayı yiyeceğim ne kadar zormuş....((

neden canım ya...bulmamısmıydın sen ankarada bi doktor..en ıyısınımı bulmaya calısıyosun...

amin yasemincim.. haklısın güzelim ya ne kadar zor değilmi karar vermek.. o bi tanesinde karar vermiştin hani dr ununda tavsiye ettiği hani vazmıgeçtin ondan

perim ve fantastikam....evet bir tane vardı özel merkezi olan ama c.tesi günü oranın müdürü ile görüştüm ve müthiş negatif elektrik aldım adamdan.beni dinlemiyor hiç özel sorunları varmış ve bunu bana yansıtıyor telde acayip sinir oldum....adam bana direk sizi özel labaratuvarımıza göndeririz tüp bebek denenir falan diye konuşuyooo...ben hamile kalabiliyorum durumum tüp bebeklik değil ki dedim...oda bana ben genel konuşuyorum diyoo...iyice sinir oldum özel muammele yok yaniii ezberlemiş bişeyler herkese aynı şeyi anlatıyor....diğer merkezdeki bayan okadar pozitif ve yardımcıydıkii en güzeli dinledi beni...bende hacettepede bir prof varmış riskli gebelikler üzerine lütfü önderoğlu onu araştırıyorum...anladım ki kızlar tüp bebek merkezi direk bana tüp bebek diyecek çok canım sıkıldı çok...halbuki benim amacım eşim ve ben tekrar araştırılsın ona göre bir yol izleyelim...

ama yasemincim inan sen burda tüp bebek deyince bende ilk öyle anladım yani tüp bebek yaptıracağını hatta bence daha erken falan demiştim.. bencede riskli gebelirkler üzerine araştırmanı yapsan çook daha iyi olucak hayatım gör bak.. sonuçta sen hamile kalabilen bir kadınsın

kızlar günaydınlar iyi haftalar geçmişi okumaya çalıştım ama yetişemedim selam vereyim dedim nasılsınız?

ben bu haftaya iyi başladı c.tesi bebişi gördüm teyzeleri 9+2 günlüğüz :))) doktor sağlıklı dedi çok şükür.13 haftaya randevu verdi en önemli haftalarmış onlar sanırı tesler başlıcak :))

pericim nasılsın bebişimiz nasıl?

fantastikacım ne durumdasın devammı belirtiler?

ayy maşallah ececim hep böyle sürsün dilerim hamileliğin.. bakalım senin kızınmı olucak oğlunmu.. şuan topicte 1 kız 1 oğlan var durum berabere yani :)

pericim nasılsın bebişimiz nasıl?

fantastikacım ne durumdasın devammı belirtiler?

valla ececim kasıklarıma ara ara sancı giriyor hala ve acayip şekilde belim ağrıyor ama bakalım hayırlısı yarın günüm ama bugün eşime bi test aldırıp akşam yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…