- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #4.361
güzel dilekleriniz için sağolun canlarım
çok halsiz kaldı canım ya valla bişey yiyip içmiyor
ara ara ateşi bi yükselip bi iniyo
elim ayağım birbirine dolaştı resmen
inşallah düzelir yarına kadar bişeyi kalmaz, yoksa bu halde çalışamaz
bende gönül rahatlığı ile giderim
aslında gönlüm onu bu şekilde bırakıp gitmek istemiyor ama çok yakın arkadaşımında cuma akşamı düğünü var
o hep benim yanımda oldu çünki
gitmessem çok ayıp olucak
birde kızlar isale ne iyi gelirya bilginiz var mı
sabinacım bol bol su içsin çünkü ishal vücudu susuz bırakıyo oda halsizlik yapıyor
dr ilaç yazmıştır ishal için tatlım o iyi gelmedimi acaba ya
ben doğal yollardan kahve ve limonu karıştırıp içiyorum sonra sade gazoza aspirin katıp içiyorum
kızlar kaşıntıyı araştırırken başka topikte bişey buldum,bir miktar suyun içine birkaç damla sirke damlatıp onunla yıkıyacakmışız,karbonatta aynı işi görüyormuş,ne dersiniz denesekmi,???
valla sibelam benim dr bana hep söyler vajinanı içini asla yıkama der yıkayacaksan sirkeli su ile yıka der
sirkenin kokusunu hiç sevmediğimden ve yanma yaparsa diye henuz uygulamadım
2 yıldırda aynı şeyi söylüyo
1 lt suya 1 çay bardağı sirke koyuyomuşsun
dene bakalım canım ya belki iyi gelir
sibelciğim hassa o bölgelerimiz ve her iki madde asit...siz bilirsiniz ama ben olsam denemezdim....
kızlar ya size bi link göndermek istiyorum ama beceremedim nasıl gönderebilirim
sabinacım ben hiç bilmiyorum inan,harika burda bence o sana yardımcı olur,maaşallah harika kızımızın elinden herşey geliyor(tü tü tü tü nazar değmesin)
yasemincim banada ilk etapta korkutucu geldi,ama bak sabinanın doktoruda aynı şeyi söylemiş,kaşıntım devam ederse akşam denicem valla,suya çok az damlatıyosun yaa bi zararı olmaz sanırım ne dersin.
sabinacım kkdan bi adres tamam ama dışardan başka bi adres sorun olabilir canım yani tam bilmiyorum ama adres vermek yasak olabilir
sabinacım tekrar geçmiş olsun canım eşine bi kaşık türk kahvesini biraz limonla sulandır ver bak iyi gelir tatlım
sibelcim yaa nasıl yapçakmışız onu yani duştan akan suyla yıkamak kolayda ( ki ben asla yıkamıyorum amaan) öyle kovadaki suyla nasıl yıkıcazki hani elimize alıp öyle şıp şıp yaparakmı ya bi yan etkisi olmazmı acaba [/QUOTE
şuan biraz daha iyi canım
2gün daha izin aldı iş yerinden
düzelicek inşallah
yasemincim banada ilk etapta korkutucu geldi,ama bak sabinanın doktoruda aynı şeyi söylemiş,kaşıntım devam ederse akşam denicem valla,suya çok az damlatıyosun yaa bi zararı olmaz sanırım ne dersin.