- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.481
ayyy inanmıyorum ikizmi yani bebişler ayyy ne güzel ya esteryacım çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyarsın arkadaşımsositosositokizlar ben dun aksam dr a gittim.
2 tane kese var :) ikisinin icinde de bebis gozukuyor ama henuz kalp atisi yok..
kizlar ben dun aksam dr a gittim.
2 tane kese var :) ikisinin icinde de bebis gozukuyor ama henuz kalp atisi yok..
canım hayırlısı diyorum benım sadece istedıgım saglıklı hayırlı ve sorunsuz bi hamılelık geçirmem varsa çook sevınırım yoksada üzülmem demekkı hakımda bu ay hayırlısı degılmış derim hepinizin dualarına ihtiyacım var canım arkadaşlarımESTERYAMMM
çok sevindim,ikiz bebişşş geliyor süper canım benim,inşallah en yakın zamanda kalp atışlarınıda duyacaksın endişe ve stres yapma sakın,hadi güzel haberlerini bekliyoruz senin.
Harikam senide çok özledim,bugünlerde çok yoğunum fazla giremiyorum,işler karışık biraz.sen nasıl oldun,kaşıntın varmı?? bu arada ben sirkeli suyu bu sabah yaptım,gerçektende faydası oldu çok rahatladım valla,keşke hemen yapsaydım,neyse öğrenmiş olduk.
Tuğbam inşallah hamilesindir,belirtiler onu gösteriyor hadi canım yaa inşallah inşallah hayırlısıyla.
a.s. kızlar günaydın bende 5 şubatta kürtaj oldum ve sürenin dolmasını bekliyorum
benim kürtajdan sonra çok az kanamam oldu ve çabuk bitti ama acayip derecede gaz sancısı çektim bikaç gün ve hemoroid oldumgerçi simdi geçti ama sabahları azda olsa kramplarım oluyo sizlerdede böyle şeyler olmuşmuydu
tugbacım bence ihmal etme içmeyi çünkü bebeğin omurilik gelişimi için çok önemliymiş gebelikten 3 ay önce içmeye başlamak gerek canım hiç bi yan etkiside yok ayrıca, sen onu evde sürekli görebileceğin bi yere koy kaydirigubbakcemile5
kimseler tınlamamış beni bi iyi yolculujlar dileyen bile olmamış mafoldumbenAllah a emanet olun arkadaşlar senağlama
kısçelerr işlerim bitti sayılır bavulumu hazırladım açma myaladım yolda yemeye sabaha karşı 5 de çıkıcaz yola inşallah annem babam beni bekliyorr offf çok heyecanlıyım yaaa hemde duygusalımm:gitme::sinifsinif:
Harikam senide çok özledim,bugünlerde çok yoğunum fazla giremiyorum,işler karışık biraz.sen nasıl oldun,kaşıntın varmı?? bu arada ben sirkeli suyu bu sabah yaptım,gerçektende faydası oldu çok rahatladım valla,keşke hemen yapsaydım,neyse öğrenmiş olduk..
ilk başta çok geçmiş olsun kuşlar, benimde 1 hafta oldu bebegimi kaybedeli 6 haftalıkken şiddetli kanamadan dolayı hastaneye kaldırıldım ve kürtaj oldum, tatlım kürtajdan sonra aynı bende senin gibi feci bir gaz sancısı çektim karnımda şişti bu normalmiş kanamamda az sürdü yine senin gibi şuan hafif hafif lekelenmelerim oluyor okadar sakın panik yapma evet sabahları kramplarının olması gazdan dolayı bence şu aralar gaz yapmayı tetikleyecek şeyler yeme içme ben süt içtim ölüyorum sandım, kısa yürüyüşler yapmaya çalış bak bu beni çok rahatlatıyor canımsın yaa çok üzülüyorum hepinizide çok iyi anlıyorum acısınızı bende paylaşıyorum çünkü..:teselli:
aaaa ben bilmiyordum sadece folik asiti hamileyken içiliyor sanıyordum almıştım ama bebegimi kaybettiim için bıraktım madem öyle diyorsunuz bende devam edeyim bak bu güsel bilgi oldu bana :)
ay yasemin sagol canım ya ama icimde bir korku var..
kalp atıslarını duymadan sanırım rahat edemiycem
yarı kesede olması neden guzel yaseminim , tutunma sansları daha mı yuksek
biliyormusun ne mide bulantım var ne baska rahatsızlıgım, ikiz gebelikte mide bulantısı cok olur derler oysa
ay yasemin sagol canım ya ama icimde bir korku var..
kalp atıslarını duymadan sanırım rahat edemiycem
yarı kesede olması neden guzel yaseminim , tutunma sansları daha mı yuksek
biliyormusun ne mide bulantım var ne baska rahatsızlıgım, ikiz gebelikte mide bulantısı cok olur derler oysa
günaydın kızlar
Yasemincim kuzum nasılsın?
Benim bugün idrarımda yanma var sanırım idrar yolalrı iltihabı başlıyo
Tam da yumurtlama zamnına girmiştim
İlaç kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü
oooffffff