- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.421
iyi yolculuklar sabına güle güle git güle güle gel..güzel vakit geçir...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden hayatım yaa neyın var sıcaktanmı benımde 2 gündür ara ara midem bulanıyo ve gegirti oluyo üşüttümü sıcaklardanmı bılmıyom mıdemde durmadan kazınıyooooben burdayım tuğbacım keyfim yok pek nedense
bilemıyorum inan canım hayırlı olsun diyorum herşeyı akışına bıraktım varsa vardır yoksa yoktur rabbım hayırlısını nasip etsin.........tuğbişim hayırdır şekerim güzel şeylermi oluyo yoksa içindee delikafadulden
canım güle güle hayırlı yolculuklar allah a emanet ol.günaydın canlarım....nasılsınız?..umarım iyisinizdirŞeniz
ben bir saat sonra gidiyorum kıslar
eşim bu gün biraz daha iyi allaha çok şükür:Saruboceq:
4 sene içinde bukadar uzun süre ilk ayrılışım olucak ondansenağlama
aklım hep onda kalıcak:asigim:
10-15 gün kadar yokum
hepinizi çok özliycemŞeniz
inşallah döndüğümde hamiş haberlerinizi alırım:Saruboceq:
hepinizi çok öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşçakalınnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey:
evet tatlım bende o kremden kullanıyorum rahatlatıyo biraz valla o pedlere bi çözüm bulmak lazım ya yazın terle beraber canımıza okuyo yani sende jilet yapıyomuşsun oda yapıyo kaşıntıyı biraz busemcim o yüzden ben hergün temizliyorum aman uzamasın diye :1no2:
canım epilasyon eltiylede alıyorrum bazen ama kaşıntı olunca jiletle yapıyorum evet petlere çözüm gerekiyo ama hepside aynı yaa.
aynen tatlım aman valla kadın olmak ne zor her durum bizi tehdit ediyo haksızlık ama bu :mymeka:
iyi yolculuklar sabinacım umarım günlerin çok güzel geçer döndüğünde bize anlatıcak bisürü anın olur
Şenizben çıkıyorum canlarım
eşimi şimdi iş yerinden aradılar 10 gün sonra izne çıkıyomuş
10 sonra beni almaya gelecek ordanda hiç eve gelmeden doğru tatile gitmeye karar verdik
yani yaklaşık 1 ay kadar aranızda olamıycam
arasıra girmeye çalışırım
gerçekten hepinizi çok özliycem canlarım benim
iyi varsınız hepiniz ailem gibi oldunuz burda
hiç kimseyle paylaşamadığım şeyleri sizinle paylaşıyorum
hepinizi göçrmesemde tanımasamda çok seviyorum
öpüyorum sizleri
hoşçakalın
hayırlısı olsun canım benim.bilemıyorum inan canım hayırlı olsun diyorum herşeyı akışına bıraktım varsa vardır yoksa yoktur rabbım hayırlısını nasip etsin.........
valla kızlar benim güzel bi değişikliğe fazlasıyla ihtiyacım var sanırım kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum en güzel zamanlarıma yazık oluyo diye düşünüyorum yani ben aslında memur olucak insan değilmişim,işte yanlış iş seçimi insanı mutsuz ediyomuş gerçekten allaha bin kere hamdolsunki yuvamda mutluyum
hani öyle çok beklentileri olan biri olsaydım durumum çok daha vahim olurduda işte hep şükret evladım diye büyütülmüşüz alışmışız biyerden fazlasını yada farklısını istemiyoruz daha doğrusu doğru zamanda aklımıza gelmiyo
neyse ben depresif ruh halinden sıyrılayım nasılsa çıkış saatine az kaldı
yasemincim bu yıl eşim iş değiştirdi o yüzden malesef bu yaz izne çıkamıyo ve yine o yüzden benim ne zaman alacağımın hiçbi önemi yok malesef belki abim geldiğinde alırım bikaç gün, ablamda alır o zaman onlarla olurum
merhaba arkadaşlar
umarım hepiniz iyisinizdir.
kızlar reglim 2 gün geçti. şimdiye kadar hiç gecikmezdi. yılda bir iki defa belki 1 gün erken belki bir gün geç olurdum. onun dışında hep düzenliydi. hastalanacağıma dair bir belirtimde yok. hissetmiyorum yani. merak ettim bugün işten gelirken bir test aldım yaptım ama negatifti. gerçi sabah yada idrarı 4 saat tuttuktan sonra yapmak daha iyi derler ama merakımdan bekleyemedim. sonuç üzdü beni. şimdi diyorum acaba başka birşeyden dolayımı regl olmadım. 2 tane aldım test. diğerinide sabah mı yapsam yoksa bekleyip c.tesimi yapsam bilmiyorum.