Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hayatım benmiii
sen seni ne kadar sevdiğimi bilmiyomusun ki benimmmm
kıymazlar ya güzel hamişim benim
ben seni hep merak ediyorum ama çok yoğunsun sen bu hafta ondan yani
hem çok özledim seni ben

naber kızlar nasılsınız benım sıcaktanmı sudanmı mıdem bulanıyo ve çoook gaz var gegirti oluyoooo napsam yaaa ara ara oluyoo sizler nasılsınız arkadaşlar harıkacımm geçmiş olsun canım çok sevındım bişeyın olmamasına çalışmalara ful devam canım..........

tuğbacım teşekkür ederim hayatım sanada geçmiş olsun acaba üşüttünmü mideni ya
bide senin adetin ne zamandı acabaaaaaaaaaa

adet tarıhım15 temmuz canım 4 gün var 5. gün olmam lazım bılemıyorum ve akıntımda öyle çogaldı su gıbı durmadan gelıyo ıslaklık oluyo yaa...

tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bana da o akıntıdan olmustuuuuuuuuuuuuuuuu
yazmıstım hatta buraya su gibi bacaklarımdan akıyorduuuuuuuuuuuuuuu

amanın tuğbişim hadi hayırlısı ya
belki hamilesindir hı
yani olursa süper ama olmazsada no problem
çok az kalmışş zaten öğrenmeye 5 güncüüükkkk

kızlar ne haber ben bugün çok yoğunun hiç giremiyorum siteye,şimdi kaçamak yaptım,aaa valla özledim sizleri yaaa,gün içinde sizleri görmeden yapamaz oldum,
esteryam nasılsın ne durumda bebişşşş,gelişmeleri yazarsan sonra okurum ben,
harikam şişliğin ciddi bişey olmadığına sevindim canım,kafanı takacak bişey yok yanii ohhh ohhh,sen yine efil efil geziyosun dimi.
ben hemen kaçmak zorundayım gene gelirim hadi öptüm.

tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bana da o akıntıdan olmustuuuuuuuuuuuuuuuu
yazmıstım hatta buraya su gibi bacaklarımdan akıyorduuuuuuuuuuuuuuu

canım esteryam valla öyle çok geliyokı aynen dedigin gibi oluyo hep ıslaklık hissediyorum durmadan iç çamaşırı degiştiriyorum senın başka ne gibi belirtilerin vardı canım yazarmısın....ben dıyorum hakkımda hayırlısı olsun varsa çok güzel olur yoksada hiç üzülmem demekkı hakkımda hayırlısı degılmış bu ay derim........

kısçelerr işlerim bitti sayılır bavulumu hazırladım açma myaladım yolda yemeye sabaha karşı 5 de çıkıcaz yola inşallah annem babam beni bekliyorr offf çok heyecanlıyım yaaa hemde duygusalımm:gitme::sinifsinif:

tugbacım canım arkadasım bende baska belirti olmadı sadece biraz goguslerim hassastı o kadar

canım bendede aynı akıntı biraz gögüslerımde hasaslaşma ve bu gegırtı bulantı tabı sıcaklardan yada üşütmeden degılse hakımda ve hepimizin hakında hayırlısı neyse o olsun ..............

kimseler tınlamamış beni bi iyi yolculujlar dileyen bile olmamış mafoldumbenAllah a emanet olun arkadaşlar senağlama

güle güle git busecım hayırlı yolculuklar senı özlüyecez bizi özletme hayırlısıyla dön hemen öpüldün

kizlar ben dun aksam dr a gittim.

2 tane kese var :) ikisinin icinde de bebis gozukuyor ama henuz kalp atisi yok..

X