- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.401
günaydın canlarım....sabah sabah güldürdünüz beni demek donsuz geziyosunuz ha....:))) en iyisini yapıyosunuz tahriş ediyor çünkü mantar enfeksiyonu geçirirken özellikle geceleri giymeyinki havalansın ...bende evde asla sütyenle gezemem...
TUĞBACIĞIM merak ettim bende dün yoktun...maşallah ne hayırlı gelinsin öyle inşallah kıymetin biliniyordur....yinede kendini çok yorma tatlım belki hamişsindir...
evet canım ugraşıyodum kıymetımın bılınıp bılınmedıgını bılmıyorum bana demez kayınvaldem yapmışın allah razı olsun dıye ama arkamdan diyosa bılmem allah bılsın canım yaa napım ben hep yaparım ama her biyere gitmelerınde gelceklerı gun orda temızlık yemek ugraşırım seve seve de yaparım canım...........
bravo tuğbacım dilerim kıymetin bilinir ve allahta sana senin gibi hayırlı bi evlat verir
benim iki tane görümcem var bide çalıştığım için sağsolsunlar bana pek bişey bırakmıyolar ama yinede içime sinmiyo benimde haftasonu gittiğimizde durmuyorum pek ama yoruluyorum o zamanda çünkü onların tatilleri sürüyo ama ben pzt yine işbaşı kızıyolar bana oturmuyorum diye
bu hafta gidersek bişey yapmıcam valla yatçam hep :)))
yasemincim yaşasın özgürlük :)) ferah ferah geziyoruz evde oohh
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
harikacım benim kaşıntıda daha çok üstte,yaa dün gittim eve bir ton ütü vardı,onunla uğraştım belim koptu,baktım fazla bi kaşıntı yok geçecek sanırım dedim sirkeyi yapmadım,ama sabah kalktım resmen dürtüyor beni,çok gıcık bişey yaa,hemen krem sürdüm,yanıma da aldım,akşama kadar geçmezse kesin sirkeyi yapacam.kafamçokkarıştı
harıkacım ve yasemıncım sızden de allah razı olsun ne kadar güzel dua etmişiniz bana öyle inanın duygulandım canlarım sizleri çok sevıyorum...........
buğün eşim pıhtılaşma sonuçlarımı alacak kızlar bakalım ne çıkacak yarın yazarım size....
işte güzel yürekli bir hatun daha...sendende allah razı olsun canım...yapma diyorlarsa yapma sende canım zaten 2 günlüğüne gidiyorsun....:jeyyar:
varya yazın daha çok artıyo bu bence mantar yada enfeksiyon değil sadece tahriş sebebide pedler çünkü benim adetimin bitişiyle başladı ve bide jilet yapıyorum orayı tam oluyo yani
en iyisi sibelcim biz havanldırmaya devam edelim güzelim bide deneyelim bakalım şu sirkeyi
günaydın canlarım....nasılsınız?..umarım iyisinizdirŞeniz
ben bir saat sonra gidiyorum kıslar
eşim bu gün biraz daha iyi allaha çok şükür:Saruboceq:
4 sene içinde bukadar uzun süre ilk ayrılışım olucak ondansenağlama
aklım hep onda kalıcak:asigim:
10-15 gün kadar yokum
hepinizi çok özliycemŞeniz
inşallah döndüğümde hamiş haberlerinizi alırım:Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşçakalınnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
bence petlerden oluyor kızlar bu kaşıntılar ne kadar dikkat etsekte nemli kalıyor oda zemin hazırlıyor enfeksiyona...
10-15 gün kadar yokum
canım benimde şimdi adetimin 4. günü ve orası felaket kaşınıyo anlatamam hep bu adet dönemlerimde oluyo bende jiketliyorum bide travakort sürüyorum mantara iyi geliyot.
bence petlerden oluyor kızlar bu kaşıntılar ne kadar dikkat etsekte nemli kalıyor oda zemin hazırlıyor enfeksiyona...
10-15 gün kadar yokum