Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

çok üzüldüm sabinacığım yaa ne kadar acı bir durum...kimi bulamaz kimide kıymet bilemez diye buna denilir...allah cezasını versin böyle ailelerin sanki o gelin gidince yerine iyisi gelecek...yuva bozanın yuvasımı olur yaa....nefret ediyorum böyle insanlardan şiddetle kınıyorum....rabbim yar ve yardımcısı olsun arkadaşın.....

hehehe tamam sibelcim biz yöntemimizi buldukk
çünkü gerçekten çok hoşlarına gidiyo o minicik elbiseler çokta rahat ohh
nasıl oldun bu arada tatlım kaşıntılar devammı yaptınmı sirkeli suyu valla benim kaşıntım sürüyo ama hani tam özel bölgede değil ya biraz daha ön kısımda üstte yani ffff e dün çalışmalarda başladı kremde süremem artık

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
harikacım benim kaşıntıda daha çok üstte,yaa dün gittim eve bir ton ütü vardı,onunla uğraştım belim koptu,baktım fazla bi kaşıntı yok geçecek sanırım dedim sirkeyi yapmadım,ama sabah kalktım resmen dürtüyor beni,çok gıcık bişey yaa,hemen krem sürdüm,yanıma da aldım,akşama kadar geçmezse kesin sirkeyi yapacam.kafamçokkarıştı

evet canım ugraşıyodum kıymetımın bılınıp bılınmedıgını bılmıyorum bana demez kayınvaldem yapmışın allah razı olsun dıye ama arkamdan diyosa bılmem allah bılsın canım yaa napım ben hep yaparım ama her biyere gitmelerınde gelceklerı gun orda temızlık yemek ugraşırım seve seve de yaparım canım...........

bravo tuğbacım dilerim kıymetin bilinir ve allahta sana senin gibi hayırlı bi evlat verir
benim iki tane görümcem var bide çalıştığım için sağsolsunlar bana pek bişey bırakmıyolar ama yinede içime sinmiyo benimde haftasonu gittiğimizde durmuyorum pek ama yoruluyorum o zamanda çünkü onların tatilleri sürüyo ama ben pzt yine işbaşı kızıyolar bana oturmuyorum diye
bu hafta gidersek bişey yapmıcam valla yatçam hep :)))

yasemincim yaşasın özgürlük :)) ferah ferah geziyoruz evde oohh

güzel yürekli arkadaşım benim...allah razı olsun senden ozaman ben deyim kaynananın yerine :)) rabbim gönlünün muradını versin inşallah....

buğün eşim pıhtılaşma sonuçlarımı alacak kızlar bakalım ne çıkacak yarın yazarım size....

işte güzel yürekli bir hatun daha...sendende allah razı olsun canım...yapma diyorlarsa yapma sende canım zaten 2 günlüğüne gidiyorsun....:jeyyar:

varya yazın daha çok artıyo bu bence mantar yada enfeksiyon değil sadece tahriş sebebide pedler çünkü benim adetimin bitişiyle başladı ve bide jilet yapıyorum orayı tam oluyo yani
en iyisi sibelcim biz havanldırmaya devam edelim güzelim bide deneyelim bakalım şu sirkeyi

harıkacım ve yasemıncım sızden de allah razı olsun ne kadar güzel dua etmişiniz bana öyle inanın duygulandım canlarım sizleri çok sevıyorum...........

buğün eşim pıhtılaşma sonuçlarımı alacak kızlar bakalım ne çıkacak yarın yazarım size....

merak etme hayatım herşeyin yolunda olduğunu öğreniceksin bugün hayırlısıyla için rahatlıcak

işte güzel yürekli bir hatun daha...sendende allah razı olsun canım...yapma diyorlarsa yapma sende canım zaten 2 günlüğüne gidiyorsun....:jeyyar:

amaan canım benim ya teşekkür ederim yasemin kuşum ama bu sefer yapmıcam valla bişey zaten bütün haftanın yorgunluğu var dimi amaaaa

Son düzenleme:

canım benimde şimdi adetimin 4. günü ve orası felaket kaşınıyo anlatamam hep bu adet dönemlerimde oluyo bende jiketliyorum bide travakort sürüyorum mantara iyi geliyot.

bence petlerden oluyor kızlar bu kaşıntılar ne kadar dikkat etsekte nemli kalıyor oda zemin hazırlıyor enfeksiyona...

günaydın canlarım....nasılsınız?..umarım iyisinizdirŞeniz
ben bir saat sonra gidiyorum kıslar
eşim bu gün biraz daha iyi allaha çok şükür:Saruboceq:
4 sene içinde bukadar uzun süre ilk ayrılışım olucak ondansenağlama
aklım hep onda kalıcak:asigim:
10-15 gün kadar yokum
hepinizi çok özliycemŞeniz
inşallah döndüğümde hamiş haberlerinizi alırım:Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşçakalınnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım güle güle git hayırlı yolculuklar güzel günler senın olsun canım bizde seni özlüyecez allaha emanet ol.

güle güle canım benim,belki arada girersin bellimi olur,
kendine iyi bak,güzelce dinlen stres at
darısı da bize olsun inşallah
bu sene bana tatil yok maalesef,daha 1 sene olmadı
şu çalışma askerlik gibi olsa,izne çıkmayınca erken terhis olsan,yani erken emekli olsan yerimseniben

canım benimde şimdi adetimin 4. günü ve orası felaket kaşınıyo anlatamam hep bu adet dönemlerimde oluyo bende jiketliyorum bide travakort sürüyorum mantara iyi geliyot.

evet tatlım bende o kremden kullanıyorum rahatlatıyo biraz valla o pedlere bi çözüm bulmak lazım ya yazın terle beraber canımıza okuyo yani sende jilet yapıyomuşsun oda yapıyo kaşıntıyı biraz busemcim o yüzden ben hergün temizliyorum aman uzamasın diye :1no2:

bence petlerden oluyor kızlar bu kaşıntılar ne kadar dikkat etsekte nemli kalıyor oda zemin hazırlıyor enfeksiyona...

aynen tatlım aman valla kadın olmak ne zor her durum bizi tehdit ediyo haksızlık ama bu :mymeka:

iyi yolculuklar sabinacım umarım günlerin çok güzel geçer döndüğünde bize anlatıcak bisürü anın olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…