Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

slm kıslar nasılsınız?uzun zamandır aranızda yoktum bursa daydım annemin yanında
daha yeni geldim...çok şükür miğde bulantılarım yok denilebilecek kadar azaldı artık
bu gün dr ye gittim canlarım bebişimin cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmm olacak:))çok şükür sağlığı gayet iyi ve maşallah çok hareketli dedi dr..yavrum parmaklarını emiyodu.. kıslar inanın çok güzel bir duygu
rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah
inanın sürekli dualarımdasınız
eee sizde ne var ne yok kıslar ? var mı hamiş haberi?
periciğim senin bebişinin cinsiyeti belli oldumu tatlım?
neyse arkadaşlar benden şimdilik bukadar
hepinizi çok öptüm....

günaydın canlarım....hayal tebrik ederim canım sağsağlim kucağına alırsın inşallah...kandamı baktırdın....

slm kıslar nasılsınız?uzun zamandır aranızda yoktum bursa daydım annemin yanında
daha yeni geldim...çok şükür miğde bulantılarım yok denilebilecek kadar azaldı artık
bu gün dr ye gittim canlarım bebişimin cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmm olacak:))çok şükür sağlığı gayet iyi ve maşallah çok hareketli dedi dr..yavrum parmaklarını emiyodu.. kıslar inanın çok güzel bir duygu
hepinizi çok öptüm....

hoşgeldin sabinacımm iyi olmana çok sevindim.. kızın olucakmış hıı ne güzel yarabbim sağlıkla al kucağına canım zaten çoğu gitti azı kaldı maşallahhh :nazar:

hayalcim tebrik ederim canım tekrar idrar tahlilimi yaptırdın guzelimmm

fantastikam sende durum ne belirtiler ne alemde..

benim kasık agrılarım devam ama goguslerde falan hiç hareket yok sanırım bu ay olmadı

hayalcim bence idrarda çıktıysa illede kanda baktırmana gerek yok ya hamilesindir kesin sevin bence güzelim.. dr a gidersin en kısa zamanda.. inan çok mutlu oldum hadi darısı hepime olsun inşallah

bencede kanda baktıracagına bir hafta sonra dr a git zaten ultrasonda belli olur bence , ayyyy ne guzel topigimiz hamileler doluyor yavas yavas...

esteryam bende kasık ağrıları var ama biliyosun ben belirtilerimi çok dinliyorum fakat illede hamileliğe yoramıyorum malesef:KK43:( ama şöyle bişey diyebilirimki içime bişeyler doğuyo güzel şeylerrr

peki canım fantastikam senin yarın regl gunun neden bi test alıp bakmıyorsun ki yoksa baktında bizden mi saklıyorsun anacım

ayyyy aşkolsun esteryam yaa öyle bişey saklanabilirmi.. yarın gelmezse yaparım diye düşünmüştüm.. hiçbişeyden emin değilimki sadece geçen aylara göre farklı belirtiler gözlemledim kendimde anlatsam gülersiniz :))

günaydın kızlarrr.. güzel haberler gelmıs yıne topıge...

hayalcim çoksevındım gözun aydın hayırlı ugurlu olsun ınsallah...

bencede kanda baktırmana gerek yokartık...yarındegılmıydı zaten senın adet tarıhın..arkadaslarında dedıgı gıbı haftaya doktora gıdersın gülüm.

hepinizi çok öptüm....

sabinacım iyi olmana cok sevındım...allahım tamamına erdırsın ınsallah ...demek kızın olacak ha..oy kıyamam ben ona ..saglıklı gelsın ınsallah..

canım benımde oglum olacak allah izin verırse ınsallah...haftaya doktora gıdıcem bakalımdaha ıyı netlık kazanır ozamanda...

kendıne ıyı bak..gel yıne bızı yanlız bırakma ...

ayyyy aşkolsun esteryam yaa öyle bişey saklanabilirmi.. yarın gelmezse yaparım diye düşünmüştüm.. hiçbişeyden emin değilimki sadece geçen aylara göre farklı belirtiler gözlemledim kendimde anlatsam gülersiniz :))

canımın içi inşallah sen de guzel haberı vereceksın tatlım...sabırsızlıkla beklıyorum...

X