Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sabinacım tekrar geçmiş olsun canım eşine bi kaşık türk kahvesini biraz limonla sulandır ver bak iyi gelir tatlım

sibelcim yaa nasıl yapçakmışız onu yani duştan akan suyla yıkamak kolayda ( ki ben asla yıkamıyorum amaan) öyle kovadaki suyla nasıl yıkıcazki hani elimize alıp öyle şıp şıp yaparakmı ya bi yan etkisi olmazmı acaba

evet canım şıp şıp yaparak yıkarsak daha iyi olur,içine girecek şekilde değil tabi,dışından elimizle suyu atıp şöyle sıvazlasak yeter sanırım.Yan etkisi olacağını sanmıyorum olsa doktor önermezdi bence ,valla akşama kadar geçmezse ben denicem harikam,iyice artmadan,yoksa fena oluyorum yaa,külot bile rahatsız ediyor, giyesim gelmiyor,bi keresinde işyerindeydim etek giymiştim allahtan,girdim lavoboya çıkarttım külodumu ohhhh rahatladım biraz.

canım becerdim galiba
buraya bi göz atın isterseniz
arkadaşımın durumuna çok üzüldüm
allah yardımcısı olsun

kızlar arkadaş bu bebek için bür sürü çaba harcamıştı
ve tam eşinden boşanacağı sırada hamile olduğunu öğrenmişti
bebiş onları barıştırmıştı ama mağlesef çok uzun sürmedi
çok üzüldüm durumuna
allah güç kuvvet versin inşallah

okudum sabinacım,gerçekten de çok acı bir durum,ALLAH ne verirse hayırlısını versin,maalesef böyle zayıf karaktere sahip erkekler var,yazıklar olsun ona,ve ALLAH onunda gönlüne göre versin,bir melek bile doğru yolu gösterememiş yaa bundan sonra da göreceğini sanmıyorum.
ama şu varki bir evliliği asla bir bebek kurtarmaz,kendini kandırırsın,süreci uzatırsın o kadar,bebek için önce sağlıklı düşünen,birbirini seven ve sayan 2 kişi lazım,bebek gelirse mutluysak mutluluğumuz artar,değilsek bebek çok ağır bir yükümlülük olduğu için çiftleri daha çok yıpratır.

sibelcim ben dün akşam eve gidince elbisemi giydim hani o rahat askılı ev elbiselerinden ve külodumu giymeeddiiiimmmmm ooohhhhhhhh çok rahattım valla gecede öyle yattım ilk kez yaptım böyle bişeyi ama artık tekrarlıcam sık sık
valla insan yaşlandıkça kontrolü bırakıyo biraz mesela ben evlenmeden önce sütyenimi bile çıkarmazdım yatarken evlendikten sonra çıkarmaya başladım eve gelir gelmez bak şimdide külodu attım heryer fora delikafadulden

bende okudum sabinacım ne kadar üzücü bi durum gerçekten
bebek konusunda tamamen katılıyorum sibele
geçen günde bi kadıncazı kocası aldatmış doğum yaptığı gün bile bırakmış onu o kadına gitmiş ama yinede affetmiş eşini valla ben vazgeçsin affetmesin diye çabaladım ama o bi şans daha vermek istedi eşine
allahım herkesin hakkında hayırlısını versin ve kararlarından pişmanlık duyurmasın
neler var yarabbimmm

okudum sabinacım,gerçekten de çok acı bir durum,ALLAH ne verirse hayırlısını versin,maalesef böyle zayıf karaktere sahip erkekler var,yazıklar olsun ona,ve ALLAH onunda gönlüne göre versin,bir melek bile doğru yolu gösterememiş yaa bundan sonra da göreceğini sanmıyorum.
ama şu varki bir evliliği asla bir bebek kurtarmaz,kendini kandırırsın,süreci uzatırsın o kadar,bebek için önce sağlıklı düşünen,birbirini seven ve sayan 2 kişi lazım,bebek gelirse mutluysak mutluluğumuz artar,değilsek bebek çok ağır bir yükümlülük olduğu için çiftleri daha çok yıpratır.

kesinlikle katılıyorum canım sana

bende okudum sabinacım ne kadar üzücü bi durum gerçekten
bebek konusunda tamamen katılıyorum sibele
geçen günde bi kadıncazı kocası aldatmış doğum yaptığı gün bile bırakmış onu o kadına gitmiş ama yinede affetmiş eşini valla ben vazgeçsin affetmesin diye çabaladım ama o bi şans daha vermek istedi eşine
allahım herkesin hakkında hayırlısını versin ve kararlarından pişmanlık duyurmasın
neler var yarabbimmm

amin canım
çok zor bi durum
rabbim kimseye yaşatmasın

sibelcim ben dün akşam eve gidince elbisemi giydim hani o rahat askılı ev elbiselerinden ve külodumu giymeeddiiiimmmmm ooohhhhhhhh çok rahattım valla gecede öyle yattım ilk kez yaptım böyle bişeyi ama artık tekrarlıcam sık sık
valla insan yaşlandıkça kontrolü bırakıyo biraz mesela ben evlenmeden önce sütyenimi bile çıkarmazdım yatarken evlendikten sonra çıkarmaya başladım eve gelir gelmez bak şimdide külodu attım heryer fora delikafadulden

yaa harikam beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün,yalnız sen aynı beni anlatmışsın,ben 1 haftadan fazladır tıpkı senin gibiyim,aynı o elbiselerden 3-4 tane aldım (hata benim kocam aldı bayılıyor evde böyle giymeme,böylece gözü hep üzerimde oluyor,kıh kıh kıh çok güzel bişey) zaten çocuk isteyen bayanlara o sexi elbiselerden tavsiye ederim,hiç çaba sarfetmiyosunuz,hata naz bile yapabilirsiniz,yeterki o elbiseler üzerinizde olsun.Evet harikam aynen senin gibi eve geliyorum duşa giriyorum,içime hiçbişey giymiyorum sadece elbisemi giyiyorum,gerçekten çok rahat ediyorum.

yaa harikam beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün,yalnız sen aynı beni anlatmışsın,ben 1 haftadan fazladır tıpkı senin gibiyim,aynı o elbiselerden 3-4 tane aldım (hata benim kocam aldı bayılıyor evde böyle giymeme,böylece gözü hep üzerimde oluyor,kıh kıh kıh çok güzel bişey) zaten çocuk isteyen bayanlara o sexi elbiselerden tavsiye ederim,hiç çaba sarfetmiyosunuz,hata naz bile yapabilirsiniz,yeterki o elbiseler üzerinizde olsun.Evet harikam aynen senin gibi eve geliyorum duşa giriyorum,içime hiçbişey giymiyorum sadece elbisemi giyiyorum,gerçekten çok rahat ediyorum.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben giremedım bugun yaa kayınvaldemler yazlıktan dönüyolardı kayınvaldemın evını temızledım yemek pişirdim akşama kadar ugraştım sonrada geldıler çantalrını taşı boşalt evıme yenı indim size bakım dedim benden böyle kızlar sizler nasılsınız..........

günaydın kızlar cumaya 1 kala ne var ne yok bakalım

hehehe tamam sibelcim biz yöntemimizi buldukk
çünkü gerçekten çok hoşlarına gidiyo o minicik elbiseler çokta rahat ohh
nasıl oldun bu arada tatlım kaşıntılar devammı yaptınmı sirkeli suyu valla benim kaşıntım sürüyo ama hani tam özel bölgede değil ya biraz daha ön kısımda üstte yani ffff e dün çalışmalarda başladı kremde süremem artık

kızlar ben giremedım bugun yaa kayınvaldemler yazlıktan dönüyolardı kayınvaldemın evını temızledım yemek pişirdim akşama kadar ugraştım sonrada geldıler çantalrını taşı boşalt evıme yenı indim size bakım dedim benden böyle kızlar sizler nasılsınız..........

kolay gelsin tuğbacım aferin ya hayırlı gelinsin maşallah ama kimse yardım etmedimi sana hayatım kızı yokmu kayınvaldenin, eltinde zaten hamileydi galiba dimi

günaydın canlarım....sabah sabah güldürdünüz beni demek donsuz geziyosunuz ha....:))) en iyisini yapıyosunuz tahriş ediyor çünkü mantar enfeksiyonu geçirirken özellikle geceleri giymeyinki havalansın ...bende evde asla sütyenle gezemem...

TUĞBACIĞIM merak ettim bende dün yoktun...maşallah ne hayırlı gelinsin öyle inşallah kıymetin biliniyordur....yinede kendini çok yorma tatlım belki hamişsindir...

günaydın kızlar cumaya 1 kala ne var ne yok

kolay gelsin tuğbacım aferin ya hayırlı gelinsin maşallah ama kimse yardım etmedimi sana hayatım kızı yokmu kayınvaldenin, eltinde zaten hamileydi galiba dimi

saol canım kayınvaldemın kızı yok eltımde gezmeye gitti ben tek yaptım eltım hamıle ama yemegı yapabılırdı en azından gelceklerını bılıyodu gitti ama olsun napım ben yaptım hepsını canım saolsunda ben işten kaçmam sen nasılsın ..........

X