- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.441
hoşgeldin canım nasıl gidiyor hamişlikkizlarrrrrrrrrrr hepinizi cok ozledim :)
ben burdayım canım işler yoğun bakamıyorum şimdi patronlar gitti onlar gelesiye sefamı sürüyorum kk dakaydirigubbakcemile3kımse yokkk yaaa kızlar nerdesınızzzzzzzzzz
yasemincim sen nasılsın gördüm seni cee ee
iyiyim belenaycığım, her geçen gün dahada iyi olacağım...iyi olmak zorundayız hepimiz bir gün anne olacağız çünkü :)) şimdiden enerjimiz biterse o canavarlaral nasıl uğraşırız değil mi ama :)) canım sanada çok kolay gelsin ...işlerinde allah yardımcın olsun belenayım...
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kıslarrrr.....iyi çalısmalar hepinize..
heh şöyleee tabi dahada iyi olacaksın bizler özel anneleriz bunu unutma hemen öyle pat diye doğuramayız özeliz ama bir gün mutlaka meleğimizi kollarımıza alıp onu büyüteceğiz hatta mürvetini bile göreceğiz inşallah allahım çok büyük hiç üzülme bak göreceksin burdan artık bebeklerimizin muhabbetini yapacağız:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım nasılsın sanada hayırlı cumalarŞeniz
enrikacım geçmiş olsun bişey olmadığına sevindim doktora gittiğin iyi oldu için rahat en azından oh yine küçük bir kaçamak yapacaksın he maşallah sana yarasın inşallah iyi tatiller canımopuyorumnanaktanslm kızlar nerelerdesiniz ya kimse yok çok ıssız kalmış buralar
ben bugün gitim dr a o sertlik kistmiş ama önemi yokmuş şayet apse yaparsa çok ağrı olurmuş ozmanda boşaltılırmış içi önemsizmiz yani birazda akıntım varmış fitil gibi bişey verdi almadım daha eczaneden
rahatladım en azından iyi oldu yani
bu akşamüstüde gidiyoruz yine yazlığa pazar döncez
ohh maşallah bak sorunlar yavaş yavaş halloluyor gördünmü bak gör kromozomlarda bişey çıkmıcak o iki bebek sadece nasipli olmadıkları için gelemediler ama bundan sonra inşallah çatır çatır doğuracaksınkaydirigubbakcemile3kızlar dün sonuçlarımı almış kocacığım...faktör 5 ve protrombin normal ama MTHFR heteroziğot taşıyıcısı çıkmışım oda önemsiz bişey olarak görünüyor...yani pıhtılaşma sorunu yok...birde kromozomlarımız çıksın bakalım...
çok geçmş olsun enrikam aman önemsiz bişey olsun ...takma kafana...bol bol eglen canım dinlen...iyi gezmeler sana....
enrikacım geçmiş olsun bişey olmadığına sevindim doktora gittiğin iyi oldu için rahat en azından oh yine küçük bir kaçamak yapacaksın he maşallah sana yarasın inşallah iyi tatiller canımopuyorumnanaktan