Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ben çıkıyorum canlarım
eşimi şimdi iş yerinden aradılar 10 gün sonra izne çıkıyomuş
10 sonra beni almaya gelecek ordanda hiç eve gelmeden doğru tatile gitmeye karar verdik
yani yaklaşık 1 ay kadar aranızda olamıycam
arasıra girmeye çalışırım
gerçekten hepinizi çok özliycem canlarım benim
iyi varsınız hepiniz ailem gibi oldunuz burda
hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum
hepinizi göçrmesemde tanımasamda çok seviyorum
öpüyorum sizleri
hoşçakalın

:CüvCüv::BEKLEME LİSTEMİZ:CüvCüv:
1-yasemin66...........korunma süresi beklemede
2-entrika.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
3-tugbamurat...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
4-kanarya............... korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
5-suhenza.............. 1 agustos KALAN SÜRE 1 ay
6-lansor17................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
7-easy.....................TOPİGİMİZİN İLKalkisalkisalkis HAMİLESİ:CüvCüv::RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
8-umut sevgim.........koruma süresi bitti bayram hihoyyyt
9-gulkurusu.............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
10-kubram..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
11-osmak...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
12-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
13-nılufersahh...........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
14-fatima38...............HAMİLEEEEEEEEEEEEalkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
15-ebruli22...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
16-hpt-honey............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
17-boncuk32............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
18-plum12...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
19-nazcım...............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
20-eklektik..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
21-xxxxxangel..........korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
22-nesrin..................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
23-dilay8...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
24-nazliozger.............korunma süresi bitti bayramhihoyyyt
25-esterya.................HAMİLEEEEEEEEEEEEEE alkisalkisalkisRABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
26-nurhayatk..............hihoyyyt
27-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 4 ay
28-empty002..............korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
29-belenay.................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
30-sibela....................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
31-sinemyet...............2agustos KALAN SÜRE 1 ay
32-megryann..............hihoyyyt
33-büşra44.................20temmuzKALAN SÜRE20 gün
34-sabına...................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
35-biperi....................25 temmuz KALAN SÜRE1 ay
36-bilgen82................korunma süresi bitti bayram hihoyyyt
37-esra83..................1 agustos KALAN SÜRE 1 ay
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla:Saruboceq:

sabinam güle güle git canım iyi tatiller sana bol bol gez eğlen ve bize güzel haberlerle gel inşallah tatil sonrası...bizde seni çok özleyeceğiz....

tuğbacım bencede güzelim adetin geçmesini bekle hiiç belirti falan gözleme ben ihtimal dahilinde olduğu için öyle söyledim hayırlısı neyse o olsun

ysemincim olabilir valla sıcaklarda yorgunum bide ondanda biraz inan sıkıldım artık başkaları için bişeyler yapmaktan enerjimizin çoğunu başkaları için harcıyoruz kendimize ve eşimizede artık ne kalırsa

haklısın enrikacığım bazı günler iş olmuyor inan oturmaktan yoruluyorum eve gidiyorum ki sanki taş taşımışım...bedenen olmasada ruhen yoruluyoruz...sonra eve git yemek ye ortalığı topla falan hooop yataga...sabah yine aynısı...çok şükür tabikidi ama bunalıyor insan aynı kısır döngüde...sen nezaman izine ayrılıyosun kuzum...

kıslar yaz bizi artık iyice çarptı eski enerjımız azalıyo sanırım...baksanıza artık katılımda azaldı..bırde izinler tatıller derken ...

valla kızlar benim güzel bi değişikliğe fazlasıyla ihtiyacım var sanırım kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum en güzel zamanlarıma yazık oluyo diye düşünüyorum yani ben aslında memur olucak insan değilmişim,işte yanlış iş seçimi insanı mutsuz ediyomuş gerçekten allaha bin kere hamdolsunki yuvamda mutluyum
hani öyle çok beklentileri olan biri olsaydım durumum çok daha vahim olurduda işte hep şükret evladım diye büyütülmüşüz alışmışız biyerden fazlasını yada farklısını istemiyoruz daha doğrusu doğru zamanda aklımıza gelmiyo
neyse ben depresif ruh halinden sıyrılayım nasılsa çıkış saatine az kaldı

yasemincim bu yıl eşim iş değiştirdi o yüzden malesef bu yaz izne çıkamıyo ve yine o yüzden benim ne zaman alacağımın hiçbi önemi yok malesef belki abim geldiğinde alırım bikaç gün, ablamda alır o zaman onlarla olurum

canım güle güle hayırlı yolculuklar allah a emanet ol.

Şeniz
bilemıyorum inan canım hayırlı olsun diyorum herşeyı akışına bıraktım varsa vardır yoksa yoktur rabbım hayırlısını nasip etsin.........
hayırlısı olsun canım benim.

off off hepimizin bi değişikliğe ihtiyacı var sanırım bende çok bunaldım
eşim bir hafta izin aldı annemle babama gidiyorum hafta sonu kızlar 1 hafta kalıcaz memlekete eşiminde babannesi ve dedesi varr memlekette

merhaba arkadaşlar
umarım hepiniz iyisinizdir.
kızlar reglim 2 gün geçti. şimdiye kadar hiç gecikmezdi. yılda bir iki defa belki 1 gün erken belki bir gün geç olurdum. onun dışında hep düzenliydi. hastalanacağıma dair bir belirtimde yok. hissetmiyorum yani. merak ettim bugün işten gelirken bir test aldım yaptım ama negatifti. gerçi sabah yada idrarı 4 saat tuttuktan sonra yapmak daha iyi derler ama merakımdan bekleyemedim. sonuç üzdü beni. şimdi diyorum acaba başka birşeyden dolayımı regl olmadım. 2 tane aldım test. diğerinide sabah mı yapsam yoksa bekleyip c.tesimi yapsam bilmiyorum.

günaydın kızlar nasılsınız çok yoğunum yazamıyorum dünden beri bari sabahtan bi merhaba diyeyim dedim uutmadım sizi sizde beni unutmayın emiii:))))fırsay bulursam yine yazarım ara ara bakarım canlarım benim

canım daha erken bence daha iki gün geçmiş biraz daha bekle ve yine yap benimde ilk yaptığımda negatifti 5 gün sonra yaptığımda çift çizgi çıkmıştı inşallah hamişsindir biraz daha bekle regl olmazsan yine yap ama bu aada kendine dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…