- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.921
konuşun benle lütfen yaa benim galiba psikolojim bozuldu gec de boş yere ağladım bi sürü boş boş canım sıkılıyo
mrb arkadaşlar bende topiği sürekli takip ediorum ama yazmıorum pek..bende daha önce bi düşük yaşadım ve bugün adete 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim ..gerçi bhcg değerim düşük 50.97 ve bu yüzden açıkçası çok korkuorum ama Allah'tan hayırlsı..belirtilere gelince izmirhayal bukadar erken belirti olurmu diodu ya kendisi için..benimde yumurtlama günlerinden bu yana sürekli hafif mide bulantı hissi vardı ve sol tarafımda çok ince bi sızı..adete son bir hafta kala da göğüslerim sızlamaya başladı dokunamıoru bile..he bide sürekli ağlama modundaki arkadaşlar bende öleydimm ki buda bi belirti :)İnşallah bu topikteki herkesin sağlıklı birer bebişi olsun Allah tüm isteyenlre versin inşallah..Benim içinde dua edin nolurrrr
ben daha küçüğüm ama çok istiyorum ve tek tüpümü kaybettim dış gebelikte yaşım 22 olcak aralıkta
hayırlı olsun canım ne güzell allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. daha adetine 1 gün varmış değerin ondan öyle çıkmıştır bence normal yani.. belirtiler için sağol bakalım bizde heyecanla bekliyoruz allah hepimizin gönlüne göre versin a.s.
ben daha küçüğüm ama çok istiyorum ve tek tüpümü kaybettim dış gebelikte yaşım 22 olcak aralıkta
inşallahh..ben topği sürekli takip ediorum herbirinizi tanıorum yanii...inşallah hepinize Allah nasip etsin..bu topiği çok seviorum ve inanın biri hamile kalınca kendimmiş gibi seviniorum..sabina, birperi ,eceyas...inşallah sırayla bu topikteki herkes hamile kalır ve topiğin adını değiştiririz hep birlikte :)))
:)) aminnn bügün bi arkadaşımızın hamileliğini daha öğrendik ama pek gelmiyodu oda son zamanlarda, e şimdi bide sen varsın 6 tane hamilemiz oldu umarım bu sayı her geçen gün katlanarak artıcak.. benimde çok az kaldı adetime bakalım bu 5. ay ve dilerim kavuşmuşumdur bebeğime
inş. fantastikacım inş. esra bu arada tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucaklarsın inş. bebeğini bu bugün güzel bi haber bana iyi geldi
inşallah olur cnm ..ben daha sevinemiorum sonuçta ilk gebeliğimde bi hayal kırıklığı yaşadım..Allah bi daha hiçbirimize yaşatmasın..en iyi bizler anlarız birbirimizi..o hayal kırıklığını...bu topikte hamile patlamasıı yaşanır inşallahhh:)))))ben de 4 ay korunak zorunda kaldm.3 ay dr demişti..bde 1.ayda kızamıkçık aşısı oldm saf gibi..sonra dr 3 ay beklicen dedi yani benim 3 aya bir ay daha eklenmiş oldu..hatta belenayıda ben uyarmıştm burdan aşıyı olma die..sağlık ocakları 4 hafta diodu ama dr lar 3 ay..:))bakalım inşallah hamileliğimde bi sorun yaşanmaz..çnkü bu son ayımdı eşim askere gdio aralıkta yanii 6 ay daha beklememiz gerekcekti bu ay olmasa..
kasık ağrısının sürekliye yakın olması normal mi yaa gaz da rahatsız edyo bu arada sıkıştırıyo sanki