Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sabinacım bol bol su içsin çünkü ishal vücudu susuz bırakıyo oda halsizlik yapıyor
dr ilaç yazmıştır ishal için tatlım o iyi gelmedimi acaba ya
ben doğal yollardan kahve ve limonu karıştırıp içiyorum sonra sade gazoza aspirin katıp içiyorum

limontuzu yutsun canım şıp diye kesiyor...

entrikam iş yerindeki dr hap vermiş 2 gün önce ama pek bi fayda etmedi sanki akşamda acilde aynı hapa devam dediler
gerçi o kadar sık wc ye gitmiyo ama gittği zamanda ishal olarak yapıyorum diyo
ama sanki bugün daha iyi şimdide arkadaşları geldi oturuyo nıormalde hep yattıyodu
neyse düzelcek inşallah

bu arada kızlar hepimiz sırayla mantar oluyoruz galiba
akşamda benim çok kaşıntım oldu yine
kaşımaktan dudak kısımlarının alt tarafı bolon gibi kızarıp şişti ama şuan iyiyim allah çok şükür krem sürdüm
ben ilk defa böyle mantar oluyorum ne zor şeymiş bu ya
allah kimseye yaşatmasın

kızlar kaşıntıyı araştırırken başka topikte bişey buldum,bir miktar suyun içine birkaç damla sirke damlatıp onunla yıkıyacakmışız,karbonatta aynı işi görüyormuş,ne dersiniz denesekmi,???

sibelciğim hassa o bölgelerimiz ve her iki madde asit...siz bilirsiniz ama ben olsam denemezdim....

valla sibelam benim dr bana hep söyler vajinanı içini asla yıkama der yıkayacaksan sirkeli su ile yıka der
sirkenin kokusunu hiç sevmediğimden ve yanma yaparsa diye henuz uygulamadım
2 yıldırda aynı şeyi söylüyo
1 lt suya 1 çay bardağı sirke koyuyomuşsun
dene bakalım canım ya belki iyi gelir

evet canım bunu yazan arkadaşımızada doktor söylemiş,ben onu yazmayı unuttum,sanada söylemiş madem demek gerçeklik payı var,o arkadaş 1 maşrapa suya bir kaç damla diye yazmış,yani banyo tası dolus suyun içine birkaç damla koysak yeterli sanırım,zaten sirke mikrop kırıcı bir madde.

sibelciğim hassa o bölgelerimiz ve her iki madde asit...siz bilirsiniz ama ben olsam denemezdim....

yasemincim banada ilk etapta korkutucu geldi,ama bak sabinanın doktoruda aynı şeyi söylemiş,kaşıntım devam ederse akşam denicem valla,suya çok az damlatıyosun yaa bi zararı olmaz sanırım ne dersin.

sabinacım tekrar geçmiş olsun canım eşine bi kaşık türk kahvesini biraz limonla sulandır ver bak iyi gelir tatlım

sibelcim yaa nasıl yapçakmışız onu yani duştan akan suyla yıkamak kolayda ( ki ben asla yıkamıyorum amaan) öyle kovadaki suyla nasıl yıkıcazki hani elimize alıp öyle şıp şıp yaparakmı ya bi yan etkisi olmazmı acaba

sabinacım ben hiç bilmiyorum inan,harika burda bence o sana yardımcı olur,maaşallah harika kızımızın elinden herşey geliyor(tü tü tü tü nazar değmesin)

hehehe ya yaa varya ben tam bir bilgisayar özürlüyümdür uğraşmaktanda hiç hoşlanmam bilmem pek
demek sende öyle bi izlenim bıraktım hıı

varya mesela avatara hareketli resim yükleyemiyorum ben olmuyo biride bana onu tarif edebilirmi :))

sabinacım kkdan bi adres tamam ama dışardan başka bi adres sorun olabilir canım yani tam bilmiyorum ama adres vermek yasak olabilir

yasemincim banada ilk etapta korkutucu geldi,ama bak sabinanın doktoruda aynı şeyi söylemiş,kaşıntım devam ederse akşam denicem valla,suya çok az damlatıyosun yaa bi zararı olmaz sanırım ne dersin.

sen bilirsin canım..bi dene bakalım....:))

bende çıkacağım birazdan kızlar...öğlen bi elbise ayırtmıştım kocişimle almak istedim çok hoşuna gider böyle davranmam birde ona giyeyim :))) alayım cicimi....sonrada eve gideyim ....iyi akşamlar hepinize allah emanet olun....kendinize iyi bakın bacılar....

zararı olsa benim dr önermezdi canım
hatta 2 yıldır hep söyler bana ama ben dediğim gibi sirkenin kokusuna dayanamıyorum
gönül rahatlıyla deneyebilirsin canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…